Batavus e bike heren

 • Abonneren
 • Aandeel

Mijn leverancier melde mij daarna dus dat we 'uitgepraat' zijn en zij niets meer voor mij konden betekenen. Zo kun je kiezen voor fietstassen om eenvoudig bagage mee te vervoeren, ideaal om bijvoorbeeld boodschappen te doen.

Batavus Razer 8 versnellingen e-bike dames incl. Wil je niet alle cookies accepteren? Met zijn moderne look is deze fiets een echte eyecather voor dagelijks gebruik. Dan moet u zelf de pedalen monteren en het stuur recht zetten. Op voorraad, levertijd dagen.

Qua stijl heb je ook veel keus bij Batavus? Wil je als man een omafiets! Naast dat de bezorger ervoor zorgt dat u gelijk kunt wegfietsen op uw fiets, neemt hij ook de verpakking mee terug, batavus e bike heren. De versnellingen zitten gentegreerd in de naaf van de wielen? Zelfs batavus e bike heren kettingkast en de lichten doen mee met de retro-look.

De onderhoudsvriendelijke drie versnellingsnaaf is van bezewen kwaliteit en geeft voldoende mogelijkheden om zowel met volle bepakking een heuvel te bekl .

Batavus elektrische fiets

Motorpositie: In het midden Motorsysteem: Yamaha Aantal versnellingen: 8. Vandaag de 3e accu crash meegemaakt en ben het nu zat. Via stuurbediening. Met hangslot 2 sleutels en de originele sleutel zit er bij. Zo kom je niet met lege handen te staan en kun je altijd snel weer gemakkelijk van A naar B.

Batavus Fuze E-go Active Plus 10speed dames mat zwart. Fiets op een hippe herenfiets die je uit duizenden herkent door de straten van jouw woonplaats, of laat je van en naar je werk vervoeren door een fiets met motor. Daarom hebben wij onze eigen servicebus waarmee onze monteurs uw fiets aan huis repareren.

Bij Batavus maakt het niet uit waarvoor je je fiets het meest gebruikt, batavus e bike heren. Of wil je je kinderen naar school brengen of ophalen.

Help me kiezen

Het stuur van mijn man zijn fiets zit helemaal los, Leverancier heeft al van alles geprobeerd. Onze experts vertellen je alles over de fiets en je kan elk onderdeel van dichtbij bekijken.

Deel uw eigen ervaring!

De EcoDrive-middenmotor van AEG ondersteunt je zodat je tijdens het fietsen van het landschap kunt genieten. Yamaha 5! Een stille BLAUPUNKT-achterwielmotor met 30 Nm biedt voldoende ondersteuning en maakt het - in tegenstelling tot de middenmotoren - mogelijk om een Shimano derailleur systeem met 3 x 8 versnellingen te gebruiken.

Dan is dat geen enkel probleem, want ook daar kunnen batavus e bike heren de fiets bij u thuis bezorgen. Kies dan voor een terugtraprem!

Batavus elektrische fietsen

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Precies 3 jaar geleden een Batavus e-bike gekocht. De accu onder de achterdrager zit op een goed bereikbare plek, waardoor deze eenvoudig uit te nemen is.

Deze elektrische fiets is niet alleen heel stijlvol, Shimano Altus schakelsysteem en Magura hydraulische velgremmen. Eigen winkels Volledig fietsklaar geleverd Persoonlijke bezorging Service aan huis Deskundig advies. Meer informatie Bagagedrager Batavus Aerline-verlichting met standlicht, batavus e bike heren. De Pelikaan Advanced 6sp elektrische fiets dames is een krachtige E-bike met voordelige 6 versnellingen derailleur.

JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. De fiets is voorzien van een lichtgewicht aluminium frame, maar ook erg p Comfortabele en sportieve topper voor dagelijks n recreatief gebruik.

Bekijk de Batavus Wayz E-go Control. Welke maat fiets heb batavus e bike heren nodig.

Batavus Elektrische fietsen

Best snel voor zo'n dure accu. Batavus Monaco E-go E-bike Dames 53 en Heren 61 zeer mooi Omschrijving de monaco e-go® heeft een tijdloze en frisse uitstraling. De speciale constructie van het aluminium-Urban frame maakt een maximaal totaalgewicht van kg mogelijk, de robuuste bagagedrager bi Zo goed als nieuw Zo goed als nieuw

Bij Batavus maakt het niet uit waarvoor je je fiets het meest gebruikt. Frame 5. Lekker recept met kipreepjes 28 damesfiets is een echte eye-catcher met zijn turquoise frame. Omdat wij het erg vervelend voor u vinden wanneer er iets met uw fiets aan de hand is, batavus e bike heren, willen wij er graag voor zorgen dat u zo snel mogelijk weer zorgeloos kunt genieten van uw fiets.

 • Whitney 06.09.2019 08:57

  Als je iets te veel op je stuur leunt, met bv.

 • Harriët 10.09.2019 13:05

  Schrijf in op onze nieuwsbrief. Motorpositie: In het midden Motorsysteem: Bosch Aantal versnellingen:

 • Meggy 12.09.2019 22:52

  Batavus geeft niet thuis.