De turfsteker te westerbork

 • Abonneren
 • Aandeel

Minimum: 1 , Maximum: We waren hier met ons gezin. Het eten was prima waarbij het presenteren van de frietjes en de salade wel meer aandacht kan gebruiken.

Super service. Hier vind je instructies over hoe je Javascript activeert in je web browser. Ook kwaliteit en eenvoud vinden Ieren ontzettend belangrijk. Bea Capelle 18 punten.

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Kortom, ik ga hier niet meer naartoe terwijl ik zeer regelmatig hier kwam eten.

Bent u de turfsteker te westerbork naar een sfeervol restaurant in Westerbork om te genieten van een heerlijk avondje uit met smaakvolle gerechten. Vriendelijk personeel. Klein detail wat ik bij veel restaurants mis zijn de warme borden. Schrijf een beoordeling. Een dikke voldoende hoor. Bedank lantel.

Deze kunt u eventueel nuttigen bij een knapperend openhaard vuur in de gezellige zithoek. Paul Ellwanger.

Meer informatie

Beginnen met een Guinnes en daarna heerlijk gerechten. Vlotte bediening, compacte en goede kaart voldoende gevarieerde keuze , goede sfeer in het restaurant, wachttijden op eten perfect. E Nordholt. Dit had moeten worden verdubbeld. Diana Tolner.

 • Wie zijn wij?
 • Is dit restaurant geschikt voor brunch? In deze natuurrijke omgeving vol karakteristieke dorpjes is het heerlijk toeven vanwege de rust, ruimte en cultuurhistorie.

Gesproken instructies Advertentievrij  Eigen routes delen  Onbeperkt eigen routes maken Probeer autostoel maxi cosi priori tweedehands het Premium-lidmaatschap 7 dagen gratis, de proefperiode  stopt automatisch.

Maaltijd en keurige ontvangst en bediening waren prima. Afgelopen zaterdag weer heerlijk gegeten bij de Turfsteker! Beoordelingen filteren, de turfsteker te westerbork.

Bediening uitstekend. Ton van den Oever? Het tafeltje was minder fijn omdat er ook nog andere tafeltjes vrij waren op mooiere plekken in de zeker heel mooie zaak. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.

Toon mijn account en instellingen Mijn gegevens Mijn routes! Vreselijk 1. Rein Reijnders 5 punten.

Kom zeker keer terug. Met een uitstekende keuken. Loof 5 punten. Je kunt je gratis registreren voor een account Registreren. Plaats recensie.

Link openen in de route.nl app

Wilt u eens kennis maken met de Ierse keuken? Uitstekende bediening. Frank Schröer.

Ja zeker een aanrader Een tafel reserveren. Diana Tolner. We stonden voor een dichte deur. Taal Nederlands. Jan Weits. We hebben een mooie avond gehad. Attente en vriendelijke bediening! Uitstekende bediening.

Waarvoor kunt u terecht bij Restaurant de Turfsteker?

Kortom : zeker eens uitproberen! Deze link opent automatisch via de route. Maar de Ieren staan niet enkel bekend om de kwaliteit van de producten waar ze mee koken.

Engels 8. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Ontspannen, gezellige sfeer.

 • Roselien 12.07.2019 06:39

  Hellen en Monique op 8 mei Heerlijke verse producten en ingespeeld op de tijd van het jaar!

 • Flip 13.07.2019 01:24

  Kom zeker keer terug! Hoofdstraat 48 , AE, Westerbork, Nederland.

 • Fadma 09.07.2019 10:14

  Heerlijk gegeten, gezellige sfeer, we gaan er zeker nog eens heen.