Een auto maken van papier

  • Abonneren
  • Aandeel

Beschilder je Sinterklaas surprise auto ……. Snijd het gedeelte niet helemaal los.

Van papiermache Maak van kippengaas een basismodel en laat een gaatje open om er later je sinterklaascadeau in te doen. Plakken doe je met papiertape schilderstape , want daar kan je op schilderen met acrylverf. Maak wielen van papieren borden. Snijd de doos vervolgens langs de andere kant in. Maak de wielen.

Artikel schrijven! Hoe auto maken als Sinterklaas surprise Maak je keuze : 1. Welkom thuis cadeautje knutselen augustus 18. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken.

Begin met een kleine kartonnen doos. Als je echt een mooie auto wilt maken schilder je je auto met tempera- of vingerverf.

Gebruik weer je stanleymes en snijd langs de bovenranden van de doos. Versier je auto. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Snijd naar boven naar de bovenrand toe, door de bovenkant heen en 7 tot 8 centimeter bij de andere zijde naar beneden toe.

Teken twee deuren op de twee langere zijden van de doos.

  • Vouw het voorste gedeelte dat je net uitgesneden hebt om. Maak de wielen vast aan de assen.
  • Het Content Management-team loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat het werk aan alle kwaliteitseisen voldoet.

Methode 2. Om een sedan te maken herhaal je Stap 2 aan de andere kant van de doos. Voor werkloosheid gemeente den haag bouwplaat van een mini cooper klik je op een van de onderstaande links : 1.

Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Zorg dat de boven- en onderkant dicht zijn. En natuurlijk heeft hobby. Snijd een deel uit de achterkant en vouw de flap naar beneden om stoelen te maken, een auto maken van papier.

Voeg details toe. Snijd de doos in langs de zijkanten en aan de bovenkant. Steek de spiesen aan de ene kant in de doos, zodat ze er aan de andere kant weer uitkomen.

Alle rechten voorbehouden.

Vlieger knutselen met AH tas en duidelijke instructie augustus 14, Beschilder je Sinterklaas surprise auto …… 3? Van een grote doos maak je een auto waar je kind in past, en van een een auto maken van papier doos maak je een speelgoedauto die je naar eigen smaak aan kunt passen. Je zou aan beide zijden twee gaten moeten hebben op de plek waar de wielen moeten komen. Begin met een kleine kartonnen doos.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Begin net voor de ene deur en snijd naar de achterkant toe. Van een grote doos maak je een auto waar je kind in past, en van een kleinere doos maak je een speelgoedauto die je naar eigen smaak aan kunt passen.

Lijm twee bekers met een auto maken van papier onderkant op de voorkant van de doos, evenals alle andere stappen waar je een stanleymes voor nodig hebt. De vertrouwde schrijfster Elenea is gebleven. Gebruik een stanleymes om langs de lijnen te snijden die je net getekend hebt. Wees niet bang om de doos zo te laten, als je de afbeeldingen erop mooi vindt.

Die stukken gebruik je voor de koplampen? Artikel schrijven. Kerstkaart en kaarten maken: simpel en eenvoudig. Verras me. Methode 1.

15 reacties

Learn how. Dit kan de speelgoedauto er juist apart en mooi uit laten zien. Maak de binnenkant. Doe je cadeau er in en maak het gat dicht.

Plakken doe je met papiertape schilderstapewant daar kan je op schilderen met acrylverf. Til de flap omhoog die je net uitgesneden hebt en vouw hem voor de helft naar beneden naar de binnenkant van de auto toe. Met gebruik van een auto bouwplaat Kies en print de bouwplaat naar je keuze en vergroot een auto maken van papier met het kopieerapparaat.