Grieks restaurant bergen op zoom knossos

 • Abonneren
 • Aandeel

Meer informatie. Community Hoe was jouw ervaring? Een tafel reserveren.

Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Lunch, Diner. Beoordeeld op 24 februari Eten met mijn dochter. Een voortreffelijk 3 gangen menu voor een zeer acceptabele prijs.

Gelukkig bleef het typisch Griekse ontbreken van overdreven vriendelijkheid bij mannen achterwege. Soms subtiel, soms wat steviger smaken, al naar gelang het beste uitkomt bij het betreffende gerecht, terwijl de smaken van de basis-ingrediënten overeind blijven.

Varkenshaas was ook lekker.

Ons werd gevraagd of wij het nagerecht nog wilden maar deze hebben wij demonstratief overgeslagen en zijn vertrokken opzoek naar de volgende frituur. Varkenshaas was ook lekker. Grieks Restaurant Knossos 10 mei.

Biedt dit restaurant afhaalmaaltijden of eten om mee te nemen aan. Niet zo aardig.

Informatie over gegevens van Paginastatistieken. De gebakken aardappelen op griekse wijze gekruid, opgewarmd in de magnetron, geen smaak en klef!

Contactgegevens

Vermoed dat het bij deze ene keer zal blijven. Berichten van bezoekers. Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal? Reserveer een tafel. Biedt dit restaurant afhaalmaaltijden of eten om mee te nemen aan? Beoordeeld op 27 februari Verjaardagsfeest. Bedank keesv.

Amigo Argentijns Grill Restaurant. Knossos grieks specialiteiten restaurant Bergen op Zoom - Menukaart. Deel je ervaringen. Het eten was ontzettend verrukkelijk, veel keus. Grieks Restaurant Knossos 18 september .

Meer informatie

Een tafel reserveren. Wij zien u graag terug na de vakantie! Denise van der Veeken-Kitzmann. Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen.

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Frans 1. Voldoende aandacht maar niet opdringerig. Alle talen. Amigo Argentijns Grill Restaurant. Diten Glutenvrij Vegetarisch.

Al met al was dit een van de slechtste ervaringen in een restaurant wat ik in mijn hele carrière heb meegemaakt. Grieks restaurant Knossos. Ik weet 1 ding zeker als ik weer in bergen op zoom kom gaan we sowieso weer eten bij knossos. Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Reserveer een tafel. Geselecteerde filters. Op 7 januari gegeten bij Knossos omdat we een dagje broeken voor lange slanke mannen waren in Bergen op Zoom. Knossos trakteert daarnaast mensen die jarig zijn op een gratis hoofdgerecht naar keuze en zoals het een goed gastheer betaamt wordt gratis wifi aangeboden.

Grand Hotel en Residence De Draak. Zeer goed Grieks restaurant vriendelijk en goed personeel wij hadden gebakken grieks restaurant bergen op zoom knossos in de knoflooksaus als voorgerecht wat voortreffelijk was Het hoofdgerecht was ook heerlijk mijn vrouw had gyros schotel met kaas Mijn hoofdgerecht was heerlijk maar ben de naam vergeten ik had als nagerecht Poppodium Gebouw-T Bergen op Zoom.

Voordat u gaat genieten van een avond vol met muziek kunt u bij ons genieten van Griekse Specialiteiten, grieks restaurant bergen op zoom knossos.

In Knossos geweest? Deel je ervaringen!

Grieks Restaurant Knossos 23 december ·. Goedkoop eten, redelijke kwaliteit. Zalige huisgemaakte dolmadakia - zeer goede kwaliteit vlees - een authentieke skordaliasaus.

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Geselecteerde filters. Beoordeeld op 23 juni via mobiele applicatie Smakelijk. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Beoordelingen filteren.

 • Jamel 07.10.2019 04:29

  Minimum: 1 , Maximum: Bedankt voor je hulp!

 • Lili 12.10.2019 16:26

  In het a la carte restaurant eet je alleen de lekkerste vlees- en visgerechten of kies je voor een combinatie van vlees en vis.

 • Daniele 11.10.2019 06:52

  Brasserie Leijnse. Is dit restaurant geschikt voor speciale gelegenheden?