Hoe lang duurt het belastingteruggave

  • Abonneren
  • Aandeel

Lia 26 juni Zit ook te wachten met dagtekening 26 juni. Heb bewijs dat we aangifte hebben gedaan digitaal.

Dan streeft de Belastingdienst ernaar om binnen drie maanden na je aangifte een bericht te sturen. Lia volgens mij verrekenen ze geen toeslagen met de belastingteruggave.. En voorgaande jaren was ik veel later met invullen. Belastingteruggave Door Redactie Spaarrente. Alsjeblieft mensen, wacht gewoon netjes op je beurt en loop elkaar niet achterna als een kudde schapen naar de klachtenbank.

Mark 12 juni heb ook dagtekening 6juni en nog niks ontvangen, gebeld en werd me verteld dat er 10werkdagen overheen gaat.

Hoe lang duurt het belastingteruggave 15 juni Nou hier nog net zo,geen brief geen mail beste zanger van nederland geld. Maaike 29 juni Binnen Abn. Vinyl woensdag 21 mei ZWR 17 juni wel betalengaat lekker allemaal, na de verwerving en inrichting van gebieden, dan is de volgende keer om 6u20 als ik opsta, nee zuster 't Zijn heel dunne muren Ja zuster.

Ben zo boos. Ik heb nog helemaal niets ontvangen!!.

Bij mijn partner stond het er vrijdag al op.
  • Heb bewijs dat we aangifte hebben gedaan digitaal.
  • Zal ik nog even wachten of zal ik eens gaan bellen? Irene 27 mei Ik heb netjes voor 15 april aangifte gedaan en voor mijn schoonouders ook maar wel later dan mijn eigen aangifte, hoe kan het dat mijn schoonouders het geld al hebben ontvangen en ik nog niks.

Wanneer uitbetaling belastingteruggave volgens Belastingdienst?

Dus in de toekomst gaan alle aangiftes een jaar duren want die computers kunnen nu al onze aangiftes niet verwerken.

Maar ik hoop er niet meer op. Bekenden die veel later hebben verstuurd al lang binnen Ik heb helaas ook nog helemaal geen bericht ontvangen. De rode draad erin is dat je meer belasting hebt afgedragen over een bepaald jaar dan je eigenlijk bent verschuldigd. Jullie kunnen het beste contact opnemen met de Belastingdienst als je precies wilt weten wanneer je de teruggave kunt verwachten. Let op: Doe je pas na 1 mei belastingaangifte?

  • Nog steeds niet heb ik het ontvangen. Peter 17 juni claudia Binnen 10 werkdagen heb je het op je rekening.
  • Maar misschien is het er vandaag? Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een.

Lees voor? Hopen op vrijdag dan maar Ja mevrouw dat klopt. Wij hebben toevallig gisteren de brieven gehad, mijn partner had het al op zijn rekening staan.

Wanneer krijgt u een aanslag?

Waar slaat dit nu weer op Dundee Ik word helemaal blij van dit topic. Wel geldt: hoe eerder je je belastingaangifte indient, hoe eerder je je geld krijgt als je recht heb op belastingteruggave. Maar ik heb de blauwe envelop met het goede nieuws al wel ontvangen dus het zal niet meer lang duren.

Zeg dan gewoon er is achterstand!. Johan V 05 juni Ik mag toch aannemen dat als er iemand met dagtekening 6 juni het geld al heeft dat de anderen t vandaag ook krijgen. Met aangiftes loopt het inderdaad ook door elkaar! Zijn er meerdere die nog niks hebben gehoord.

Dan word je blijkbaar als 1ste behandeld.

Wanneer krijg je belasting terug?

Mijn man krijgt geld terug en nog steeds geen bericht ontvangen. Dat doe je door een verzoek tot belastingteruggave in te vullen. Ik heb nog helemaal niets ontvangen!!!

Terug naar boven. Het topic is daarom gesloten. Ik zat al te stressen Harry 22 juni Peter 20 juni Weer Niks Lia 11 juni Heel apart dat het dit jaar zo lang duurt. Hier nog niets, maar mijn vader had al wel bericht gekregen. In ieder geval heb 11 mei de brief gekregen met een dagtekening van 12 mei, hoe lang duurt het belastingteruggave. Ik wordt doodziek van dat wachten Elles 18 juni Ik heb ook net een bericht in mijnoverheid staan Hier zullen ze dan een brief over sturen.

VIVA op social media

Vorige jaar 1 april en had mijn geld al op 6 mei gestort maar dit jaar maand eerder ingevuld en nu 14 mei nog steeds niets weet iemand waarom en hoelang het nog kan duren? Greet 26 juni Sandd is langsgekomen zonder brief belasting pffffffft. Mark 20 juni ik heb een dagtekening van maar tot heden nog geen belasting terug gave ontvangen.

Tanja 29 juni het is ook te schandalig voor woorden!!!!

Nog even en dan kunnen we massaal de belastingdienst gaan bellen!!? Nance 19 juni Brief ontvangen dagtekening 19 juni nog geen geld. Ik heb hierover ook allang een brief ontvangen.

  • Danijel 15.10.2019 03:19

    Wij zitten bij de rabobank, zijn er mensen die het met dezelfde dagtekening en bank wel al hebben mogen ontvangen?