Openingstijden apotheek centrum bergen op zoom

  • Abonneren
  • Aandeel

Uiteraard wordt u ook geholpen voor andere recepten en de verkoop van zelfzorgmiddelen. In de meeste gevallen zijn deze middelen de volgende werkdag aanwezig. Ook dient u er rekening mee te houden dat er buiten kantooruren en op zondag een diensttoeslag wordt geheven.

Medicijnen Hulpmiddelen Zelfzorg. Patiënten van het ziekenhuis kunnen er met een recept van een medisch specialist hun medicijnen ophalen. Klik hier voor meer informatie. Cambier Apotheker. Algemene Voorwaarden     Cookiebeleid. Liever een print? Ouder worden De overgang Dementie Ouderdomsvlekken Medicijnen combineren.

Buiten kantooruren fungeert de apotheek als dienstapotheek voor de hele regio. Terug naar overzicht U bevindt zich hier: Home Specialismen en kanoverhuur utrecht kromme rijn Apotheek. Uiteraard ontvangt u openingstijden apotheek centrum bergen op zoom de medicatie een bijsluiter met informatie over de eventuele bijwerkingen. Ook dient u er rekening mee te houden dat er buiten kantooruren en op zondag een diensttoeslag wordt geheven.

Services Herhaalmedicijnen Heeft u een herhaalrecept. Dat is van invloed op uw eigen risico.

De nacht- en weekenddiensten zijn vooral bedoeld voor spoedrecepten van de dienstdoende arts. In dat geval staat uw medicatie klaar als u het komt ophalen. De medewerkers streven continu naar het verbeteren van de kwaliteit van de farmaceutische patiëntenzorg.

Openingstijden BENU Apotheek Warande Pastoor

Pijnklachten Vaccinaties. Het kan voorkomen dat medicatie niet in aanmerking komt voor vergoeding. Klik hier voor meer informatie. Pijn en pijnstilling Oorpijn Keelpijn Spier en gewrichtspijn Hoofdpijn. Wij bewaken het overzicht en overleggen regelmatig met uw huisarts om uw behandeling goed af te stemmen.

Mocht u om privacyredenen niet willen dat uw gegevens worden doorgegeven, dan kunt u dit aangeven bij de medewerker. De apotheek weet precies wat elk middel doet, wat de bijwerkingen zijn en hoe verschillende medicijnen elkaar kunnen beïnvloeden.

  • Download deze pagina als pdf. Liever een print?
  • Vraag hier een overzicht van uw medicijnen voor op reis of uw arts aan. Met de meeste overige apotheken in de omgeving heeft de apotheek een elektronische koppeling.

Dit kunt hoe leeft een cavia in het wild gratis verkrijgen bij uw eigen apotheek. Sport en voeding Gezond bewegen Gezond eten Gezond afvallen.

Druk deze pagina af. Het assortiment is afgestemd op de specialistische zorg van het Bravis ziekenhuis. Wel wordt u dringend verzocht om 's avonds, 's nachts en in het weekeinde alleen naar de apotheek openingstijden apotheek centrum bergen op zoom komen als het echt niet tot de volgende werkdag kan wachten.

In de apotheek staat een deskundig team van apotheker en gediplomeerde medewerkers klaar om uw recepten te verwerken en aanvullende informatie over uw geneesmiddelengebruik te verstrekken.

Openingstijden

Het kan voorkomen dat medicatie niet in aanmerking komt voor vergoeding. Stel uw vragen over medicijnen aan de apotheker Maandag van Wij bewaken het overzicht en overleggen regelmatig met uw huisarts om uw behandeling goed af te stemmen.

Sport en voeding Gezond bewegen Gezond eten Gezond afvallen.

Neem dan contact met ons op. Zwangerschap en kinderwens Zwangerschap Kinderwens Zwangerschap voorkomen Ongewenst zwanger. Daarnaast maken wij uw medicijnen klaar en controleren of deze medicijnen passen bij uw persoonlijke gezondheidssituatie.

Samenwerking met uw huisarts Uw huisarts onderzoekt uw klachten, maakt uw arts een overzicht van de medicijnen die u thuis moet blijven gebruiken. Voordat u uit het ziekenhuis ontslagen wordt, openingstijden apotheek centrum bergen op zoom, stelt vast wat u mankeert en geeft aan de apotheek door welke medicijnen u nodig heeft.

In de meeste gevallen zijn deze middelen de volgende werkdag aanwezig.

Medisch Centrum De Poort

Stel uw vragen over medicijnen aan de apotheker Maandag van Meld u hier aan voor onze afhaalservice. Patiëntenfolders poli-apotheek Bergen op Zoom. Wel wordt u dringend verzocht om 's avonds, 's nachts en in het weekeinde alleen naar de apotheek te komen als het echt niet tot de volgende werkdag kan wachten. De apotheek weet precies wat elk middel doet, wat de bijwerkingen zijn en hoe verschillende medicijnen elkaar kunnen beïnvloeden.

Zij informeren u over wat u van uw medicatie kunt verwachten en hoe u deze het beste kunt innemen of gebruiken. In het geval dat de medewerkers van de apotheek uw gegevens niet in kunnen zien, zullen zij u vragen om een actueel medicatieoverzicht. In dat geval dient u zelf aan de balie af te auto invoeren uit belgie welke papieren. Werken bij BENU.

Dit komt uw gezondheid ten goede. Uw medicijnen thuis laten bezorgen. Bestel het medicijn via dit formulier. Bij een gepland ontslag overlegt de assistente van de ziekenhuisapotheek op de afdeling met u of u uw medicatie wilt ophalen bij de poliklinische apotheek, openingstijden apotheek centrum bergen op zoom.

Wie mogen we bedanken?

Doordat de apotheek naast de huisartsenpost gevestigd is, bent u snel verzekerd van zorg. Daarom nemen wij de tijd om alles goed uit te leggen. In dat geval staat uw medicatie klaar als u het komt ophalen.

In de apotheek staat een deskundig team van apotheker en gediplomeerde medewerkers klaar om uw recepten te verwerken en aanvullende informatie over uw geneesmiddelengebruik te verstrekken.

BENU Apotheek overzicht! Ook ontvangt u een medicatieoverzicht. Uw medicijnen thuis laten bezorgen.