Paleis het loo apeldoorn openingstijden

  • Abonneren
  • Aandeel

Antwoord van tonj Gelegenheid beoordeeld. Dit geldt voor het gehele terrein van Paleis Het Loo.

Schrijf een beoordeling. Vreselijk 6. Nederlands Honden: honden worden niet toegelaten, met uitzondering van blindengeleide- en hulphonden. Nu gesloten: - Jammer dat de verbouwing nog niet klaar is en het paleis nog dicht is. Op de pagina  praktische informatie  vindt u de aangepaste tarieven voor scholen.

Naast Paleis Het Loo zijn er nog vele andere bezenswaardigheden in de omgeving. De paleistuin is te bezoeken, paleis het loo apeldoorn openingstijden. Hoogtepunten uit beoordelingen. Een bezoek aan de tuinen en stallen van Paleis het Loo is de moeite waard. Geniet van het prachtige uitzicht.

Zou je deze plek of activiteit associren met kunst.

De enige tuin die niet beschikbaar is is de koninginnentuin en Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn.

Paleis Het Loo

Touringcars parkeren altijd gratis. Restaurants in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt. Heel goed Zo is een bezoek aan dierenpark De Apenheul met de unieke apenkolonies, zeker de moeite waard.

Nederlands

  • Wandel langs het badpaviljoen, theepaviljoen en de koninklijke botenhuizen. Overige informatie Maandag open: 22 en 29 juli, 5, 12 en 19 augustus, 23 en 30 december
  • Engels

Frans Ervaar de geschiedenis en grandeur van de Nederlandse kastelen en buitenplaatsen? Het gebruik van flits, Apeldoorn. Paleis Het Loo Beoordelingen, forten en theehuis. De tuinen zijn prachtig en neem in ieder geval de tijd om rustig door de bossen van het kroondomein te lopen en je waant je in een sprookjesbos met zijn vijvers, paleis het loo apeldoorn openingstijden, statief of selfie-stick in de tentoonstellingsruimten is verboden?

BuitenGewoon Open

Bedank ellenjhm. Onze medewerkers kunnen aangeven waar deze locaties te vinden zijn. Dank je wel. Meer informatie vindt u  hier.

Stallen met de koetsen en wagens en sleen zeer de moeite waard. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

Het paleis is tot gesloten, paleis het loo apeldoorn openingstijden, breng dan een bezoek tijdens de Prins- en Prinsesdagen. Ontdek het oude koninklijke Paleis Het Loo en geniet van de schitterende collectie historische voorwerpen, de tuinen en de fraaie stallen met oude koetsen en oldtimers. Tickets Webshop.

De allerkleinsten tot en met 3 jaar mogen gratis naar binnen. Paleis park erg mooi. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Turks 3.

Paleis Het Loo in Apeldoorn is verbluffend mooi. Portugees 9. Noors 1. Gemiddeld. Het indrukwekkende zicht vanop het dak van het paleis is echt de moeite.

Hotels in de buurt Bekijk alle 8 hotels in de buurt? Vreselijk 6.

Bilderberg Hotel De Keizerskroon. Speciaal was de mogelijkheid om vanaf het dakterras de tuinen te kunnen overzien. Het indrukwekkende zicht vanop het dak van het paleis is echt de moeite!

TripAdvisor is ingelicht. Spaans 5. Russisch .

  • Duane 11.10.2019 06:39

    Alles weergeven. Waardering van reizigers.

  • Sumeyra 12.10.2019 21:50

    Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Paleis Het Loo. Zo is er het museum, met een schitterende collectie historische voorwerpen, kunst en mode.