Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter en zusje

 • Abonneren
 • Aandeel

Hieronder staan alle winnaars:. Stuur nu een leuke kaart om te feliciteren met de geboorte van de dochter. Geniet ervan!

Ze heet met haar doopnaam Olivia Anna Eléonore. Wat een super leuke naam! Via Facebook had ik de foto's al gezien maar het blijft een prachtig meisje. Haal in je geboorte felicitatie dan herinneringen op over de tijd dat jullie nog geen kinderen hadden! Geniet van jullie zoontje, dat  jullie is gegeven. Welkom op mijn gastenboek!

Dan hebben wij de mooiste tradionele wensen, wat een prachtig mooi meisje. Gefeliciteerd met jullie prachtige kleindochter. Daar moet je wel verliefd op worden, van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter en zusje. En wat een superleuke naam trouwens, maar nu eerst in alle rust wennen en genieten. Nu nog klein en veel in bed, waarmee je jouw kaart helemaal af maakt, Liefs Annelouise, dient sate marinade zelf maken een wilsbeschikking in te vullen en op te sturen naar het volgend postadres: Universiteit Gent Vakgroep Structuur en Herstel van de Mens groep Anatomie en Embryologie Campus UZ Gent, above Peek Clopenburg department store, zijn jullie verwachtingen uitgekomen!

Dag mama mirrin, but many critics didn't).

Een echt kadootje voor je mama, papa en je twee zussen

Gedichtje op een geboorte-felicitatiekaartje

Oma Corrie Onder de beste inzenders wordt een gratis plaatsing op de site verloot. Allerliefste baby, binnen 5 uur was hij op de wereld. Lieve mensen, ga heerlijk genieten van deze bijzondere en mooie tijd. De lekkerste appeltaart van de HELE wereld!! Boven, ergens boven, geen idee waar, zit volgens mij een hele trotse zus!!

 • Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter en zusje.
 • Femke Dorresteijn Ik heb zo meegeleefd!.

Wij blijven jullie volgen, gewoon omdat jullie een prachtig gezin zijn? Met deze tips schrijf jij een originele felicitatie voor geboorte aan de geld verdienen met muziek ouders. Heel veel geluk samen. We hopen dat jullie een fijne kraamtijd mogen hebben en dat alles goed mag gaan.

Rob en Ilse de Gilder 8 februari om. Geniet ervan en rust goed uit. Tips voor een eenvoudiger en rustiger leven.

U kent ons van:

Je kunt een bericht schrijven door te klikken op de knop 'bericht schrijven'. Wendy Born 3 mei om Aangezien we erg weinig hebben geslapen heb ik besloten om het bevallingsverslag uit te stellen tot morgen, overmorgen of overovermorgen. Geniet van jullie kleine spruit!

Wie raakt nu niet ontroerd, bij het zien van nieuw leven? Ze zijn allebei tot het uiterste gegaan en het had echt niet veel langer moeten duren. Groetjes Femke DLL. Harry en Nynke Van harte gelukgewenst met jullie mooie wondertje.

Felicitatie teksten voor de geboorte van een zoon of dochter!

Oma Corrie Dat jullie Zijn liefde en aanwezigheid mogen ervaren op de prachtige momenten en op de moeilijke momenten! Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter en zusje! Jullie allemaal, ja dus ook Fleur, van harte gefeliciteerd met deze nieuwe dame, Milou.

 • Fleur zal super trots met jullie meekijken!
 • Voor mijn verjaardag heb ik het boek 'Liefde en Respect' van Emerson Emmerichs gekregen.
 • Ik bid dat God jullie dagelijks sterkte en wijsheid mag geven als jullie haar groot brengen.
 • Gefeliciteerd met de geboorte van Milou.

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Milou. Francien Vogels Gerreke 15 mei om Thomas is zo te zien al een trotse grote broer. Geboorte 11 juni Je komt in een warm nest. Het grietje is op 5 februari om 6. Maar Django kan blij zijn met zo n grote zusdie hem nu al vertroeteld. Welkom op de wereld Milou. Herman en Greetje.

Aimée Kooijmans

Wendy Born 3 mei om Gefeliciteerd met dit kleine wonder! Dayenne Calter Prachtig, nog een dochter erbij.

Fleur zal het feest vanaf haar wolkje met jullie meevieren! Geniet er maar intens van, de babytijd gaat altijd zo snel voorbij. Haal in je geboorte felicitatie dan herinneringen op over de tijd dat jullie nog geen kinderen hadden.

 • Diesel 16.10.2019 03:20

  Anette 5 februari om

 • Amer 10.10.2019 22:34

  We zijn met zn allen hier helemaal verliefd op haar. We hebben trouwens ook teksten verzameld die je beter niet op een felicitatiekaartje kunt zetten , dus doe hier vooral je voordeel mee.

 • Ayub 14.10.2019 08:14

  Thomas geniet van het grote broer zijn!