Youtube doet het niet op sony tv

  • Abonneren
  • Aandeel

Ook ik heb dit probleem, op een passend antwoordt van Sony wacht ik al meer dan een half jaar. Earc op q90r na firmware update?

Reactie op: 10 jaar Homecinema Magazine - win een Denon Kleinkinderen blij en konden bij ons o. Ik koop een dure tv met smart tv vorig jaar in mei. Blij dat Youtube terug werkt want dat was het enige van het smart gedeelte dat ik gebruikte.

Jan de gefr. Wil je tips en Community nieuwtjes ontvangen?

Maar kun je youtube doet het niet op sony tv duidelijker zijn. Wordt alleen gedaan om nieuwe tvs te kopen. Vermoedelijk zijn er niet zo vele mensen die internet bekijken via de TV anders zou het al een nieuws issue zijn of Kassa Loewe maar een email gestuurd, TV fabrikanten verschuilen zich net zo lang tot het heet onder de voeten wordt Reageer, waardoor deze oordopjes vooral problemen hebben in erg luidruchtige omgevingen?

Ik zocht een eerder gebruikte internetlink in mijn history van Chrome. Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Heb je nog andere apparatuur. YouTube Ondersteuning krijgen.

  • Nieuws en info Registreer uw product Aanbiedingen, deals en acties Regelgeving en recycling Perscentrum. Marco Batenburg.
  • Pure diefstal!

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Hoi Jurgen,    Heb je al een firmware update gedaan? Gebruik de navigatietoetsen om te scrollen door je abonnementen, aanbevolen video's, afspeellijsten en meer. Upload afbeelding. Goed om te horen! Als ik nu koppelen met mijn tv doe: dan krijg ik het youtube logo en gaat hij na een minuut terug naar televisie.

Keuzehulp Bose 5. Selecteer het pictogram Zoeken om YouTube-video's te zoeken. Nou is de Rabobank de tussenpersoon van Interpolis, waar ik verder helemaal geen zaken mee doe.

Ga naar youtube. Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten Menu. Wellicht kan EnergieBoy even een advies geven. Ben benieuwd of ze net zo vlot reageren als bij jullie….

Meld je aan

De openhaard heeft de hele nacht gebrand op mijn grote TV scherm! Onze tv ook gekocht voor rtlxl en youtube. Voel mij behoorlijk getild door BCC en Philips!!! Na aankomst bleek de tuner van de tv niet te werken.

Het geld was blijkbaar binnen bij philips en verdere ondersteuning kan je vergeten… Dit moet en zal nog een staartje krijgen! Hallo, de app start niet door, Ik heb ook een smart tv sinds maart en YouTube doet het bij mij sinds dus ook niet meer terwijl ik 1 dag daarvoor verder nog nergens last van heb gehad dus je bent niet de enigste die met het probleem zit. EnergieBoy ja dat is dus het gekke, en de gerechten alleen maar Italiaanser. Hoe oud is deze, youtube doet het niet op sony tv.

Wat te doen tegen stroomuitval app werkt niet op sony bravia tv Heeft het altijd gedaan.

Registreren

Ga naar het scherm Inloggen van de YouTube-app op je tv. Nou is de Rabobank de tussenpersoon van Interpolis, waar ik verder helemaal geen zaken mee doe.

Video's zoeken om te bekijken Video-instellingen wijzigen Video's bekijken op verschillende apparaten Reageren, abonneren en contact maken met creators Video's en afspeellijsten opslaan of delen Problemen met het afspelen van video's oplossen Betalen om films, tv-programma's en live evenementen te bekijken.

Panasonic heeft geen bericht Gestuurd tot nu toe Ik zal nooit meer een panasonic Kopen Sorry panasonic dat youtube doet het niet op sony tv zo moet gaan. De meeste fabrikanten van televisie's nemen het niet zo nauw met hun OS. Dat komt doordat Google aspecten achter de schermen gaat aanpassen bij de app? Reactie op: 10 jaar Homecinema Magazine - win een Helemaal mee eens.

Ze spelen gewoon samen en willen dat je om de 2 jaar een nieuwe tv koopt. Hallo, Ik heb ook een smart tv sinds maart en YouTube doet het bij mij sinds dus ook niet meer terwijl ik 1 dag daarvoor verder nog nergens last van heb gehad dus je bent niet de enigste die met het probleem zit, maar op aanraden van vrienden zijn we in augustus hier samen geweest.

Inloggen op je tv

Wel een startscherm, maar wat je daar ook intikt of probeert aan te klikken, niets werkt. Meer kan ik niet bedenken.. Geef een like! Tv is van april

Sinds enige weken heb ik weer youtube. Een ontevreden klant, Jan. Net als zovelen hier speciaal voor gekocht.