Smart lock werkt niet nokia

 • Abonneren
 • Aandeel

Huawei P20 Pro Met abonnement los toestel. Les også:   Schaf de volumeschuifregelaar voor Android 9. Zoals de bovenstaande schermafbeelding laat zien zijn er vijf verschillende Smart Lock opties: Vertrouwde apparaten: een vertrouwd apparaat is een Bluetooth- of NFC-apparaat zoals een smartwatch of smartband, maar ook de radio van je auto of een NFC-sticker.

Van daaruit bladert u door de lijst en zoekt u naar Google Play-services. Wanneer u Smart Lock gebruikt, hoeft u niet te ontgrendelen met uw pincode, patroon of wachtwoord.

Meer informatie over het wijzigen van de locatiemodi. De laatste stap voor het oplossen van problemen is de nucleaire optie. Andere locatierapportagemethoden zijn niet zo nauwkeurig als de werkelijke gps-sensor van uw telefoon en de vertrouwde locatie heeft een straal van slechts ongeveer 50 meter, dus de locatie van uw telefoon moet vrij nauwkeurig zijn om vertrouwde locaties te laten werken.

Wij, en derde partijen, gebruiken cookies voor analyse- en veiligheidsdoeleinden, het goed functioneren van de website en het afstemmen van de content en advertenties op deze website op uw persoonlijke voorkeuren. Als deze in het hoofdmenu wordt vermeld, bent u klaar.

Keek zojuist in Maps en mijn locatie klopte niet meer. Tik op OK. Smartphones zijn persoonlijke apparaten die volstaan met persoonlijke gegevens. Ik heb een samsung Galaxy J7 waarop ik via smart lock o. Huawei P30 Lite Met abonnement los toestel.

Meer informatie over het wijzigen van de locatiemodi. Ik smart lock werkt niet nokia dit probleem sinds kort ook met mijn Galaxy S8.

 • Elke stap wordt steeds ingewikkelder, maar iedereen gaat ervan uit dat je de vorige stappen hebt geprobeerd, dus zorg dat je ze volgt.
 • Les også:   Hoe de nieuwe veegbewegingen op uw Galaxy in Android Pie in te schakelen. Tik op Vertrouwd gezicht verwijderen.

Stap 2: Controleer of uw locatie is bijgewerkt

De volgende stap voor het oplossen van problemen is niet van toepassing op de meeste gebruikers, maar als u een dergelijke mod heeft gebruikt om de batterij leeg te maken van de Play-services, mislukt de Trusted Places omdat de backbone Google Play-services zich in de sluimerstand bevindt.

Aanbevolen Video. De feature is niet extreem nauwkeurig en snel: het kan bijvoorbeeld wel vijf tot tien minuten duren voordat je Android vergrendelt als je een trein of auto instapt. Volg de stappen op het scherm. Tik vervolgens op OK. Wanneer een ander je telefoon draagt in zijn broekzak, tas of rugzak, detecteert je smartphone dit en blijft hij vergrendeld.

Meer informatie over het controleren van uw Android-versie. Herhaal deze stap voor alle andere niet-primaire Google-accounts. Download onze app. Tips en Trucs Views. Wellicht dat dit de boosdoener is.

Vertrouwde Plaatsen in Smart Lock

Xiaomi Pocophone F1 Met abonnement los toestel. Lichaamsdetectie werkt aan de hand van de versnellingsmeter op je toestel en kan je bijvoorbeeld gebruiken op de fiets of tijdens het wandelen.

Het bereik is afhankelijk van factoren zoals het model van uw apparaat, het gekoppelde Bluetooth-apparaat en de omgeving. Houd de telefoon up-to-date zodat je de oplossing meteen hebt wanneer deze beschikbaar is.

Als u uw woonadres binnen Google wilt wissen, tikt u op Bewerken   Wissen   Wissen. Tutorials Hoe. Tik in het volgende scherm op "Geheugen wissen" of "Gegevens wissen" en bevestig uw selectie bij smart lock werkt niet nokia prompt. Tik op Thuis? Motorola Moto G7 Met abonnement los toestel.

Advertenties en adblockers

Gebruik het vak boven aan de pagina Instellingen om naar Locatie te zoeken. Kies het type verwijdering: Als u uw woonadres niet meer wilt instellen als veilige locatie, tikt u op Deze locatie uitschakelen.

Miogirl Apprentice. Deze stappen voor probleemoplossing lossen het op «Android :: Gadget Hacks. Daar zet je de schakelaar om Smart Lock te activeren.

 • Als uw telefoon na het wandelen is vergrendeld, ontgrendelt u de telefoon en worden de wijzigingen in uw wandelpatroon onthouden.
 • De meesten van ons hebben Google automatisch onze thuis- en werkadressen laten bepalen via locatiegegevens van Google Maps.
 • Jammer genoeg kent deze techniek nog de nodige haken en ogen.
 • Telkens wanneer ik thuiskom, en dit is dus ingesteld als veilige plek, werkt mijn smart lock niet meer.

Tik op Vertrouwd gezicht wereldkaart met namen van landen in het nederlands. Als u de schermvergrendeling wilt wijzigen, bekijkt u informatie over de instellingen voor schermvergrendeling.

Huawei P20 Lite Met abonnement los toestel. De backbone van alle Smart Lock-functies is een systeem-app met de naam Google Play-services. Zoek vervolgens "Play Services" en stel de optie in op "Niet geoptimaliseerd". Na 4 uur zou de lock weer inschieten, maar binnen die 4 uur zou je hem moeten kunnen ontgrendelen zonder smart lock werkt niet nokia patroon of iets dergelijks in te voeren, smart lock werkt niet nokia.

Als je je locatie wilt vergrendelen, open je Google Maps en tik je op het kompaspictogram in de rechteronderhoek. De komende jaren gaat Google deze techniek vast en zeker verder verfijnen.

Wat is Smart Lock?

NL uit wat Smart Lock is, hoe het werkt, hoe je het instelt en wat de beperkingen zijn. Huawei P20 Pro Met abonnement los toestel. Ik heb dit probleem sinds kort ook met mijn Galaxy S8.

Wel of geen Smart Lock. Als je opstaat, ga je terug naar het menu Vertrouwde plaatsen en tik je op 'Thuis' en voer je het adres opnieuw in. Je smartphone moet aanstaan en met internet verbonden zijn om je locatie te bepalen.

 • Alessandro 06.10.2019 05:58

  U kunt beter geen apparaten gebruiken die zich altijd bij uw telefoon of tablet bevinden, zoals Bluetooth-toetsenborden of -cases. Meer informatie over hoe u 'Oké Google' kunt inschakelen.

 • Medina 08.10.2019 19:35

  Ook hier waarschuwt Google dat deze Smart Lock methode minder veilig is dan een pincode, patroon of wachtwoord.

 • Alia 13.10.2019 05:00

  Tik vervolgens op Vertrouwde locatie toevoegen en pan en zoom rond de opgegeven kaart totdat de locatie-indicator boven een punt ligt dat erg dicht bij het adres ligt waar Smart Lock moet ingrijpen. Google waarschuwt dat deze gezichtsherkenningstechnologie minder veilig is dan de oude, vertrouwde pincode.