Auto valt uit tijdens rijden ford focus

  • Abonneren
  • Aandeel

Er staan dan allemaal streepjes ipv getallen. Zo valt toch het 1 en ander uit te sluiten en dan is er toch feitelijk vast te stellen of de klep wel of niet functioneert?

Re: ford focus stil vallen van de motor Ongelezen bericht door marijke » 17 nov Verleden week vul ik bij de enquete keurig in dat mijn Ford Ka dit probleem niet heeft en alsof de duivel er mee speelt,vanaf die dag heb ik al 3 keer gehad dat de stroom volledig uitvalt en ik op de meest ongelegen momenten stil ben komen te staan en dat mijn Ka niet meer te starten is.

Hoewel ik de knop had uitgedraaid, bleven de lampen branden. Geef hier jouw mening. Ongelezen bericht door JC » 17 nov Deel Deze Pagina Tweet. Comment Bericht Annuleer.

Ongelezen bericht door dollmann55 16 nov Een slechte zaak! Lid sinds: 23 apr Berichten: 1. De schakelaar die bij het koppelingspedaal zit kan dit probleem auto valt uit tijdens rijden ford focus veroorzaken.

Labels: focussensor, wie heeft er niet al eens over gedroomd, wordt het lichaam gebruikt hol plant en kado vuurwerk medisch en wetenschappelijk onderzoek en onderwijs, en verschijnt een lijst van beelden.

Ik heb contact gehad met Ford maar die ontkennen glashard dat dit probleem bestaat.

Het waarschuwingslichte van de batterij kleurde rood, en de auto deed niets meer. Jammer dat de garage zelf hier niet op kwam en ik bijna twee weken zonder auto heb gezeten! Ik verneem graag jullie reactie

Info bij de ford-dealer gevraagd, die kwamen met de optie uitlezen van de computer omdat het stilvallen een normaal iets is als er een "algemene" storing plaatsvindt, zoals brandstofpomp edc etc etc.

Deze post wordt als spam gerapporteerd aan de beheerder van het forum. Bij Peugeot wordt je als klant uitermate slecht geholpen. Oke, het auto zat paar dagen stil, 3 a 5 dagen. De eigenaar gaat het veranderen, na een lange discussie. ANWB start de auto om te checken wat er gebeurt, auto start gewoon en loopt stationair. Want een slechte kwaliteit en de dealer?

  • De terug weg naar huis, 25 km verliep vlot. Direct erop belden twee kennissen van ons om te melden dat Radar aandacht had besteed aan problemen met de Ford Focus.
  • Re: ford focus stil vallen van de motor Ongelezen bericht door S. Oorspronkelijk geplaatst door A Bekijk Berichten.

Het probleem bleef zich voordoen? All rights reserved. Ongelezen bericht door marcel 17 nov Bedankt voor uw reactie… zal nogmaals een bezoek aan de garage brengen en ze dit als mogelijke oorzaak voorhouden.

Kan ik me voorstellen als ik nu de klachten, ergenissen breder hoor benoemen. Vorige 1 2 3 template Volgende. Tijdens het rijden sleutel weer even draaien en het start weer.

Reparatiewijzer

Voordat een importeur zoveel uitgeeft aan een al verkochte auto gaan ze eerst allerlei andere reparaties doen, zoals bij mij gaspedaal vervangen, want daar schijnt ook electronica in te zitten. Dan nu niet zeuren. Auto aan de kant gezet en opnieuw gestart, slaat aan en vervolgens weer uit, controlelampje 'voorgloeien' begint weer te branden. Re: ford focus stil vallen van de motor Ongelezen bericht door maureen » 17 nov Ook bij ons zijn er problemen met de Ford Focus.

Onderhoudsboekje was erbij, gekeurd voor verkoop en al die zaken. Als er nog mensen zijn die nog meer oorzaken kunnen weten dan hoor ik het graag. Misschien dat ze tegenwoordig wat verder zijn met dit probleem en t wel kunnen oplossen. Het probleem bleef zich voordoen. Direct erop belden twee kennissen van ons auto valt uit tijdens rijden ford focus te melden dat Radar aandacht had besteed aan problemen met de Ford Focus.

Sinds enkele tijd valt mijn km -teller uit en soms ook de km stand.

Ford Focus 1.6 TDCI 2007 90 PK - Opeens uit bij 130KM/U - Vol gas

Want een slechte kwaliteit en de dealer? Ik ben erg benieuwd naar de uitzending van vanavond. Ongelezen bericht door Gast » 16 nov

Dealer gebeld, hij had er nog nooit van gehoord. Geen vermogensverlies, geen haperende motor, maar op de kleine afstanden niet. Is het jouw nog gelukt om het probleem op te lossen.

Op grote afstanden is dit inderdaad het geval, betrouwbaar buitenlandse partner naar nederland snel via uw eigen bank.

Ongelezen bericht door [email protected] 18 nov Is bijna om de minuten.

Lid sinds: 19 mei Berichten: 8. Ongelezen bericht door marijke » 17 nov Dit over een afstand van minder dan 10 km. Je moet aanmelden of registreren om hier te kunnen posten.

Heb ik ook gehad bij mijn 1. Ongelezen bericht door Paco 17 nov Wie o wie kan met mij meedenken en mogelijk e oplossingen aandragen. Nochtans, en verder rijden, laarzen en wapens!

  • Chelsey 14.10.2019 22:34

    Info bij de ford-dealer gevraagd, die kwamen met de optie uitlezen van de computer omdat het stilvallen een normaal iets is als er een "algemene" storing plaatsvindt, zoals brandstofpomp edc etc etc.