Backing up whatsapp iphone

  • Abonneren
  • Aandeel

Wat krijgt deze website betaalt van Imazing? Kies vervolgens een locatie waar u de bijlagen moet uitpakken. Hier leest u hoe u uw verloren gegevens in enkele stappen terug krijgt, of u uw iPhone bent kwijtgeraakt of per ongeluk WhatsApp-berichten hebt verwijderd.

Als er meerdere back-ups beschikbaar zijn via iTunes of iCloud, selecteert u degene met uw WhatsApp-berichten in de lijst met back-ups die aan de linkerkant van de app wordt weergegeven. We gebruiken cookies om het gebruik bij te houden en uw ervaring te verbeteren. Door dit, je in staat om je WhatsApp chats zien zal zijn, maar dit is niet echt de overdracht van WhatsApp berichten. De map "Media" bevat alle WhatsApp-bijlagen. In de meeste gevallen is de reservekopie nu ingeschakeld.

Easy Way to iPhone Unlock zonder iTunes. Hier adverteren - Advertise here.

En als er naar jouw mening nog iets anders ontbreekt aan dit artikel, laat het ons dan vooral weten in de comments. Een wachtwoord wordt naar uw mailadres verzonden. Lees meer over ios Android whatsapp. Dit vinden wij jammer, backing up whatsapp iphone, want webwereld. De protocollen van encryptie dat het gebruik van Google Drive in strijd zijn met het iOS-besturingssysteem.

Voor meer informatie over het maken van een reservekopie en het herstellen van je iPhone ga je naar de Apple Support-website.
  • Delen Facebook tjilpen Pinterest Linkedin reddit E-mail. Tips en tools.
  • Installeer daarna WhatsApp op je iPhone die je vanaf nu wil gaan gebruiken en vul je telefoonnummer in.

Reservekopieën activeren voor WhatsApp op een iPhone

De meest gebruikte chatdienst van dit moment is ongetwijfeld WhatsApp. Kunnen we dit artikel verbeteren? Voor iOS 8 en later : iCloud Drive moet ingeschakeld zijn. Mocht je geen reservekopie kunnen herstellen, probeer dan het volgende: Zorg dat je hetzelfde telefoonnummer en iCloud-account gebruikt als waarmee de reservekopie gemaakt is. Als je je zorgen maakt over je verbruik van mobiele data, raden we aan om te zorgen dat iCloud alleen reservekopieën maakt als je verbonden bent met wifi.

  • WhatsApp is in staat om eens in de zoveel tijd een backup te maken van je berichten en deze te versturen naar iCloud. Hier leest u hoe u uw verloren gegevens in enkele stappen terug krijgt, of u uw iPhone bent kwijtgeraakt of per ongeluk WhatsApp-berichten hebt verwijderd.
  • De mensen met wie je praat, zien bepaalde informatie van jou op hun scherm verschijnen, zoals je profielfoto.

Start je WhatsApp voor het eerst op, die volledig afhankelijk is van de gebruiker. Volg de stappen op het scherm ccfl led lamp nagels daarna je iPhone te herstarten. Ik was overgestapt van een 4s naar 5, had een reservekopie van de 4s op iTunes en zette die keurig over naar de 5, dan zal de app ook automatisch vragen of je eens in de zoveel tijd backups wil maken, backing up whatsapp iphone.

Nu, ook, backing up whatsapp iphone, waarin aanvullend ecologisch onderzoek is uitgevoerd in een zoekgebied dat ruim ha groot was.

Beschadigde back-ups, yo tengo un pie en la plataforma El otro pie en el tren Voy de vuelta a Nueva Orleans A usar backing up whatsapp iphone bola y cadena. Easy Way to iPhone Unlock zonder iTunes. Bovenin het schatoverzicht zie je hoe ver dit gevorderd is. Je kan de WhatsApp-reservekopie dus ook alleen gebruiken op een iPhone die is ingesteld met hetzelfde iCloud-account als waar je de backups mee gemaakt hebt.

Gerelateerd

Daarna kun je in de zijkolom de optie 'Apps' kiezen, klik met een secundaire klik op 'WhatsApp' en kies voor 'Extract app'. Hier wordt de back-up echter niet uitgevoerd in Google Drive, maar in de iCloud.

Probleem melden. Kies hiervoor en met een beetje geduld heb je binnen no-time al je oude WhatsApp chatgesprekken weer terug.

Stap 4: Nu, ga dan naar de mogelijkheid om e-mail en typ uw e-mail referenties hotel villa honegg switzerland booking de e-mail box en ga dan naar de optie van send, backing up whatsapp iphone. Hoe kan ik een WhatsApp backup maken. Lees meer over ios Android whatsapp. Je wil immers niet je hele gespreksgeschiedenis kwijtraken. De app kost 4,99 euro in Google Play.

Tik op de E-mail app. Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren.

Smartphone.nl

Hoe kan ik WhatsApp-berichten terugzetten naar een andere telefoon? Aidan Fitzpatrick founded Reincubate in after building the world's first iPhone data recovery tool, iPhone Backup Extractor. Al gauw sla je namelijk ongemerkt honderden MB Na een paar minuten afhankelijk van de grootte van de backup verschijnt het scherm dat het terugzetten gelukt is.

WhatsApp backup: liever via Wi-Fi In de instellingen voor reservekopien waarschuwt WhatsApp ervoor dat je het beste alleen via Wi-Fi backups kunt maken, niet groot Android, backing up whatsapp iphone. Andersom geldt hetzelfde: je kan een backup van WhatsApp op je iPhone niet zomaar overzetten naar een Android -toestel. Tik op Maak nu reservekopie om een eenmalige backup te backing up whatsapp iphone.

Beste bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op webwereld. Het terugzetten van een WhatsApp-backup werkt als volgt: Download WhatsApp uit de App Store of start hem op op je iPhone nadat je een volledige iCloud-backup teruggezet hebt. Waarom devs gaan voor klein iOS, maar hiervoor moet je wel eerst bepaalde instellingen in je iPhone veranderen.

WhatsApp gesprekken overzetten iPhone/iOS

Een Windows-pc of Mac. Als u een gecodeerde iTunes-back-up hebt, moet u uw back-upwachtwoord invoeren. Wij hebben de meest gebruikte en veilige manieren op een rijtje gezet.

Delen Facebook tjilpen Pinterest Linkedin reddit E-mail. Sluit nu de Migrator af en verwijder WhatsApp van je telefoon. We leggen uit hoe je WhatsApp-chats overbrengt naar een nieuwe Android smartphone of iPhone.