Beauty and the beast bioscoop leeuwarden

  • Abonneren
  • Aandeel

Marietje89 1 december Ik raad dit product aan. Verder heb ik nog wel voorkeur voor de tekenfilm. Vlakke personages.

Biebje26 12 november Ik raad dit product aan. Mooie familie film voor jong en oud de ervaring van vroeger van de tekenfilm wordt mooi overgebracht naar de film en ook kan je de dvd op Nederlandse taal zetten zodat de kleintjes onder ons ook alles meekrijgen.

Goede casting. Wel is er helaas veel gebruik gemaakt van CGI waardoor de beleving minder realistisch is. Als hij en Belle verliefd kunnen worden wordt de vloek verbroken. Missneckerman 14 november Ik raad dit product aan.

Geschreven bij Beauty And The Beast Blu-ray Deze mooie sprookjes film is een gelegenheid om gezellig samen met het gezin te kijken.

De dvd is zeker de moeite waart om te kopen. Jamyy 2 oktober Ik raad dit product aan. Mooi verhaal en mooi verfilmt van de tekenfilm. Maar op de dvd staat ook een vlaamse versie. Mosterd Harderwijk 19 september Ik raad dit product aan.

Chary98 2 oktober Ik raad dit product aan.

Productbeschrijving

Het verhaal is prachtig verfilmd zoals de animatiefilm ook is. De dvd is zeker de moeite waart om te kopen! Of je nu van Disney houd of niet. Moet wel een beetje van musicals houden. Goed gemaakt. Geschreven bij Beauty And The Beast Blu-ray Een heel mooi sprookje vertaald door echte karakters, zeer mooie graphics en designs en een duidelijk verhaal.

  • Deze mooie sprookjes film is een gelegenheid om gezellig samen met het gezin te kijken.
  • Alle acteurs zijn ook erg goed.

Dit is natuurlijk een van de klassiekers. Eerst wat twijfels, maar was aangenaam verrast. Marissaquirine Barendrecht 10 oktober Ik raad dit product aan! Draculaura Gorredijk 18 september Ik raad dit product aan. Het blijft een prachtige film.

Download gratis onze app

Deze gehele ontwikkeling zien we terug in deze film. De 3D versie is echt heel mooi. Het lijkt op de tekenfilm, maar de figuren worden werkelijkheid.

Zalige film, vergelijkbaar met de tekenfilm. Anneke 5 juni Ik raad dit product aan. JoramAndriol Zwolle 17 oktober Ik raad dit product aan.

Sisly 28 mei Ik raad dit product aan. GekkeGerrit Kerkrade 2 oktober Ik raad dit product aan.

Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen. Het is naar mijn mening den eerste live action disney remake dat echt magnifiek is. Het is dus niet aan mij om de film op zich te beoordelen. Een film die je zeker moet gezien hebben!

Deze gehele ontwikkeling zien we terug in deze film, beauty and the beast bioscoop leeuwarden. Misschien wel mijn nieuwe lievelingsfilm. Wel is er helaas veel gebruik gemaakt van CGI waardoor de beleving minder realistisch is! TiVcb 11 september Ik raad dit product aan. Het is naar mijn mening den eerste live action disney remake dat echt magnifiek is. Alleen de extra's ontbreken nog. Mary84 2 oktober Ik raad dit product aan.

Een Frans type was een beter idee geweest.

Mijn Pathé

Hele mooie film in uiteraard de bluray kwaliteit die je verwacht. Mooie verfilming van het klassieke Disneyverhaal. Daarnaast zijn er nog wat leuke toevoegingen aan de karakters en hun historie. De cast is goed samengesteld, het verhaal zelf is uitgebreider dan de geanimeerde versie waardoor je goed in het verhaal wordt meegenomen.

Erg mooie film. Het gaat hier n? Goede verfilming van een disney klassieker, echt leuk Het is een super mooie verfilming van de originele Disney tekenfilm verhaal, when I stepped in?

  • Noémie 30.07.2019 10:55

    ErikaH Amsterdam 5 september Ik raad dit product aan.