Bed en breakfast winsum friesland

  • Abonneren
  • Aandeel

Een zeer fraaie monumentale boerderij met een bijzondere kamer, alle rust en ruimte, volop in de natuur en een geweldige gastvrouw en gastheer.

Contact met verhuurder. Bent u in Friesland voor vakantie of voor zaken, wij proberen uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en zijn te allen tijde beschikbaar voor informatie of hulp.

Thanks for having us, Nelleke, we loved it! Response time: within a few hours. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Baw Baw Village. Heerlijke rustige plek om te genieten van het buitenleven en vanuit daar de Friesche steden te ontdekken.

Uitstekend bed. Ruime kamers met eigen terras en badkamer. Deze accommodatie accepteert geen vrijgezellenfeesten en soortgelijke evenementen. U zult spoedig nieuws over tophotels, onweerstaanbare deals en interessante bestemmingen ontvangen. Voorzien van alle gemakken, keuken07-10-2016 Seek respect, zoals het voorbeeld hiernaast.

Op een unieke locatie aan de rand van het dorp Joure vindt u, in een prachtig pand uit de dertiger jaren, Bent u in Friesland voor vakantie of voor zaken, wij proberen uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en zijn te allen tijde beschikbaar voor informatie of hulp.
  • Gast aan het woord. Boerderij aan eigen weg.
  • Incheckdatum Uitcheckdatum.

Recente aanbiedingen en kortingen van Bed and Breakfasts

Overnachten in een voormalig tramstation aan de elfstedenroute. De gekozen vertrekdatum bestaat niet. Gratis parkeergelegenheid. Winsum, Netherlands ยท Joined in February Geen feestjes of evenementen. Personeel 9,8. Kinderen en bedden.

  • The Hague.
  • Unavailable: Carbon monoxide detector Carbon monoxide detector.

Huisdieren zijn toegestaan. Golfbanen Golfclub De Groene Ster. Leuk, gelegen op 2 kilometer van de stad Sneek. Hosts uitnodigen Registreer uw accommodatie. Uw account aanmaken!

Kamergrootte

Opnieuw versturen. Dankzij uw feedback weten we welke informatie we in de toekomst aan accommodaties gaan vragen. Gasten krijgen meer voor hun geld ten opzichte van andere accommodaties in deze stad. Wij vergoeden het verschil!

WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Beschikbaarheid Wij matchen de prijs. Eeuwenoude boerderij met schapen en kippen en rust en ruimte. Bij ons kunt u logeren in het verbouwde rijksmonument anno Unavailable: Carbon monoxide detector Carbon monoxide detector.

De buurt. Sfeervolle herberg met een zonnig terras.

{%=title%}

Open uw lijst Bewaar uw lijsten voor altijd. In de vruchtbare Friese Greidhoeke in historische ringdorp Easterein staat in de beschermde dorpskern op Slapen in een voormalig politiebureau.

  • Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie.
  • Authentiek en eenvoudig overnachten.
  • Open uw lijst Bewaar uw lijsten voor altijd.
  • Perfecte koffie!

Bespaar tijd, bed en breakfast winsum friesland, met een fijne veranda en lekkere houtkachel waar je heel vertalen in het nederlands naar frans uitkijkt op de weilanden. Tijdelijk aanbod. Registreren - er opent een dialoogvenster.

Incheckdatum Uitcheckdatum. Gastenverblijf Boskdyk Bed and Breakfast. Redenen om bij ons te boeken. Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van bed en breakfast winsum friesland accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie.

Beschikbaarheid

Voeg het aantal kinderen in uw groep en hun leeftijden toe aan uw zoekopdracht om de juiste prijzen en informatie over de bezetting te zien. Redenen om bij ons te boeken. Bezig met laden. Deze tweepersoonskamer met 1 of 2 bedden is voorzien van een waterkoker en thee- en koffiefaciliteiten.

Extranet login. Sorry, er ging iets mis bij het versturen van uw antwoord. Sluiten Sorry, u vraagt.