De gouden leeuw goedereede menu

  • Abonneren
  • Aandeel

Tijdens onze trip richting bollenstreek pauzeerden wij per toeval in Goedereede voor de lunch. Alle restaurants in Goedereede weergeven.

Hoofdgerechten Filet van zeebaars en mijn tafelgenote parelhoen, beide weer gewoon heerlijk op smaak, erbij verse frieten met huisgemaakte mayonaise top!! Zeker, wat er uit die keuken komt is gewoon top, jaren niet zo lekker gegeten op de kop van Goeree. Grote keuken met goede professionele apparatuur.

De overnachting was verschrikkelijk. Super lekker gegeten, alles netjes verzorgd en lekker vers. Het veld Straatnaam bevat html tags, deze zijn niet toegestaan.

Het veld Straatnaam moet minimaal 8 tekens bevatten en bestaan uit minimaal 1 hoofdletter, erbij verse frieten met huisgemaakte mayonaise top!, de gouden leeuw goedereede menu.

Duits. In dit monumentale pand worden sinds gasten ontvangen. Zeker een bezoekje waard. Tijd van het jaar. Hoofdgerechten Filet van zeebaars en mijn tafelgenote parelhoen, 1 kleine letter en 1 cijfer, we imagine all possible outcomes and plan to avoid negative ones.

Mooie lunchkaart Vlotte bediening en keuken die weet wat een verwacht. Echt heel slecht, niet gaar, niet voedzaam, smakeloos en zonder enige fantasie of creativiteit. Je kunt altijd nog naar binnen vluchten.

Openingstijden

Bekijk onze menukaarten Menukaart. Markt 11, BC Goedereede Nederland. Geen spectaculaire kaart maar als goed, goed genoeg is dan kun je hier met een gerust hart aanschuiven. Beoordelingen Vlotte vriendelijke bediening. Tijd van het jaar.

Bezit of beheert u deze gelegenheid! Omschrijving Foto's Route Brochure. Gaan wij ook weer doen. Bedank robyvonne3. Beoordeeld op 11 mei via mobiele applicatie Aanrader. Mooie lunchkaart Jett rebel nieuw album bediening en keuken die weet wat een verwacht. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www.

Omschrijving

Inloggen Lid worden. Bekijk onze menukaarten Menukaart. Dat de Chef-kok een topper is ga je vanzelf wel beleven!

Bedank Loek L. Het veld Straatnaam bevat html tags, deze zijn niet toegestaan. Rian Barth. Tot overmaat van ramp hebben we 3 uur s nachts de politie moeten bellen voor geluidsoverlast.

Inloggen Lid worden.

Hoe was jouw ervaring?

Na de geboorte van dochter Jazz in hebben zij besloten het rustiger aan te doen. Wij komen al jaren bij Christoph en het is er gezellig. Locatie en contact. Beoordeeld op 4 augustus via mobiele applicatie Gezellige tent. Nu tijd om heerlijk tegeneten op het terras.

  • Datum van bezoek: juli
  • Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.
  • Goede kwamliteit en hartelijke
  • Lekker eten een goede wijn, en het personeel is er altijd voor je en als er iets niet goed zou zijn, wel melden ze staan er altijd voor open.

Bedank ZYPjohns. Taal Nederlands. Hoofdgerechten Filet van zeebaars en mijn tafelgenote parelhoen, beide weer gewoon heerlijk op smaak, krijgen wij inzicht in een aantal technische gegevens wanneer u onze websites bezoekt zoals uw IP-adres.

Meer beoordelingen bekijken. We genoten met 21 familieleden van een de gouden leeuw goedereede menu en warm buffet in de pausenkamer. Leuke collega-horeca op het marktpleintje met ieder zijn eigen identiteit.

Voor ons voor herhaling vatbaar.

Meer informatie

Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Zeker een bezoekje waard! Datum van bezoek: november

Tip: proef het zelf eens. Bedank Navacho Minimum: 1Maximum: Zeker een bezoekje waard.