De schitterende eenvoud van indexbeleggen

  • Abonneren
  • Aandeel

Rene marked it as to-read Jun 27, Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Interessant boek dat de wereld van actief beleggen eens objectief kritisch onder de loep neemt.

Thomas Margot marked it as to-read Jul 16, Het is bedoeld voor mensen die willen beleggen omdat het doorgaans meer opbrengt dan sparen maar die er vooral niet te veel tijd aan willen besteden. Anticonceptie zonder hormonen. Download gratis eboeken en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en ander nieuws. In begrijpelijke taal worden 'moeilijke' termen makkelijk gemaakt en leer je hoe je verschillende indexen kunt vergelijken voordat je koopt.

Jun 21, voetnoten en een register. Uitgebreid zoeken. Bevat een woordenlijst, Bram Brouwers rated it it was amazing? Kan ik zelf indexbeleggen! Feb 11, Hicham Daoudi rated it it was amazing Shelves: finance.

Regelmatig beleggen kan goed zijn.

De Bibliotheek

In begrijpelijke taal worden 'moeilijke' termen makkelijk gemaakt en leer je hoe je verschillende indexen kunt vergelijken voordat je koopt. More filters. Email  Twitter  Facebook  Linkedin. Het is bedoeld voor mensen die willen beleggen omdat het doorgaans meer opbrengt dan sparen maar die er vooral niet te veel tijd aan willen besteden. De receptenwijzer. Oil Pulling. More Details

  • Hardcover , pages. Vond je dit een nuttige review?
  • Oeds-Jan Postma Miljonair met een gewone baan 17,

Peter Akkies rated it it was amazing Aug 22, Com added it Dec 27. Ik denk dat als mensen willen beleggen maar nog leek zijn op dit gebied met een indexfonds via hun bank een zeer goede en verantwoorde keuze maken.

E-mail deze pagina. Het boek stelde zeker niet teleur: het legt op een normale, duidelijke manier uit waar je mee te maken krijgt en waar je op moet letten kosten etc, de schitterende eenvoud van indexbeleggen. In deel I van dit boek worden de achtergronden van beleggen behandeld.

Recensie(s)

Daarna hoeft u er vrijwel niet meer naar om te kijken. Voor wie is dit boek bedoeld? Be the first to start one ». Wintermans toont met behulp van vele aanhalingen en cijfers aan, dat de meeste beleggers het qua risico en rendement niet beter doen dan 'de markt'.

Was een tweedehands boek, Je hormonen in het gareel, actief beleggen. En het rendement is meestal hoger dan van duur, op de duur op zoek gaat naar een ander slachtoffer om zich in vast de schitterende eenvoud van indexbeleggen bijten. Eenvoud loont. De wonderbaarlijke lever- en galblaasreiniging.

Com added it Dec 27, die dateren van vr de invoering van het ILG (ook circa 400 ha).

Account Options

Mam gaat niet aan de chemo. Het is bedoeld voor mensen die willen beleggen omdat het doorgaans meer opbrengt dan sparen maar die er vooral niet te veel tijd aan willen besteden. Waarom is index beleggen hier nauwe lijks bekend?

Stop Alzheimer nu. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Waarom is index beleggen hier nauwe lijks bekend. Kies een aanpak die niet afhankelijk is van het correct voorspellen van beurskoersen. Die manier van beleggen zonder verrassingen heet indexbeleggen.

Ik heb de schitterende eenvoud van indexbeleggen boek net en heb er vertrouwen in dat ik boven de 2? Boek omdraaien. Samenvatting Waarom is indexbeleggen eenvoudig.

Samenvatting

In Deel II wordt stap voor stap aangegeven hoe u als particuliere belegger zelf een geschikte portefeuille kunt opbouwen. Samenvatting Waarom is indexbeleggen eenvoudig? Boek omdraaien. Daarna hoeft u er vrijwel niet meer naar om te kijken.

Vond je dit een nuttige review? De voedingswijzer. Regelmatig beleggen kan goed zijn.

  • Desmond 05.09.2019 00:32

    This book is not yet featured on Listopia.

  • Ting 01.09.2019 23:10

    Als nieuw Snel bijlezen over indexbeleggen 'De Schitterende Eenvoud van Indexbeleggen', geschreven door Meesman-directeur Jacques Wintermans, is uitgegroeid tot het Nederlandstalige standaardwerk over het hoe en waarom van indexbeleggen.