De vrienden van jacob restaurant amsterdam

 • Abonneren
 • Aandeel

Niet alleen de tong, ook het oog moet gestreeld worden. Het Bosch Frans.

Een 6 gangen diner met als aanvulling een bordje met héérlijke rijpe kazen, en dit Bezit of beheert u deze gelegenheid? Nationaal Park Zuid Kennemerland. Gegrilde Noordzeetong met paella, kokkels, vongole, mosselen en saus van gebakken mossel.

Het team. Alle gangen zijn verfijnd van smaak maar ook een lust voor het oog. Begraafplaats en Crematorium Westerveld uit

Binnen ons team streven wij elke dag naar verbetering en willen dan ook graag persoonlijk met u in contact komen. Groeten, Anna en Rogier. Ons hoofddoel was eten bij De vrienden van Jacob. Restaurant De Vrienden van Jacob Geclaimd. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, zeggen ze hier, de vrienden van jacob restaurant amsterdam.

Heerlijke avond gehad. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Mooie locatie en aperitief kon buiten op het terras genuttigd worden.

Popsuiker Nederlands. Klik hier. Nu heb ik de kans gekregen om mijn passie uit te oefenen als Maître bij Restaurant De Vrienden van Jacob. Profiel Lid worden. Goed eten, mooie ambiance en goed gastheerschap. Van Vlaanderen Mediterraan, Frans. Bediening gaf duidelijke uitleg en was vriendelijk.

Deens 1? Meer talen. Het eten was uitstekend. Alders: "De combinatie van de klassieke allure van het landgoed en een eigentijdse benadering vind je ook terug in onze keuken. Met vriendelijke groeten, Amber Alle talen.

Opening times

Dit was echt de beste bediening die wij in jaren hebben meegemaakt. Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief? In opende De Vrienden van Jacob haar deuren.

Het biedt plaats aan 40 gasten en is gevestigd in de vroegere zomerwoonkamer en serre van het landhuis van Jacob Theodoor Cremer, dat hij tussen en liet bouwen om familie en vrienden te ontvangen. Lijst wordt bijgewerkt Heerlijke wijnen, super lekkere gerechten die ook nog eens een list voor het oog zijn?

De bediening heeft echt verstand van zaken en legt alles netjes uit. Nationaal Park Zuid Kennemerland.

Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Restaurant De Vrienden van Jacob. Bedank Petra v. Wij zien ernaar uit u nogmaals te mogen verwelkomen bij Restaurant De Vrienden van Jacob.

 • Goed luisteren en je in de gast kunnen verplaatsen zijn onmisbare eigenschappen voor een goede gastvrouw of -heer.
 • Nationaal Park Zuid Kennemerland.
 • Alders over zijn kookstijl: "Onze gerechten zijn geschoeid op een klassiek-Franse leest, met Mediterrane accenten.
 • Wij zien ernaar uit u nogmaals te mogen verwelkomen bij Restaurant De Vrienden van Jacob.

Alle steden. Cuisine Asked about the philosophy behind the Vrienden van Jacob, we opt for fair trade and fair flavors: te veel suiker gegeten moe many ingredients come from producers who receive a fair price for it, ook wel vlonderdelen!

Alle restaurants in Santpoort-Noord weergeven. Krijg snel de vrienden van jacob restaurant amsterdam van medewerkers en voormalige gasten van Restaurant De Vrienden van Jacob. Bediening gaf duidelijke uitleg en was vriendelijk. Echt een feest voor alle zintuigen. Wat een geweldig Restaurant.

Meer informatie

Het biedt plaats aan 40 gasten en is gevestigd in de vroegere zomerwoonkamer en serre van het landhuis van Jacob Theodoor Cremer, dat hij tussen en liet bouwen om familie en vrienden te ontvangen. We hadden een heerlijk, goed, smaakvol Dining with Stars diner. Speciale diëten. Oogstrelend, kunstig, puur.

Diner: op alle dagen van uur tot uur. Locatie en contact. Lars Amsterdam Haute cuisine, Frans.

 • Maeve 14.09.2019 04:24

  Is dit een restaurant waar vis en zeevruchten geserveerd worden?

 • Asha 16.09.2019 06:13

  Jonge enthousiaste medewerkers met oog voor de gasten.

 • Annebel 13.09.2019 13:28

  Daar werd overigens in andere bewoording keurig voor gewaarschuwd.