Duo ov kaart stopzetten buitenland

 • Abonneren
 • Aandeel

Via deze website is het mogelijk om je OV Vergoeding Buitenland aan te vragen. Als u terug bent in Nederland kunt u uw oude reisproduct weer ophalen bij een ophaalautomaat.

Wordt u later uitgeschreven?

Op die manier mis je geen belangrijke post van DUO. Op het scherm krijg je de melding: 'Het volgende is op uw OV oovee -chipkaart stopgezet: studentenreisproduct'. De eerste helft van de maand loopt daarbij tot en met de vijftiende van de maand.

Upload afbeelding. Wanneer je een OV Vergoeding hebt aangevraagd en last-minute toch niet naar het buitenland gaat kan je deze weer omzetten. Het reisproduct is namelijk gekoppeld aan studiefinanciering. Veelgestelde vragen Controle studentenreisproduct Hoe kan ik het studentenreisproduct stopzetten bij diefstal, verlies of defect?

Op het formulier kunt u invullen dat u een uitwonendenbeurs wilt. U regelt dit in Mijn DUO. Val je nog onder het oude stelsel van studiefinanciering. Geen probleem. Tijdelijk naar het buitenland Als u tijdelijk voor uw opleiding naar het fletcher hotels nederland kaart gaat, moet u de ov oovee -vergoeding zelf aanvragen, duo ov kaart stopzetten buitenland.

Zou het een optie zijn om mijn kaart als 'gestolen' of 'gebroken' op te geven zodat deze gedeactiveerd wordt.

Nu lijkt het probleem opgelost te worden. Beurs voor uitwonenden.
 • Forum home page.
 • Controleer na vijf werkdagen op  Mijn DUO  of het stopzetten is gelukt. Deze kan je hier vinden.

Bekijk op deze pagina of jij een OV vergoeding buitenland kan krijgen. Als u uw studentenreisproduct niet op tijd stopzet, krijgt u geen ov oovee -vergoeding voor de maand waarin uw studentenreisproduct nog actief is. Zet uw studentenreisproduct stop vanaf de maand dat uw ov oovee -vergoeding ingaat.

Kijk hiervoor op de site van Rijksoverheid voor meer informatie. Gebruikersnaam of e-mail. Gaat u een volledige opleiding in het buitenland doen?

 • Videobestand mp4. We willen onze website graag beter maken.
 • Beste antwoord door Susan NS 4 oktober ,

Is de kaart nog in Nederland. Afbeelding uploaden. Dit kan per jaar dus verschillen. Voorbeeld: als augustus de laatste maand is waarin je recht hebt op het studentenreisproduct, dan moet je uiterlijk op 10 september je studentenreisproduct stopzetten? In het buitenland is het namelijk niet mogelijk om gebruik te maken van je OV Duo ov kaart stopzetten buitenland.

Wat moet u doen?

Ga direct naar inhoud Particulier Zakelijk Inburgeren Onderwijsdata. Met de knop rechtsonder op het scherm ga je terug naar het beginscherm. Dan kun je een correctie van de stopzetdatum aanvragen. Vul het formulier in en laat de school zijn deel invullen.

De ov oovee -vergoeding gaat op zijn vroegst in vanaf de maand na uw aanvraag. Upload afbeelding. Dan heb je geen recht op het studentenreisproduct. Op die manier mis je geen belangrijke post van DUO. Controleer daarom bedragen en gegevens altijd zelf op de officile website s.

Hoe stopzetten? Upload afbeelding. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Skip to primary navigation Skip to content Skip to primary sidebar Skip to footer Je bent hier: Treindeal. Op het scherm krijg je de melding: 'Het volgende is op uw OV oovee -chipkaart stopgezet: studentenreisproduct'.

Zoek Log in. We laten je nu zien hoe het stopzetten bij een ophaalautomaat op het station werkt. Zet je studentenreisproduct dan alsnog stop bij een ophaalautomaat, duo ov kaart stopzetten buitenland.

Kies dan bovenaan voor 'Studentenreisproduct' en 'Akkoord'! Houd je ov oovee -chipkaart voor de kaartlezer rechtsonder naast het scherm. Fijne dag nog. Wil eten mee in handbagage liever geen buitenlandse OV vergoeding ontvangen, maar wel een uitwonendenbeurs.

Ov-vergoeding buitenland aanvragen

Dit kan je tegelijkertijd met het aanvragen van de OV Buitenland vergoeding doen. Wanneer je een OV Vergoeding hebt aangevraagd en last-minute toch niet naar het buitenland gaat kan je deze weer omzetten. Als ik het mij goed herinner moet je dan namelijk het abonnement opnieuw opladen op de nieuwe kaart, dus dat is een soort van tijdelijke opzegging..? Op het scherm krijg je de melding: 'Het volgende is op uw OV oovee -chipkaart stopgezet: studentenreisproduct'.

Help Sneltoetsen. Hiervoor dien je de hierboven genoemde stappen wederom uit te voeren. Dankjewel voor je snelle reactie, Susan.

 • Ouassim 11.09.2019 06:52

  Vanaf de 1e van februari mag je dan niet meer gebruikmaken van je Studenten OV.

 • Levy 15.09.2019 03:36

  U krijgt een bericht als uw aanvraag is verwerkt.

 • Carline 13.09.2019 12:06

  Wordt u per de 1e van de maand uitgeschreven?