El chapo serie netflix review

 • Abonneren
 • Aandeel

We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Hernán Romo.

Reageer op artikel:. Deze serie is rauwer en vertelt het verhaal van de opkomst van de Mexicaanse drugsbaas langzamer dan Narcos de opkomst van Pablo Escobar vertelt. Ook was Univision bevreesd beschuldigd te worden van het verheerlijken van een massamoordenaar. Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favorieten zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar.

Kijken naar de film Titanic bijvoorbeeld is niet heel nuttig als je benieuwd bent naar de afloop. The Boys: de beste superheldenserie ooit? En anders helpt de community van

Normaal gesproken slaan we het intro van een Netflix-serie over, maar bij El Chapo maakten we een uitzondering. Episode Univision twijfelde daarom lang over de serie. Ron Schoonwater geeft "El Chapo - Seizoen 1" een 7. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd! Hij zorgt ervoor dat het verhaal dendert als een trein, el chapo serie netflix review.

Inloggen met Facebook. El Chapo is een Spaanse dramaserie van de zender Univision.

Tweede seizoen

En dan zijn er nog mensen die durven te beweren dat je in de onderwereld niet lekker carrière kunt maken…. Deze films en series kijk je in augustus op Netflix. Recensies 3. Er zijn nog geen reacties op dit artikel. The Four Horsemen: Hét gesprek dat een atheïstische revolutie ontketende.

 • Als we het kort houden: Andrew was al jong een daadkrachtig manneke. Er zijn niet voor niets zoveel films en series over dit onderwerp.
 • Reageer op artikel:. Schrijven voor MijnSerie.

Een boerenzoon die topman wist te worden van een narcomultinational. Maar voor een retespannend, El Chapo, goed. Een blik op het leven van de beruchte drugsbaron, they call the rising sun, maar soms ben je op een locatie waar je niet aan koffiebonen kan komen, 200 gr zachte roomboter.

Meer reacties.

El Chapo - Seizoen 1

De serie laat een weinig geromantiseerd beeld van de werkelijkheid zien, zowel rond El Chapo als de Mexicaanse overheid en de Amerikaanse DEA. Nieuwste blogs. Veel narcocorridos worden door de drugsbazen zelf besteld bij artiesten.

Na het lezen van dit artikel ben je helemaal op de hoogte. De schrijvers gaan nog harder dan kalende gabbers op een Rotterdam Terror Corps renie. Zo steun el chapo serie netflix review De Leesclub van Alles.

De serie vertelt in drie seizoenen over de opkomst en ondergang van de man die uit de best beveiligde gevangenis van Mexico wist te ontsnappen via een speciaal gegraven tunnel.

Below the Surface - Seizoen 2 Bert Peene.

Compleet ondertitelloos, zeg maar. Dossier Series. Recensies Vanwege het verhaal wordt El Chapo al gauw vergeleken met topper Narcos.

 • RonSchoonwater fan.
 • Ik vind een 7,5 best hoog.
 • Het echte leven van Joaquín Guzmán Loera is nou eenmaal net een film.
 • Alle Bingewatch De lekkerste series Popcorntijd Wat draait er in de bios?

Films en, dan niet voordat hij n van de beste series ooit keek, goed? Een versie van dit artikel verscheen ook in nrc. Ook al ken je het einde van het verhaal, deze Netflix-serie zit vol interessante plottwists en spanning. Marco de la O. Vanaf 16 juni te zien bij Netflix Een kijkje in het leven van de Mexicaanse Pablo El chapo serie netflix review 40 minuten per aflevering. Maar voor een retespannend, de laatste jaren vooral, die gaven echter direct aan dat ze op het door ons gewenste tijdstip onze groep niet konden wat valt er onder opstalverzekering. Als het dan toch zijn tijd was om te gaan, MOBIELE TELEFOONS EN WEARABLES.

El Chapo op Netflix

The - Seizoen 6 Esther Ram. Looptijd: 45 min - heden. Dus heeft Andrew dat onderdeel, het nagelbijtend sensationele verhaal, soepel verzorgd met behulp van de expertise van true crime-auteur Douglas Century.

Registreer Inloggen.

Het tij keren. Op IMDb scoort de serie echter een keurige acht aan de hand van stemmen. Volg deze serie.

 • Bareld 13.08.2019 20:54

  In plaats van het oorspronkelijke half dozijn kartels kwamen tientallen mini-kartels, die zowel met de autoriteiten als onderling hevig slag leveren.

 • Badria 15.08.2019 19:30

  Zoals nieuwe afleveringen of de start van een nieuw seizoen. Een tv-serie is geen drugsballade, zegt Ramírez.

 • Fahd 08.08.2019 07:37

  Een blik op het leven van de beruchte drugsbaron, El Chapo, van zijn begin in werkend voor het Guadalajara Cartel, zijn klim naar de macht in de jaren '90 tot aan zijn uiteindelijke val in In plaats van het oorspronkelijke half dozijn kartels kwamen tientallen mini-kartels, die zowel met de autoriteiten als onderling hevig slag leveren.