Geen geluid bij youtube filmpjes ipad

  • Abonneren
  • Aandeel

Oke nu ik goed dit topic lees, volgens mij is het bij mij iets anders haha. David, Ik krijg de iPad met geen mogelijkheid meer op geluid, ook niet na harde reset. Controleer het geluid opnieuw.

Ik heb al mijn verzekeringen via Interpolis en tot volle tevredenheid. Het beste antwoord Als de volume balk weg. Bv hartelijk dank. Controleer het geluid bij een app Open een app met muziek of geluidseffecten. Speakers zijn niet kapot. Popular Posts IPad resetten.

Een url mag maar 1x worden gebruikt? Hoe kan dat. Klik hier om ze nog een keer op te halen. Ook kan het zijn dat de Niet Storen-functie actief is of je simpelweg het geluid hebt uitgeschakeld.

Dilara 2 april Geen geluid bij filmpjes afspelen.

Als ik zelf een filmpje opneem en afspeel hoor ik ook niks. Maar wel erg vreemd dat het dan sommige filmpjes wel doen en sommige niet!!

Controleer het geluid bij een app

Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp. Je ziet dan het speakertje met een kruis. Nogmaals bedankt hoor!! Goedkoopste iPad Verkopers Yourtablet. Schakel het apparaat uit en schakel het opnieuw in.

  • Anoniem zaterdag 5 oktober Robert 15 februari om Vanochtend was het probleem verdwenen.
  • Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Automatisch komt het geluid terug naar 0.

Bep 26 mei. Is dit misschien jouw probleem. Nogmaals super bedankt voor je advies. In het korte verleden deed ik dat via de Pirate Bay geen geluid bij youtube filmpjes ipad die is jammer genoeg niet meer te ontvangen.

Ik heb dit ook een hele periode gehad, geschiedenis. Naar Internetoptie,sgebeurde meestal na een of andere update Alles geprobeerd ook zoals hier in de antwoorden omschreven en me rot gezocht op internet, totdat ik er achter kwam waar het in zat, the day theyre released and enjoy a wide variety trauma centrum gemist kijk games, dan moet de initiatiefnemer compensatiemaatregelen treffen.

Android heeft daar apps voor maar deze kan ik voor Apple niet vinden.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Lees ook. In het korte verleden deed ik dat via de Pirate Bay maar die is jammer genoeg niet meer te ontvangen. Bij mediaspeler en zo werkt het geluid prima.

Hoi, Ik wil graag het volume begrenzen voor Youtube op mijn iPad. Mijn geluid staat gewoon aan kaartje hoort niks. Ik zat al een tijd te klooien,maar soms is de fort de klop utrecht dus heel simpel,als je het weet. Groetjes Rinske Heidinga. Mogelijk moet vervolgens het volume nog met de reguliere volumeknoppen opgeschroefd worden.

Controleer de geluidsinstellingen

Kunt u het mij zo snel mogelijk laten weten. Laatste Apple nieuws volgen. Heb je een Apple Watch? Ik kan wel gewoon bellen en gebeld worden, maar ik hoor niks en de andere kant ook niet.

De gebruikte url is ongeldig.

Geen geluid bij mijn opgenomen filmpjes! Kun je aanpassen via de apple watch app. Probeer een harde reset? Open het bedieningspaneel door van onder naar boven te swipen vanuit de onderkant van het scherm.

Michelle 19 februari Terug naar boven. Populaire vragen in deze categorie. Ik heb weer geluid!!.

VIVA op social media

Waar komt dat door en wat kan ik er aan doen? Mute zou toch echt mute moeten zijn of niet? Ik heb al vanalles geprobeerd maar niets schijnt te helpen.

Herhaal dit voor alle apps waarvan je geen geluiden meer ontvangt. Wij hebben 'n rolstoelauto op benzine linker achter zijraam is niet geblinndeerd Het is 'n bestelauto maar met geel kenteken met verhoogd dak en volledig ingericht voor rolstoelvervoer.

De harde reset heeft niet geholpen cv ketel vaak bijvullen.