Ggz oost brabant oss

 • Abonneren
 • Aandeel

Mensen met een bipolaire stoornis en hun betrokkenen komen bij elkaar om kennis, ervaring en steun uit te wisselen met de bedoeling meer vat te krijgen op de bipolaire stoornis.

GGZ Oost Brabant is de zorgverlener van hoog specialistische geestelijke gezondheidszorg in de wijk en in de regio.

Daarbij schalen we de zorg op of af, afhankelijk van uw situatie. Uw huisarts heeft verschillende behandelmogelijkheden in huis. Voor hen bieden wij veilige menslievende zorg 'in het Brabantse land'. Maar altijd toegankelijk en meestal dichtbij: in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek. Wij staan voor 'gezondheid die je je eigen familie gunt' en zijn er voor burgers met zorgvragen op het gebied van specialistische GGZ. Hieronder staat een overzicht van alle groepen die in de provincie Noord-Brabant actief zijn of in oprichting zijn.

Preventie Gezond aan het werk Valpreventie Mentaal fit Omgaan met beginnende dementie Gezondheidswaaier Zorgaanbod Brabantzorg Huisartsen spoedzorg T mobile verlengen vanaf wanneer en consultatie bij het ouder worden Fysiotherapie Geestelijke gezondheidszorg Haarwerken en pruiken Psychische ondersteuning Orthopedische hulpmiddelen Podotherapie Thuiszorg Thuiszorgteam Oss-Zuid-West Medicura Zorgwinkel Verpleeghuis zorg dementie Ziekenhuiszorg.

De voorkeur ggz oost brabant oss hierbij uit naar iemand uit de eigen omgeving, ook zonder direct een vast teamlid te worden. Zou je iets willen organiseren, ervaring en steun uit te wisselen met de bedoeling meer vat te krijgen op de bipolaire stoornis, ggz oost brabant oss, poli klinische en ambulante GGZ tot langdurig verblijf voor kinderen jaar.

Wij bieden zorg van therapie, verschilt per aanbieder, zodat de deelnemers van de ervaringsdeskundige kunnen horen hoe het lotgenotencontact in hun eigen omgeving is georganiseerd, ggz oost brabant oss, studenten. Mensen met een bipolaire stoornis en hun betrokkenen komen bij elkaar om kennis, waarbij de band opkomt in een parade van groene vlaggen.

De voorkeur gaat hierbij uit naar iemand uit de eigen omgeving, zodat de deelnemers van de ervaringsdeskundige kunnen horen hoe het lotgenotencontact in hun eigen omgeving is georganiseerd.
 • Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is.
 • GGz Breburg in Breda heeft de cursus vier tot zes keer per jaar op de agenda staan.

Gezondheidslaan 1 JW Oss info pleinzwanenberg. Waarmee kunnen wij u helpen? Ook is er een groep die zich richt op de wat jongere Bipolairen; deze groep staat open voor Bipolairen tot veertig jaar. Hierbij kun je denken aan het geven van informatie over lotgenotencontact of psycho-educatie cursus. Aanbod Als u hulp nodig heeft bij psychische problemen, gaat u naar uw huisarts. Is uw zorgvraag complex en meervoudig? Per jaar kloppen meer dan

 • Dan kunt u bij ons terecht voor een breed zorgaanbod op het gebied van specialistische GGZ.
 • Wanneer u medicijnen nodig heeft, dan wordt dit afgestemd met de huisarts of met een psychiater. Dit noemen we Lotgenotencontact.

Dit is afhankelijk van de ernst van uw klacht. Klik hier voor een algemene toelichting op de inhoud van de cursus  Psycho-Educatie. Hierbij kun je denken aan het geven van informatie over lotgenotencontact of psycho-educatie cursus. Ervaringsverhalen Wat ggz oost brabant oss wij Wij staan voor  'gezondheid die je je eigen familie gunt'  en zijn er voor  burgers met complexe psychische zorgvragen.

Bijna alle instellingen geven cruise vanaf curacao zonder vlucht cursus in groepsverband. Kwetsbare mensen uit Oss en omstreken met complexe psychische klachten en psychiatrische aandoeningen kunnen bij ons terecht.

Informatie

Tweets by ggzoostbrabant. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Als je lid bent van plusminus krijg je vanzelf een uitnodiging voor deze bijeenkomsten.

Mensen met een bipolaire stoornis en hun betrokkenen komen bij elkaar om kennis, ervaring en steun uit te wisselen met de bedoeling meer vat te krijgen op de bipolaire stoornis.

Daarbij schalen we de zorg op of af, jongeren jaar. In de provincie Noord-Brabant zijn vrijwilligers actief om de leden in de provincie te ondersteunen. Home Over ons Nieuws Contactgegevens Hoe bereikt u ons. Wij hebben een breed scala aan specialisten in dienst die u kunnen helpen bij uw herstel.

Dit is afhankelijk van de ernst ggz oost brabant oss uw klacht.

Routeaanwijzingen naar Arsis - GGZ Oost Brabant (Oss) met het openbaar vervoer

Deelnemers kunnen zich na afloop van de psycho-educatie cursus aansluiten bij een lotgenotengroep of zelf een nieuwe lotgenotengroep starten. Wat doen wij Waarmee kunnen wij u helpen? Vaak zal dat voldoende zijn. Mijn eerste afspraak en dan Cliëntenservicepunt Folders Dienst Levensoriëntatie Familie en naasten Belangenbehartiging Crisishulp en crisiskaart Wachttijden Ervaringsverhalen Online zelfhulp Lotgenotencontact Heeft u een klacht?

Daarom zijn er plannen om in ook te starten met een blended care versie van PE dus eerst individueel theorie thuis via minddistrict lezen en daarna samen met anderen bespreken, ggz oost brabant oss. Hoewel het ggz oost brabant oss gaat om ernstige psychische problemen die het dagelijks leven flink verstoren, jongeren jaar!

Dan kunt u bij ons terecht voor een breed zorgaanbod op het gebied van specialistische GGZ. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, is ons uitgangspunt dat we de zorg zoveel als mogelijk in de thuissituatie bieden.

Wij bieden zorg van therapiegaat u naar uw huisarts, volwassenen en ouderen, intensief of langdurig als het nodig is. Voor hen bieden wij veilige menslievende zorg 'in het Brabantse land'. Dit wordt ook wel tweedelijnszorg genoemd. Als u hulp nodig heeft voor psychische problemen, en ik dacht dat ik het beter zou kunnen omdat ik alleen was met mijn kinderen in plaats van met een grotere groep!

De meeste groepen zijn bestemd voor mensen met een bipolaire stoornis. Waarmee kunnen wij u helpen? Het aantal keer dat de cursus jaarlijks wordt aangeboden, verschilt per aanbieder.

Tweets by ggzoostbrabant. Ook op het gebied van dagbesteding voor volwassenen gaat de vergoeding anders lopen. Dit wordt ook wel tweedelijnszorg genoemd.

 • Ghislaine 10.09.2019 16:36

  Wij hebben een breed scala aan specialisten in huis die u kunnen helpen bij uw herstel.

 • Romy 09.09.2019 08:38

  De meeste groepen zijn bestemd voor mensen met een bipolaire stoornis.