Google account koppelen aan iphone

 • Abonneren
 • Aandeel

De gekozen gegevens uit uw Google-account worden gesynchroniseerd met uw iPhone of iPad. Bevestig uw keuze als dit wordt gevraagd. Als je andere e-mailservice het hoogst beschikbare beveiligingsniveau voor je berichten niet ondersteunt, krijg je deze waarschuwing te zien.

Geef toestemming als je dit wilt. Je vindt nog meer Google-tips in deze artikelen: Welke apps hebben toegang tot jouw Google-account? U kunt uw Google-account op elk gewenst moment weer toevoegen aan Safari. Was dit nuttig? Zoek uw profielfoto in de rechterbovenhoek. Lees meer over het gebruik van een POP-e-mailaccount.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren. Inloggen bij Safari U kunt inloggen op uw Google-account in Safari, de browser die op uw apparaat is genstalleerd. Dit doet u als volgt:. Automatische configuratie. HomePod instellen en gebruiken.

 • Een e-mailaccount toevoegen aan uw iPhone, iPad of iPod touch Er zijn twee manieren waarop u een e-mailaccount kunt configureren in de Mail-app op uw iOS-apparaat, namelijk automatisch en handmatig. Tik rechtsboven op Meer  Delen.
 • Kies de gegevens uit uw e-mailaccount zoals contacten en agenda's die u op uw apparaat wil zien. Deze moeten wel volgens het IMAP-protocol werken.

De beste iPhone aanbiedingen op een rijtje

Belangrijk: Wanneer u met uw Google-account inlogt bij een product van derden, logt u ook automatisch in bij Safari. Hiermee kun je je wachtwoord veranderen, herstelinformatie en accountrechten controleren en je Gmail-instellingen bekijken. Voer de gegevens in voor 'Server inkomende post' en 'Server uitgaande post'. Vertrouwelijke modus voor Gmail nu ook in iOS-app.

Helpcentrum Gmail Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden.

 • Jouw gegevens worden binnen 3 maanden na ons laatste contactmoment geautomatiseerd verwijderd. Als u uw e-mailinstellingen niet weet, probeert u ze op te zoeken.
 • Kies het type account dat je wilt toevoegen. Wanneer jij ons contactformulier invult of op een andere manier aan ons een vraag stelt, zullen wij je gegevens nodig hebben contact met je op te nemen.

Tik op Nieuwe account. Zet de schakelaar uit naast de accounts die u niet wilt toevoegen. Je kunt hier een aantal google account koppelen aan iphone instellen, veegopties zie afbeelding en de digitale handtekening, zijn we enkele jaren geleden begonnen met een herbegrenzing een herijking van de EHS.

Je kunt dit per onderdeel aan- of uitzetten. Zet de schakelaar aan naast de accounts die u wilt toevoegen.

Uw account synchroniseren met Apple-apps

Schakelen tussen accounts De berichten van elk account worden apart gehouden in de Gmail-app. Als u uw content wilt bekijken, opent u een overeenkomstige app.

Voer de gegevens in voor 'Server inkomende post' en 'Server uitgaande post'. Als u uw e-mailinstellingen niet weet, zoekt u ze op of neemt u contact op met uw e-mailaanbieder.

Zo niet, dan bent u niet ingelogd. Wijzigen hoe je beantwoorde e-mails ziet. Vul je accountgegevens in. U kunt bijvoorbeeld:. Schakelen tussen accounts U kunt als volgt de Gmail-app gebruiken met een ander Google-account: Open de Gmail-app op uw iPhone of iPad? Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ].

Uw e-mailaccount automatisch configureren

Als u niet zeker weet welke van de twee u moet kiezen, neemt u contact op met uw e-mailaanbieder. Laat het ons weten! Als je een ander type account toevoegt, neem je contact op met je e-mailprovider om te controleren of IMAP is ingeschakeld. Handleidingen macOS Catalina: Schermtijd gebruiken en applimieten instellen iOS 13 voegt uitgebreide opmaakfuncties, afzenders blokkeren en meer toe aan Mail iOS 13 brengt karaoke-functie naar Muziek-app en nieuwe manier van shufflen iPad instellen voor ouderen en senioren Gezamenlijk Apple ID loskoppelen en eigen iCloud gebruiken op iPhone of iPad iPadOS: Meerdere vensters gebruiken van dezelfde app iOS Kaarten app krijgt Street View, verzamelingen, aankomst delen en meer Bekijk alle handleidingen.

 • Voor je het weet raak je het overzicht kwijt en weet je niet meer voor welke apparaten je toestemming hebt gegeven.
 • Log in met je Google-account.
 • Tik op Gereed als je klaar bent.
 • Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag.

Publicatiedatum:   maart 14, waardoor de toegang ontzegd wordt. Adverteren op appletips. Nu zie je een overzicht met alle apparaten die toegang hebben tot jouw account Klik op een toestel en vervolgens op VerwijderenDe synchronisatie wordt dan gestopt. Wil je appletips pushberichten ontvangen. Selecteer het menu! Laat het ons weten.

Controleer welke apparaten gebruikmaken van je Google account

Als u inlogt bij Safari, beschikt u over:. Automatische configuratie. Probleem melden.

Tik op het logo van Google. Tik op 'Volgende'. Zoek uw profielfoto in de rechterbovenhoek.

 • Annet 15.07.2019 13:55

  Google Google heeft meerdere apps en diensten die voor Apple-gebruikers interessant zijn. Als een account niet wordt weergegeven, selecteert u Account toevoegen en volgt u de inlogprocedure.

 • Marousha 15.07.2019 06:14

  Google is hier een mooi voorbeeld van.