Google earth start niet op

  • Abonneren
  • Aandeel

Problemen met Google Earth Pro herstellen Gebruik het herstelprogramma voor Google Earth om bepaalde handelingen makkelijker uit te voeren, zoals het cachegeheugen wissen of opstartproblemen oplossen. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken.

Dus als u de bovenstaande stappen niet kunt uitvoeren, kunt u deze mogelijk bespreken voordat de fout optreedt.

Voer Google Earth uit Klik op Extra en selecteer opties zodra u het tipvenster ziet of zodra Google Earth wordt gestart Zoek naar de opties Directx en OpenG L in de grafische modus Selecteer de optie die niet is geselecteerd. Omdat Google Earth echt nuttig is voor veel mensen, is het ook beschikbaar op Windows. De schijfcache wissen Schijfruimte vrijmaken: Open Google Earth. Ik accepteer. Dit is de alternatieve manier om de grafische modus van Google Earth te wijzigen. Oude bestanden verwijderen om meer geheugen vrij te maken Google Earth slaat afbeeldingen en gegevens van eerdere zoekopdrachten op, zodat u sneller naar de betreffende plaatsen kunt gaan.

Was dit nuttig?

Schakel hiervoor in het deelvenster Plaatsen alle lagen uit. Opgelost   Gekke dingen die gebeuren Nieuwste: Abraham54 Gisteren om. Klik op Verwijderen. Dit zijn de opties die beschikbaar zijn in Google Earth. Als u versie 7.

  • Herstel de standaardinstellingen : Herstel de oorspronkelijke instellingen van Google Earth-voorkeuren. Klik bovenaan in het dropdownmenu op Help Herstelprogramma starten.
  • De grootte wordt automatisch beperkt op basis van het beschikbare fysieke geheugen van uw computer.

Google earth start niet. Windows 7 en hoger Klik op Start Instellingen Configuratiescherm. Wazige afbeeldingen oplossen Controleer eerst of u de afbeeldingen niet blokkeert met een overlay. Door karel 15 juli Hoe een BKF-bestand te herstellen op Windows Ga naar topic overzicht.

Door deze gegevens te wissen, maakt u opslagruimte vrij? Ik heb het al verwijderd en opnieuw genstalleerd maar het blijft hetzelfde Voor de herinstallatie van Windows SP2 werkte alles normaal.

Er zijn in totaal 3 myplaces-bestanden. Wis het cachegeheugen? Klik op Schijfcache wissen. Forums Nieuwe berichten. Lid geworden 12 apr Berichten Wat voor merk en type computer gebruik jij.

Google Earth Pro verwijderen

De prestaties verbeteren Als u taken als afdrukken of films maken wilt optimaliseren, past u de grootte van het geheugen of de schijfcache aan. Als het probleem te wijten is aan een beschadigd of beschadigd bestand, zal dit het probleem oplossen.

FIX: Brother-printer niet gedetecteerd in controlecentrum. Deze fout wordt weergegeven in de laadmapfase van de Google Earth-app.

Lid geworden 12 apr Berichten Maar soms kunt u het probleem van lege pagina's in Firefox tegenkomen. Hernoem ook de andere 2 bestanden zoals deze. Lid geworden 18 sep Berichten Dit is een beetje sneller.

Account Options

We hebben geen afbeeldingen met hoge resolutie voor dat gebied. Mac : klik op Google Earth Voorkeuren. Kies hoe u Google Earth Pro wilt herstellen: Schijfcache wissen : Verwijder de bestanden waardoor content sneller wordt geladen van uw computer. Hoe vind ik mijn geplaatste berichten terug? Stel hier jouw vraag.

Windows Open Google Earth. Nog gekeken of het niet aan jou firewall instelling ligt. Klik op Verwijderen. Google Earth is een probleem tegengekomen en moet worden gesloten. Aangezien de Google Earth stopt tijdens het laden van het bestand myplaces. Crashes en problemen met de grafische weergave oplossen Bij weergaveproblemen kunt u het google earth start niet op doen: Stap 1: Het cachegeheugen wissen  Open Google Earth Pro. Hoe post ik een antwoord.

Google earth start niet

Google Earth. Belangrijke informatie We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. IK heb de Windows schijf geplaatst en de computer opnieuw opgestart. In de link vind je ook probleem oplossingen zoals deze.

Feedback verzenden over Nog gekeken of het niet aan jou firewall instelling ligt. Klik op Tools Opties Cachegeheugen. Sommige gebruikers konden deze stappen uitvoeren voordat de fout verscheen.