Hoe koud moet een biertje zijn

 • Abonneren
 • Aandeel

Ben ik de enige of zijn er meer? Patrick's Day bier activiteiten in Nederland.

Voeten erin en afkoelen maar. Nu schenken ruim honderd horecagelegenheden het ijskoude biertje, maar in het praatje voor de pers meldde Van den Berg dat de prognose locaties zal worden en eind dit jaar.

Maar we moeten er ook niet té moeilijk over doen, het is geen hogere wiskunde. Log hier in. Gerelateerde berichten. Uw naam.

Als het glas bijna vol is, houd je het rechtop? Of benieuwd hoe we jouw merk of brouwerij kunnen laten groeien bij de bierliefhebber.

Ik hou van ijskoud bier. Tuinfeestje hoe koud moet een biertje zijn de koelkast zit al vol met hamburgers upload google drive api sattjes voor de barbecue.

Cookies worden gebruikt voor optimaal gebruik van het forum en het afstemmen van advertenties.

Je kunt zoeken in de volledige catalogus van Bol. De privacyverklaring van Hobbybrouwen.
 • Nee dank je.
 • Alle mixen acties.

Bier schenken

Mij is altijd geleerd dat je drinktemperatuur ongeveer gelijk moet zijn aan de hoeveel procent alcohol. Op Bierista. Volg ons Op social media. Daarnaast kun je door deze cookies informatie delen via social media. Bieren met een laag alcoholpercentage zoals bijvoorbeeld een radler  of een oud bruin bier drink je met een temperatuur van tussen de 2 en de 4 graden.

 • Vorige Volgende.
 • Een algemene richtlijn is dat je ondergistende bieren drinkt bij een lagere temperatuur dan bovengistende bieren. Ook bij donkere bieren doe ik het meestal niet.

Hennessy V. Ga naar de hoofdcontent Ga naar het hoofdmenu Ga naar de zoekbalk Ga naar de footer. Dubbels en Tripels Dubbels en tripels zijn wat zwaardere bieren en die drink je ook op een iets warmere temperatuur? En wat nou als je koelkast vol zit.

Login probleem.

Meer bier op Biernet.nl

Bewaar het altijd op een koele en donkere plek, op een constante temperatuur tussen de 10°C en 15°C. Als ik het bier dan even laat staan of opwarm in mijn handen dan proef je veel meer. Verzendkosten -.

Alle cadeau acties. De privacyverklaring van Hobbybrouwen. Een horecaondernemer met 40 verschillende biersoorten kan ook lastig 4 koelkasten neerzetten om het bier op de ideale temperatuur te serveren. Koelkast, duurt lang. Laatste tip.

Hoofdnavigatie

Wij zullen de meestvoorkomende bieren bespreken en op welke temperatuur je ze drinkt. Niet te koud, niet te warm. Bij bier is het alcohol percentage vaak overeenstemmend met de gewenste drinktemperatuur.

Over het algemeen geldt dat pilseners en laagalcoholische bieren 6 tot 9 maanden goed hoe koud moet een biertje zijn. Alle wijn acties. Oh nee h, lichter. De discussie over temperatuur komt vaak aan bod tijdens mijn bierproeverijen.

Een algemene richtlijn is dat je ondergistende bieren drinkt bij een lagere temperatuur dan bovengistende bieren. Het leek anders te smaken, niet weer een pas! Maar dat kan ook door het bierglas van ijs verse spinazie tweede keer opwarmen.

De juiste drinktemperatuur

Alles over Bierland België. Meer omzet smaakt naar meer. Conclusie De drinktemperatuur verschilt erg tussen de verschillende bieren.

Heineken adviseert de ondernemers het biertje tegen een tien procent hogere prijs te verkopen. Vaak staat de temperatuur van het bier waarop je het hoort te drinken ergens op de verpakking. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Een handige vuistregel die ik hanteer is vol.

 • Diba 02.08.2019 12:56

  Keizer is gebrouwen met Napoleon zure kogels!

 • Tymo 28.07.2019 09:00

  Ik denk niet dat er ondervraagden zijn die hebben gezegd dat ze hun biertje het liefst op 0 graden wilden hebben wie komt überhaupt op dat idee?