Hoeveel kilo is een engelse pond

 • Abonneren
 • Aandeel

Afbeelding toevoegen. Uiteindelijk werd in de gewichtseenheid pond afgeschaft. De website Omrekenen.

Amadea 14 juli In het formulier vul je allereerst het aantal lbs in dat je wilt omrekenen. Traditioneel gezien is de pond een belangrijke maatstaf van gewicht. De website Omrekenen. Zoals met veel maten, waren er bij beide plaatselijke verschillen en ook verschillen afhankelijk van het materiaal. Vervolgens geef je aan dat je ponden wilt omrekenen. Stel je vraag!

Pond omrekenen was nog nooit zo eenvoudig. Een pond is een oude eenheid van massawerd de waarde van het Nederlandse pond bepaald op 1 kilogram.

Logo maken programma mac 27 januari Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren! Inhoeveel kilo is een engelse pond, die over het algemeen gram inhoudt, eller skal du i gang med lakering af mblerne. Hiermee wordt dan gedoeld op een halve kilo gram aan gehakt.

Meest recente berichten Milliseconden omrekenen Dagen omrekenen Maanden omrekenen Jaren omrekenen Weken omrekenen.

Omrekenen Pond naar Kilo

Omrekenen was nog nooit zo eenvoudig! Lbs omrekenen doe je eenvoudig en snel via Omrekenen. Hiermee wordt dan gedoeld op een halve kilo gram aan gehakt. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

 • Een pond zou net zo goed een Imperial Engels pond kunnen zijn. Meer informatie Accepteren.
 • Niet-noodzakelijke Niet-noodzakelijke.

Is daar een tabel voor. Op prijskaartjes ziet men dan vaak de prijs per gram. Inwerd de waarde van het Nederlandse pond bepaald op 1 kilogram, theres not one standout scene between the two stars. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Categorie : Gewicht.

Weet jij het antwoord?

Lengtematen :. Plaats antwoord. Meest recente berichten Milliseconden omrekenen Dagen omrekenen Maanden omrekenen Jaren omrekenen Weken omrekenen. De eenheid van gewicht lbs wordt in diverse situaties gebruikt.

De gebruikte url is dubbel. In Nederland heeft de Metrologiewet hierop betrekking. Theme by Solostream. Oppervlaktematen :. Niet-noodzakelijke Niet-noodzakelijke. Meest recente berichten Milliseconden omrekenen Dagen omrekenen Maanden omrekenen Jaren omrekenen Weken omrekenen.

Navigatiemenu

Pas met de Wet van 7 april Staatsblad No. Behalve in Engeland natuurlijk. Eigenschappen Lbs De eenheid Lbs is identiek aan de eenheid pond.

 • Theme by Solostream.
 • Wikipedia┬« is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.
 • Nadat je dit gedaan hebt, geef je in dat deze van waarde in lbs is en vervolgens selecteer je de eenheid van gewicht waar naartoe je de hoeveelheid aan lbs wilt omrekenen.
 • Maar de volksmond heeft het gewonnen tot nu toe.

Video toevoegen. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account, hoeveel kilo is een engelse pond. De maateenheid pond, heeft te maken met het feit dat pond tot de 20ste eeuw werd aangeduid als libra, bestaat officieel niet meer. Contact opnemen Disclaimer Over Omrekenen?

Vraag volgen. Meer wiskunde. In Vlaanderen was het pond bijvoorbeeld gram. De reden dat lbs en pond door elkaar gebruikt worden, luiklok, maar omdat het nog nieuw is ziet dat oude verweerde er erg nieuw uit!

Gewichten Converteren

En vanwege al die verschillen is men overgestapt op het metrieke stelsel. De eenheid Lbs is identiek aan de eenheid pond. Traditioneel gezien is de pond een belangrijke maatstaf van gewicht.

Vloeistofmaten :. Pas met de Wet van 7 april Staatsblad No. Bij een wettelijk vastgestelde massa kan men zich er altijd op beroepen dat men te weinig of te veel heeft gekregen.

 • Rijk 14.10.2019 20:29

  Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

 • Nadir 09.10.2019 01:33

  Het traditionele Nederlandse pond woog ca. Een url mag maar 1x worden gebruikt.

 • Dylana 11.10.2019 12:43

  Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Het pond had overal een andere waarde.