I heart makeup chocolate vice

  • Abonneren
  • Aandeel

Hoewel vrijwel alle tinten goed gepigmenteerd zijn, ben ik vooral onder de indruk van de tweede rij. Als highlighter heb ik Appeal gebruikt.

Op mijn wenkbrauwbot koos ik voor de kleur Sway en voor mijn binnenste ooghoek viel de keuze op Vice. Wat een mooie oogschaduws zitten daar tussen! Ik kocht het chocolate vice palette bij kruidvat en betaalde er daar 9,99 voor. Ik ben me er niet eens van bewust waar dit merk wordt gemaakt. Filter 24 Producten. Na mijn reviews van de vorige drie I Heart Makeup chocolate paletten kon deze natuurlijk niet uitblijven.

Over mijn bewegend ooglid bracht ik require aan. En bovendien heb ik gezien hoe wreed ze met proef testen op dieren nog uithalen in China voor cosmetica?

Black Masks. Op mijn ooglid heb ik Convert als basis gebruikt. Deze website gebruikt cookies van Google om i heart makeup chocolate vice te leveren, verkeer te analyseren en advertenties te personaliseren.

Alle kleuren hebben een fijne, zachte textuur, de oogschaduws brengen ontzettend fijn aan.

Posts navigation

Contour Sticks. Er zitten kleuren in met een matte, satijn of metallic finish. Revolution Pro. Zelf heb ik het palette niet thuis.. Van links naar rechts zie je: reason — must — maleficence — fancy — appeal. In de binnenste ooghoeken en op het wenkbrauwbot gebruikte ik de kleur Vice. Frederique 13 november om

  • Conclusie Ik vind het chocolate vice palette van I heart makeup erg mooi.
  • Abonneren op: Reacties posten Atom.

Ik dacht dat dit palette genspireerd was op het Sweet Peach palette van Too Faced, i heart makeup chocolate vice dat toch niet het geval te zijn, kun je al snel een andere look creren. LA Girl. Ik ben de tel al lang verloren als het gaat om chocolade paletten maar ik vind ze altijd wel erg mooi. Licht 5. Zelf heb ik het palette niet thuis.

Productbeschrijving

Ik dacht dat dit palette geïnspireerd was op het Sweet Peach palette van Too Faced, maar als ik ze naast elkaar leg, blijkt dat toch niet het geval te zijn. Het palette heeft een afwisseling in matte, glanzende en shimmer kleuren, zoals we van dit merk gewend zijn. Ontvang als eerste de nieuwste arrivals, trends én waanzinnige acties!

Ik vind het chocolate vice palette van I heart makeup erg mooi. Yvonne 6 mei at 3 jaar ago. Ik ben niet zo bekend met make-up en kan er eigenlijk niet zoveel op antwoorden, maar wat ik wel kan is je complimenteren voor je leuke site.

Mooi palette, ik heb zelf al wat vergelijkbaars liggen dus deze sla ik over. De eerste i heart makeup chocolate vice bevat vrij lichte tinten, vind ik. Volgende bericht Diary week Het palette zelf heeft een vrij donkere uitstraling, de tweede rij wat donkerdere en de laatste rij bevat vooral veel roze tinten, douchegelegenheid en een wastafelmeubel.

What about I Heart Revolution?

Brush Shampoo. I Heart Revolution Fantasy Eyeliner. Peach 9.

Makeup Remover Doekjes. Oogschaduw Primer. Nabla Cosmetics. Ik vind dat de look heel erg mooi bij jou staat trouwens. Poeder Contour. Vegan Makeup Poeder. Helaas, trends n waanzinnige acties.

Laatste Posts

Net wat je zegt, een mooi palette hoeft geen 50 euro ofzo te kosten. Deze lijnen zijn geïnspireerd op deze mythische wezens. Van links naar rechts zie je: treat — habit — persuade — need — crave — lust. JulieStarr 15 november om

Vegan Lipstick. Need had van mij iets sterker mogen zijn omdat het een erg mooie koele tint is die je perfect als transitie kleur kan gebruiken. Van links naar rechts zie je: treat - habit - persuade - need - crave - lust.