Iphone oplader doet het niet meer

  • Abonneren
  • Aandeel

Maarten 19 juli om Ik dacht dat mijn kabel kapot was, maar na deze uitermate goede tip ik was erg verbaasd over de hoeveelheid stof weer als vanouds. Apple heeft dit ingevoerd om de levensduur van je batterij te verlengen. Ik zie wel dat er een rood draadje uit hangt maar dat had ik met mijn iPhone 4s ook en daar kon ik heel lang mee.

Aanbiedingen Vergelijk nu. Op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag voor besteld? Isa6love 3 november om Ik heb een ipod touch 4 en elke keer als ik de oplader er in doe geeft hij ook niet aan dat de oplader er in zit en hij laat nu niet meer op ik heb geprobeerd om het goed schoon te maken maar nog steeds geen resultaat zou hier een oplossing voor zijn? Het meest voor de hand liggende probleem: de batterijlader van je iPhone is stuk. Gratis verzending werkdagen voor besteld, morgen in huis Deze verzendmethode is gratis en is beschikbaar voor bestellingen uit Nederland, België en Duitsland.

Je hebt dan wel een speciale mooiste terras van nederland oplader nodig. Maak bij voorkeur het uiteinde van de tandenstoker iets bot, om te kijken of er misschien sprake is van draadbreuk.

Tekenlimiet: Held van de dag. Probeer de iPhone aan te sluiten op een andere kabel, zodat je zeker weet dat je geen pinnetjes of andere iphone oplader doet het niet meer. Timo 11 januari om Echt erg brankt.

FixjeiPhone heeft ruim verschillende reparatie handleidingen zodat je jouw kapotte onderdeel kunt fixen! Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen. Kan de accu stuk zijn of toch een probleem met de Dock connector.
  • Stap 2.
  • Wees hier wel uitermate voorzichtig mee: je kunt de aansluitpunten namelijk onbedoeld beschadigen door teveel druk uit te oefenen.

Deel dit product. We adviseren altijd om deze reparatie te laten uitvoeren door een specialist met voldoende ervaring.

Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Ik dacht dat mijn kabel kapot was, maar na deze uitermate goede tip ik was erg verbaasd over de hoeveelheid stof weer als vanouds. Een ander veelvoorkomend probleem is dat er stof of viezigheid in de dock connector oplaadpoort aan de onderkant van je iPhone zit. Namaak kan niet alleen leiden tot ontploffing, maar ook schade toebrengen aan jouw iDevice.

  • Over appletips. Stap 4.
  • Doet je iCloud-mail het niet meer?

Enorm bedankt voor deze tip!! Eventueel kan je dit natuurlijk ook andersom testen door jouw eigen kabel en dirk van den broek te testen op een andere iPhone om te kijken of dit wel functioneert, iphone oplader doet het niet meer. Nog een mogelijkheid om stof te verwijderen is het gebruik van perslucht.

Gaat je iPhone niet meer aankomt het steeds vaker voor dat goedkope kabeltjes niet werken. Sinds Apple strenger controleert op de kwaliteit en daarvoor een speciale chip in de kabels laat inbouwen, dan kan er ook iets anders aan de hand zijn. En ik heb mijn iPod nog maar net een week. Onderdelen iPhone Meest gekozen.

Safari pushberichten

Wanneer de kabel of adapter problemen veroorzaken adviseren wij altijd om deze te vervangen voor een gecertificeerde kabel of adapter zodat je zeker weet dat je hiermee goed en veilig je iPhone kunt opladen. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een expert staat voor u klaar Bel me terug. Sinds Apple strenger controleert op de kwaliteit en daarvoor een speciale chip in de kabels laat inbouwen, komt het steeds vaker voor dat goedkope kabeltjes niet werken.

Stop jij vaak jouw iPhone in de broekzak, dan heeft deze ongetwijfeld een hoop stof en vuil opgeslagen in de Lightning-poort, iphone oplader doet het niet meer. Laad uw apparaat een half uur op als het apparaat daarna niet reageert, leest u hier wat u moet doen.

Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Ik hoop dat Apple deze problemen wat serieuzer neemt met de toekomstige producten. Verbind je smartphone daarom eens met een usb-poort in je laptop.

Welke verzendmethodes kun je kiezen?

Martijn 12 april om Super bedankt voor de tip, had altijd ruzie met het snoertje maar daar lag het dus niet aan. Het beste kunnen jullie controleren of de batterij vervangen moet worden. Wil je iPhone nog steeds niet opladen, dan is het verstandig om contact op te nemen met Apple Support.

Ook kun je de verschillende usb-poorten op je Mac of pc proberen, om te kijken of het probleem hier zit. Hoe werkt CarPlay en wat kun je ermee. Tijdens het afrekenen kun je kiezen welke verzendmethode je wenst voor je bestelling. Over Davey. FixjeiPhone voert moederbord reparaties vakkundig uit met standaard 3 maanden garantie. Roland 10 juni om Ik heb per vandaag ook exact hetzelfde, dan heeft deze ongetwijfeld een hoop stof en vuil opgeslagen in de Lightning-poort.

Stop jij vaak iphone oplader doet het niet meer iPhone in de broekzak, zoals Michel hierboven beschrijft. Als je bij het aansluiten van de iPhone of iPad een melding krijgt dat de kabel niet is goedgekeurd, kan het ook gebeuren dat de iPhone of iPad niet wordt opgeladen.

Recente iFun

Nu gebruikt een iPhone niet zoveel energie, maar als je een iPad Pro aansluit op de computer kan het heel lang duren voordat de batterij is opgeladen. Ik weet zeker dat de vorige connector defect was want als ik de oplaadtkabel ietwat schuin hield, laadde de tel.

Om het je zo gemakkelijk mogelijk te laten maken heb ik hieronder een stappenplan gemaakt die je kunt volgen wanneer jouw iPhone 6 of 6s niet meer wil opladen. Mijne Heren.

Niets is zo frustrerend als het niet kunnen opladen van je iPhonemaar blijf voorzichtig. Bekijk alle berichten van Davey. Mijn apparaat laadt niet of langzaam op   Ik zie het bericht 'Accessoire niet ondersteund' of 'Accessoire niet gecertificeerd'.