Kosten bewaakte fietsenstalling zwolle

 • Abonneren
 • Aandeel

Toilet en mindervalidentoilet Bijna bij alle bewaakte fietsenstallingen zijn een toilet en mindervalidentoilet beschikbaar. Mindervalidenfietsen: 4. De gemeente biedt bij de bewaakte stallingen de volgende extra service voor bezoekers van de binnenstad die met de fiets komen:.

Hieronder vindt u de locaties waar andere tarieven gelden. Voor meer informatie verwijzen we graag naar de servicemedewerkers in de fietsenstalling.

Inloggen Registreren. Elektrische fietsen: 6. Aan het Gasthuisplein 24 kunt u uw fiets droog en bewaakt parkeren in een inpandige fietsenstalling.

Overslaan en naar de inhoud gaan. Buiten de openingstijden blijft de fietsenstalling Rodetorenplein toegankelijk. Bakken met geld uitgeven aan parkeergarages, daar heeft natuurlijk niemand zin in, kosten bewaakte fietsenstalling zwolle.

U kunt uw fiets er altijd parkeren en later weer ophalen. Je kunt in Zwolle gewoon diertjes kijken in Park Eekhout of het blotevoetenpad afstruinen in Doepark Nooterhof.

 • Bijna bij alle bewaakte fietsenstallingen zijn een toilet en mindervalidentoilet beschikbaar. De stalling is gratis bewaakt gedurende de openingstijden.
 • Lees voor. Bijzondere tarieven.

Related Products

Tip: op woensdag 10, 17, 24 en 31 juli zijn de blauwvingerdagen in Zwolle. Fietsenstalling Meerminneplein en Rodetorenplein maandag Fietsenstalling Meerminneplein is elke dag beschikbaar en uitsluitend bewaakt gedurende de openingstijden. Welkom op VeiligStallen. De kortste weg naar een veilige plek voor uw fiets. Een paar keer per jaar kun je hier namelijk gewoon gratis naar straattheater en optredens van bekende bands en artiesten kijken.

Niet getreurd, want in Zwolle heb je op verschillende plekken gratis WiFi. Bromfietsen: 5, kosten bewaakte fietsenstalling zwolle. In sommige gevallen is het bovendien mogelijk om uw bromfiets te stallen. Fietsenstalling Rodetorenplein bevindt zich aan de westzijde van het Zwolse stadshart. U kunt er uw fiets in de fietsenstalling altijd parkeren en later weer ophalen.

Bomber Jacket: Το must have μπουφάν της σεζόν

De Agnietenplas is trouwens ook gratis, maar die kun je beter nog maar even skippen:. Let op! Overslaan en naar de inhoud gaan.

Bij een aantal locaties zijn afspraken met de gemeente gemaakt over de tarieven voor het parkeren van uw fiets. Fietsenstalling Meerminneplein en Rodetorenplein maandag Mindervalidenfietsen: 4. Op dit moment zijn er X. Fijn: je betaalt geen entree.

Wie mogen we bedanken?

Alleen in de fietsenstalling Pletterstraat is geen mindervalidentoilet aanwezig. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Stratenfestival , het Stadsfestival en het oldschool Bevrijdingsfestival.

Bij een bewaakte fietsenstalling met service is een medewerker of beheerder tijdens openingstijden aanwezig. Het winkelend publiek kan gratis gebruikmaken van het parkeerterrein bij de provincie Overijssel aan de Luttenbergstraat 2 te Zwolle.

 • Niet schrikken als je binnenkort ineens een megagrote duiktank vol met water ziet staan op het Grote Kerkplein in het centrum.
 • Wanneer u niet steeds in de stalling wilt betalen, en slechts af en toe uw fiets stalt, raden we u aan om gebruik te maken van  Stallen op rekening.
 • Hiermee betaalt u achteraf via automatische incasso.
 • Uitkijken geblazen: zwemmen in Agnietenplas zou bulten kunnen veroorzaken Jeukende bulten én gezwommen in de Agnietenplas?

Op dit moment zijn er X. U kunt van de toiletten gebruikmaken gedurende de openingstijden van de stalling. Eerste 14 dagen gratis Leiden. Bewaakte fietsenstalling Pletterstraat bevindt zich aan de noordzijde van het Zwolse stadshart.

Kies zelf je eigen muziek maken vorm die bij u past. Lees meer over een abonnement op een fietskluis. Bruisweken in Zwolle: dit moet je weten 19 augustus Fijn: je betaalt geen kosten bewaakte fietsenstalling zwolle.

Alle tarieven. Bij sommige stallingen is het stallen van uw fiets bij het station zelfs gratis.

Tarieven fiets

U kunt uw fiets hier op vier plekken gratis onder toezicht stallen:. Bekijk het overzicht om te zien waar dit geldt. In Zwolle worden hier en daar wel wat fietsen gegapt , dus je stalen ros in een bewaakte stalling plaatsen is altijd een goed idee.

Deze prijs is afhankelijk van de locatie? Bromfietsen: Niet toegestaan. Een abonnement voor een fietskluis of bewaakte zelfservice stalling sluit u hier online af. De kortste weg naar een veilige plek voor uw fiets.

 • Jeffrey 02.09.2019 09:05

  Gratis stallingen Beverwijk: u kunt uw fiets maximaal 10 dagen laten staan Delft: u kunt uw fiets maximaal 14 dagen stalling 1 of 28 dagen stalling 2 laten staan Deventer Helmond: u kunt uw fiets maximaal 10 dagen laten staan Houten Houten Castellum Bewaakte stallingen met servicemedewerker, eerste 24 uur gratis.