Mees kees een pittig klasje

  • Abonneren
  • Aandeel

Meester Kees heeft nog nooit voor de klas gestaan. Omdat ik zelf een stagiaire ben in een bovenbouw klas, kan ik me heel goed inbeelden hoe Mees Kees zich moet voelen en vind ik het daarom vooral leuk om dit boek te lezen.

En er gebeurt weer een boel!

Zoek door deze site:. Ze hebben ook een voorstelling, die speciaal voor scholen is gemaakt: de Mees Kees-show! Hij leert de kinderen slimme trucjes en geeft de kinderen les op een andere manier dan de juf die eigenlijk voor de klas staat.

Educatief Speelgoed. Friend Reviews. De kinderen moeten hem nog een beetje leren hoe dat moet, meester zijn. In de klas van Tobias ik-figuur komt Mees Kees.

Hoe kom je aan het boek. De klas van Tobias krijgt een nieuwe meester, die zelf nog op school zit. De kinderen in mijn klas groep 5 vonden het boek geweldig. Tam 19 september Ik raad dit product aan. Ik heb er enorm om kunnen lachen, mees kees een pittig klasje.

Op de eerste schooldag gaan alle kinderen van groep 5 bij elkaar zitten en alle kinderen van groep 6 ook.

Volgens mij kan je dan echt lachen. Product vergelijking. Elk hoofdstuk was ongeveer 3 bladzijden tekst en een afbeelding. De leerlingen zijn betrokken en lachen mee. Leuk om voor te lezen en voor het kind ook om zelf te lezen.

  • Meester Kees lost alles op zijn eigen speciale manieren op, wat erg leuk is om te lezen. Het boek leest makkelijk weg en heeft geen moeilijke woorden.
  • Mees Kees; een pittig klasje Mirjam Oldenhave Terug naar lijst. Ik heb hierdoor meerdere keren het gevoel gehad dat een verhaal abrupt afgelopen was.

Mar 24, Tamar rated it really liked it Shelves: audiobook, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen website daarover geven Let erop dat deze verklaringen wat te doen in huizen kunnen wijzigen en dat we hier geen enkele invloed op hebben. Dat merk je aan alles. More filters. Dit maakt het laagdrempelig voor het kind.

De mees kees een pittig klasje die hij maakt en de omschrijvingen van zijn klasgenoten zijn grap In Mees Kees: een pittig klasje krijgt Tobias een nieuwe meester Kees.

Blog Archive

Enlarge cover. Hij houdt zich wel aan het rooster en de onderwerpen maar bedenkt dan iets leuks om te doen. Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam.

Over de serie Mees Kees Mees Kees Je leeft mee met het boek en de avonturen en lessen van Mees en de leerlingen, mees kees een pittig klasje. Quick Info Content. Meester Kees probeert de kinderen te motiveren door leuke lessen te geven.

In het boek gaat het over een jongetje, zijn klasgenootjes en Meester Kees mees Kees, alsmede het omliggende groen.

Get A Copy

Dat is natuurlijk al een beetje raar. Prachtig boek. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft Mirjam Oldenh ave een boek geschreven over een heel nieuwe meester.

Bij topografie beeld de meester iets uit en moeten de leerlingen raden welk land hij uitbeeldt. Hij heeft het thuis niet zo goed. Op werkdagen voor besteld, In Mees Kees Een pittig klasje krijgt de klas van Tobias een stagair. Mirjam Oldenhave Veel Mees Kees 16, morgen in huis. This book is not yet featured on Listopia. Preview - Mees Kees by Mirjam Oldenhave, mees kees een pittig klasje.

Mening over het boek

Meer afbeeldingen. Ik zou wel meewillen op schoolkamp! Want to Read saving….

In winkelwagen Op verlanglijstje. Hij leest graag Asterix en Obelix en speelt graag spellen en games. De juf van Tobias krijgt een baby en gaat op zwangerschapsverlof.