Mod podge zelf maken houtlijm

 • Abonneren
 • Aandeel

Mod podge satin ligt eigenlijk tussen de glans en mat variant in qua glans. Sleutels met glitters, nagellak en papier. Ik ga voor het eerst Mod Podge gebruiken.

Ingrid schreef:. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Ik twijfel nu alleen of die met tussengelegen cement genoeg weersbestendig is. Lindsay albergs schreef:. En omdat je met een brandpaar product te maken hebt durf ik het ook niet te gokken. Schud goed voordat je met een project begint waar je de zelfgemaakte Mod Podge voor gaat gebruiken. Wim Kieboom schreef:.

Zij is echt geweldig als het gaat om Mod Podge. Ik heb de mod podge transfer medium gebruikt voor op een rompertje. Hieronder zie je hoe jij de ModPodge ook zelf kan maken. In dat geval raad ik je de Mod Podge Dishwasher mod podge zelf maken houtlijm aan. Hallo Lindsay, Je kan inderdaad een glittermuur maken met Mod Podge.

Dag Sanne, ik heb het geprobeerd met bootlak?. Ik zou graag een glitter muur maken op mijn dochter der kamer ik las dat ik mod podge kon gebruiken voor de glitters vast te brengen zou dit ook lukken met enkel deze? Een glanzende of een matte afwerking.

ModPodge is een wondermiddel dat ik bij heel veel projecten gebruik. Welke Mod podge je ook kiest en welke spullen die daar bij horen de basis blijft altijd het zelfde, Je lijmt iets vast en als dat droog is kan je er meerdere lagen overheen aan brengen. Volgens de beschrijvingen kan je textiel op van alles vast lijmen. Voor de afwerking kun je kiezen uit diverse varianten.

Dan kun je het iets makkelijker verwerken. Blijf op de hoogte van de leukste DIY's en ontvang regelmatig gratis of zelfs exclusieve printables! De witte lijm 30 seconden verwarmen in een magnetron kan cao maatschappelijk werk en dienstverlening zorgen dat de fles met lijm makkelijker en sneller leeg loopt.

Hallo Klaasje, mod podge zelf maken houtlijm, moet het antwoord verschuldigd blijven Antwoord. Wellicht is het linnen te grof van structuur en hecht de foto daarom niet goed. Sorry, ik neem aan dat het de bedoeling is dat de bordjes dan ook regelmatig worden afgewassen. Een glanzende of een matte afwerking?

Nieuwe soorten Mod Podge

Heel goed dat je het eerst op een oude kast gaat proberen. Daarnaast wordt de collage er […]. Dan kun je het iets makkelijker verwerken. Renee schreef:.

Het is dus een kwestie van uitproberen. Een derde klassiek variant is de Mod Podge Satin. Groetjes Tamara. De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten, de kleuren zijn onderling goed mengbaar.

Ik heb het gedaan zoals je het moet doen.

Volg Judits Klusboek

Floriske Gerritsma schreef:. Hoi, Ik heb een mozaiktafel gekocht, en wil die buiten gebruiken. Deze is speciaal voor textiel.

Benodigdheden Glazen pot met deksel Witte hobbylijm; gebruik minder dan in je glazen pot past, je voegt ook nog vocht toe. Of moet je een andere printer gebruiken, bijvoorbeeld een kleuren laserprinter?

 • Breng de lijm niet te dik aan, anders komt deze misschien door het canvas.
 • Hallo Marie, Ik zou geen paverpol gebruiken.
 • Wellicht is het linnen te grof van structuur en hecht de foto daarom niet goed.
 • Artikel schrijven.

ModPodge is een wondermiddel dat ik bij heel veel projecten gebruik. Mod podge mod podge zelf maken houtlijm ligt eigenlijk tussen de glans en mat variant in qua glans. Heel goed dat je het eerst ipad pro toetsenbord logitech een oude kast gaat proberen. We zijn heel benieuwd naar het eindresultaat. Te gebruiken als gewone Mod Podge maar dan is het met stukjes stof.

Meerder lagen zorgen voor nog meer sprankeling? Amsterdam standaard is dikker en kan eventueel met water of in dit geval mod podge verdund worden.

Trekt de podge dan niet in het canvas waardoor het canvas doordrenkt raakt.

Geslaagd-bericht

We hebben hier geen ervaring mee. Afbakken in de oven? Hoi, Ik heb een mozaiktafel gekocht, en wil die buiten gebruiken. Papier eraf halen en daarna op kaars aanbrengen.

Groet Joke. Maar nu laat ik het drogen 72 uur zoals ze zeggen dat je dat moet doen voor je ze wast in het wasmachine. Uiteindelijk heb ik het zelfs gebruikt om onderzetters van cement te sealen en zo te beschermen tegen vlekken.

 • Luka 14.09.2019 19:22

  Sluit de glazen pot af.

 • Lianda 16.09.2019 14:28

  De eerste x was op kaarsvet, de 2de keer in een glas.