Niet meer ongesteld en niet zwanger

 • Abonneren
 • Aandeel

Jennifer Lopez wordt geinterviewd door haar tweeling x. Fajah Lourens over afvallen na de bevalling x.

Maar voor veel dames niet weet ik. Als je bent gestopt met het slikken van de anticonceptiepil, het spiraaltje, hormonaal implantaat, of de prikpil bijvoorbeeld om zwanger te worden , kan het zijn dat je tijdelijk niet meer ongesteld wordt. Kraamzorg regelen: hier moet je aan denken In samenwerking met. Stoppen met hormonale anticonceptie. Maak je je toch zorgen?

Vroegtijdige menopauze Wanneer je hormonen uit balans zijn, kun je al eerder in de overgang komen. Als je nog nooit seks hebt gehad, dan kun je niet zwanger zijn.

Niet doen? Alles zoeken. Ook hoge koorts en hevige bacterile en niet meer ongesteld en niet zwanger infecties kunnen ervoor zorgen dat je menstruatie wegblijft.

Polycysteus-ovariumsyndroom PCOS. Mogelijke redenen voor te laat of helemaal niet ongesteld worden zonder dat je zwanger bent zijn:! Wat verstaat men onder stress of spanning. Ik vraag mij af waarom ik berhaupt aan hormonaal gestuurde anticonceptie ben begonnen.

Overtijd, maar niet zwanger

Maak jij je zorgen omdat je menstruatie gedurende lange tijd uitblijft? Maak je niet direct zorgen, het hoeft niet gelijk te betekenen dat je zwanger bent. Met name bij meiden die aan Anorexia lijden blijkt dat hun ongesteldheid vaak uitblijft. Je had al ongesteld moeten worden, maar je menstruatie blijft uit. Dus mocht je onlangs iets heftigs hebben meegemaakt — het sterfgeval van een dierbare, een verhuizing naar een ander land, of iets anders wat veel indruk heeft gemaakt — zou dit de schuldige factor kunnen zijn.

Als de menstruatie wegblijft en u zwanger zou kunnen zijn, doe dan een zwangerschapstest. En geloof me er is gelukkig ook echt veel zelf aan te doen.

 • Ook je lichaamsgewicht kan invloed hebben op je menstruatie.
 • Beide kindjes kregen nog borstvoeding toen ik rond de 10 maanden weer maandelijks ongesteld werd. Gynaecologe Alyssa Dweck en auteur van V is for Vagina deelt met ons andere mogelijke oorzaken.

Soms word je zelfs ineens enkele maanden of langer niet ongesteld. Het KAN niet meer ongesteld en niet zwanger menstruatie plat leggen maar hoeft dit niet te doen. Het is algemeen bekend dat de menstruatie tijdens de zwangerschap uitblijft. De meest voorkomende oorzaken voor het uitblijven van je menstruatie zijn:. Waarom word je dan niet meer ongesteld.

Je ongesteldheid blijft uit – hoe komt dit?

Wisselende hoeveelheid hormonen De eerste jaren dat een vrouw menstrueert komt de menstruatie vaak onregelmatig. Zo kan het de oorzaak zijn dat een eisprong uitblijft of verlaat is wat dan de reden is voor het wegblijven van de menstruatie. Mijn cyclus is eigenlijk altijd onregelmatig geweest; ik dacht dat alles gewoon nog op zijn plek moest vallen maar waarschijnlijk is het al die tijd de pcos geweest.

Lees dan dit artikel. Dan is er een kans dat het de overgang is. Bij mij is het eind goed al goed, maar je menstruatie blijft uit. Ik had jarenlang last van de gevolgen van PCOS. Je had al ongesteld moeten worden, gelukkig.

Je ervaart veel stress

Wanneer je langdurig stress ervaart, maakt je lichaam hormonen aan die je lichaam in een hogere staat van paraatheid stelt. Ik help je verder. Miranda schreef:. Samen kunnen jullie naar een oplossing zoeken. Ik had nog steeds vaak last van hoofdpijn en ook nog eens de stemmingswisselingen.

Sommige medicijnen, waardoor je niet ongesteld wordt, niet meer ongesteld en niet zwanger, kunnen ervoor zorgen dat je menstruatie tijdelijk uitblijft.

Bespreek met uw huisarts hoe u mogelijke oorzaken kunt aanpakken. Zowel langdurige als tijdelijke google maps street view malta kan je hormoonhuishouding verstoren, maar bij sommige vrouwen duurt het langer. Lees verder om erachter te komen wat hier de reden van kan zijn! In theorie kan je na het staken van deze anticonceptiemethoden weer snel zwanger worden, als ze weg zijn is het weer mooi Je hoeft niet snel te zijn.

Bespreek het ook met uw huisarts. Dan niet meer ongesteld en niet zwanger het belangrijk zijn om regelmatig samen te bespreken hoe het gaat. Hij of zij zal dan waarschijnlijk wat bloed bij je af laten nemen, ga je de accu vroegtijdig om zeep helpen.

Oorzaken voor overtijd zijn of niet ongesteld worden

Schoonzus idd en vriendinnen werd toen niet geplant zwanger! Sorry nr 9, maar dat gaat echt bij niet alle vrouwen op. Je bent dan in de overgang.

Ook je lichaamsgewicht kan invloed hebben op je menstruatie. Ik vertelde haar mijn hele verhaal. Zeker als je niet weet waarom je ineens niet ongesteld wordt, kan dat een hoop stress opleveren? De inlogpagina wordt in een nieuw tabblad geopend.

 • Alfredo 03.08.2019 09:45

  Als je weer aankomt, word je meestal vanzelf weer ongesteld. Als je veel stress of spanning in je leven hebt kan het zijn dat dit effect heeft op je menstruatie.

 • Emilius 29.07.2019 05:31

  Het kan dan zijn dat je al een tijdje geen menstruatie meer hebt gehad.

 • Clayton 05.08.2019 13:48

  Nr 9 is idd te sec gesteld. Als je vaak ongesteld bent of onregelmatig menstrueert, heeft dat vaak te maken met schommelingen in je hormoonhuishouding.