Ns abonnement ov chipkaart saldo

 • Abonneren
 • Aandeel

Altijd inzicht in je kosten. Kan ik NS Flex nemen? Check zorgeloos in en uit zonder dat je saldo nodig hebt.

We snappen dat je flexibel wilt kunnen omgaan met je abonnement. Staat je vraag er niet tussen? Je zit nergens aan vast NS Flex is verkrijgbaar met of zonder abonnement. Neem je een abonnement op saldo, dan sluit je een contract af voor één jaar tenzij je voor de maandvariant gaat. Of maak gebruik van een bewaakte fietsenstalling.

Heb je een nieuwe baan, ga je verhuizen of op vakantie dan wil je je abonnement daarop kunnen aanpassen. Deze zijn in verhouding wel iets duurder.

Als er nog saldo op je kaart staat, wordt dit automatisch voor je verrekend op je NS Flex factuur. Staat je vraag er niet tussen.

Dat is huwelijk prins harry datum allerlaatste keer dat je de automaat nodig hebt. Een kleine garantie voor ons: zo weten we zeker dat je Flex ook echt ns abonnement ov chipkaart saldo gebruiken! Zorgen over je maandbedrag. Wij beindigen automatisch je huidige abonnement.

Veel klanten lieten ons weten saldo op hun OV-chipkaart maar gedoe te vinden. NS Flex kun je na één maand al stopzetten.
 • Neem je een Voordeelabonnement bijvoorbeeld Dal Voordeel , dan betaal je een vast bedrag om met korting te reizen. Dan pak je gemakkelijk een OV-fiets.
 • Reis je ook op doordeweeks? Dan is NS Flex voor jou misschien geen optie.

Uw eigen reisgegevens inzien

Nee, dit kan alleen als je wilt overstappen naar een andere abonnementsvorm, want het Voordeelurenabonnement zelf verkopen we niet met NS Flex.

Wij geloven dat als we het openbaar vervoer makkelijker en gebruiksvriendelijker maken, meer mensen met de trein zullen reizen. Je reist per maand slechts een paar keer met de trein.

Met NS Flex worden deze kosten allemaal achteraf in rekening gebracht. Vergeet je een keer uit te checken, dan corrigeren we dat automatisch. Je stapt dus zo in de trein, bus, metro en tram. Je zit nergens aan vast NS Flex is verkrijgbaar met of zonder abonnement.

Dat is de allerlaatste keer dat je de automaat nodig hebt. We snappen dat je flexibel wilt kunnen omgaan met je abonnement. NS Flex mag je elke maand aanpassen of opzeggen. En vaker. In het weekend, op een vast traject… Ben je er nog niet helemaal uit, benen, ns abonnement ov chipkaart saldo.

Deze zijn in verhouding wel iets duurder?

Reis goedkoper met een abonnement

Wij beëindigen automatisch je huidige abonnement. Dat is de allerlaatste keer dat je de automaat nodig hebt. Zonder extra kosten.

Je hoeft het dus niet iedere maand opnieuw aan te schaffen. Jij bepaalt. Goed geregeld, al zeggen we het zelf? Zonder extra kosten. Je reist dan zonder korting en betaalt je reizen achteraf via een maandelijks factuur.

Zorgen over je maandbedrag.

Klassewissel op uw OV-chipkaart laden

NS Flex helpt daarbij. Gedurende de maand houd je je kosten in de gaten via Mijn NS. Bij de abonnementen op saldo zet je vooraf een bedrag op je OV-chipkaart, waar je vervolgens mee kunt in en uitchecken. Dat is de allerlaatste keer dat je de automaat nodig hebt.

 • Ook als je een jaarabonnement hebt en nog in je eerste jaar zit.
 • Het aanbod is groot en je wil wel de juiste korting.
 • Goed geregeld, al zeggen we het zelf.
 • Nooit meer saldo laden.

Zonder extra kosten. Neem je een NS Flex abonnement, dan kun je na n maand al switchen naar een ander abonnement of deze zelfs helemaal uitzetten. Omdat je met NS Flex k in de bus, tram en metro op rekening reist, moet je vooraf saldo laden op je OV-chipkaart. Sommige abonnementen op saldo hebben een maandvariant. Neem je een abonnement op saldo, dan sluit je een contract af voor n jaar tenzij je voor de maandvariant gaat.

Op het moment dat je zonder abonnement reist, kan Ns abonnement ov chipkaart saldo voor de uitbreiding van tekens door middel van zoomen. Je reist per maand slechts een paar keer met de trein. Of maak gebruik van een bewaakte fietsenstalling, ns abonnement ov chipkaart saldo.

Reizen van deur tot deur

Dat is de allerlaatste keer dat je de automaat nodig hebt. Bij de abonnementen op saldo zet je vooraf een bedrag op je OV-chipkaart, waar je vervolgens mee kunt in en uitchecken.

Staat je vraag er niet tussen?

Je zit nergens aan vast NS Flex is verkrijgbaar met of zonder abonnement. Bij NS Flex maken we geen onderscheid meer tussen jaar- of maandabonnementen?

Op elk moment Is het wat drukker in de trein. Als je flexibel wilt zijn… Ons advies: NS Flex Als je vooraf wilt betalen Bij de abonnementen op saldo zet je vooraf een bedrag op je OV-chipkaart, waar je vervolgens mee kunt in en uitchecken, ns abonnement ov chipkaart saldo.

 • Marjan 30.08.2019 04:12

  Als je vooraf wilt betalen… Ons advies: abonnement op saldo Als je reist op 1 vast traject Reis je minstens 4 dagen in de week op een vast traject in de spits, dan is Traject Vrij meestal de slimste keuze.

 • Corine 31.08.2019 10:53

  Ook dan kun je met een abonnement geld besparen.

 • Derviş 26.08.2019 15:41

  Gedurende de maand houd je je kosten in de gaten via Mijn NS.