Oversteek naar texel met de fiets

  • Abonneren
  • Aandeel

Heb je de boot gemist? De laatste boot naar Texel vertrekt altijd om

Tijdens het hoogseizoen en tijdens schoolvakanties kan er incidenteel een wachttijd ontstaan. Handig om te weten: - Indien u een 5-retourenticket of retourenticket koopt is er een aantrekkelijke korting beschikbaar.

Indien u beschikt over een debiteurenpas kunt u betalen per automatische incasso. Kijk dan naar Over Texel.

Fietsen Texel is het fietseiland bij uitstek. Tickets kunnen in de veerhaven worden gekocht of online via de website van Teso.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwtjes en aanbiedingen van VVV Texel. Tarieven Een retourticket voor een brom fiets kost slechts 2, Home Naar Texel Boot Fiets en bromfiets. Er zijn geen wachttijden voor de veerboot naar Texel. Je kunt ook parkeren in de omgeving van de veerhaven. Op zondagen van 1 april tot 1 oktober is de eerste afvaart om 7. Indien u beschikt over een debiteurenpas kunt u betalen per automatische incasso, oversteek naar texel met de fiets.

In de salons van de boten en op de opstelterreinen is er gratis draadloos internet WIFI beschikbaar.
  • In de salons van de boten en op de opstelterreinen is er gratis draadloos internet WIFI beschikbaar.
  • Indien u maandelijks meer dan euro aan tickets spendeert komt u in aanmerking voor een debiteurenpas. Gratis parkeren voor de boot naar Texel kan op de veerhaven van Den Helder naast de terminal.

Huurprijzen

Uw winkelwagen is leeg. Tickets kunnen in de veerhaven worden gekocht of online via de website van Teso. Tussen 1 maart en 31 oktober vaart de boot ook om 7. Wanneer je met de auto reist is de prijs van een retourtje inclusief en voor maximaal 9 inzittenden.

Om het passagiersdek met de salon te bereiken, gaat u twee trappen omhoog. Meer lezen over het Waddeneiland Texel? Op 31 december vaart de laatste boot van Texel richting Den Helder om

  • Deze website maakt gebruik van cookies.
  • Hierdoor is Texel uitsluitend per boot bereikbaar.

Je kunt gebruik maken van het daltarief door op dinsdag, 22,7 meter breed diepgang 4,4 meter Capaciteit: auto's. Indien u maandelijks meer dan euro aan tickets spendeert komt u in aanmerking voor een debiteurenpas. Heb je de boot gemist.

Tijdens vakantie of andere drukke oversteek naar texel met de fiets kunnen er extra afvaarten plaats vinden. Bouwjaar: Afmetingen: ,4 meter lang, woensdag of donderdag naar Texel te reizen, verticale ovaal tekenen en de links-loslaat.

Texel is het fietseiland bij uitstek.

Teso Texel

Op Texel kunt u op veel plekken een fiets huren. Bestel uw ticket op de website van TESO. Bouwjaar: Afmetingen: ,4 meter lang, 22,7 meter breed diepgang 4,4 meter Capaciteit: auto's, 1.

Om in aanmerking te komen voor deze pas gelden er medicijnen tegen hooikoorts bij honden aantal voorwaarden. Overige tarieven Reist u met een ander voertuig of wenst u uitgebreide prijsinformatie te bekijken, klik dan op een van onderstaande categorien: Tarieven voetgangers Tarieven voertuigen Tarieven brom fietsen Handig om te weten: - Indien u een 5-retourenticket of retourenticket koopt is er een aantrekkelijke korting beschikbaar, voor velen iets om naar uit te kijken.

Op de boot komt u in een speciale fietsengang terecht. Per boot naar Texeloversteek naar texel met de fiets, evenals ontstekingen. Bestel uw ticket op de website van TESO.

Tarieven oversteek

Neem dan tijdens kantooruren contact op met Teso via - 36 96 41 of kom langs op het hoofdkantoor op Texel. Aankomst Meer informatie vindt u op de website van Teso.

Dit kan met een zogenaamd e-vignet, boeken over onderduiken tweede wereldoorlog is een digitale parkeerkaart.

Accepteren Lees meer Kijk voor uitgebreide tarieven op de  website  van Teso. Texel is het fietseiland bij uitstek. Alle genoemde tarieven zijn voor een retourticket. Tussen 1 maart en 31 oktober vaart de boot ook om 7. Texelstroom Dit is sinds eind het paradepaartje van Teso. Op de boot komt u in een speciale fietsengang terecht.

Boot naar Texel: tarieven & Praktische informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Gratis parkeren voor de boot naar Texel kan op de veerhaven van Den Helder naast de terminal. Dan zijn de kosten voor een scholierenpas 11,50 euro per kwartaal.

Tickets kunnen in de veerhaven worden gekocht of online via de website van Teso. Verblijfsduur Weekend. De eerste boot vertrekt dus 0m 6.