Pathe den haag parkeren

  • Abonneren
  • Aandeel

Vandaag naar Pathé geweest. Madurodam toegangsbewijs. Bedank Z3Xangela.

Maar daar is zeer veel verzet tegen! Logisch toch? Uiteraard wel wat dure bar maar dat weet iedereen. TripAdvisor is ingelicht. Mooie bioscoop alles goed georganiseerd.

Beoordeeld op 14 juni Path is altijd goed, zalen waren schoon en geen overlast gehad! De bioscoop beschikt over een lift, maar deze kan beter. Tijd van het jaar. Kun je net zo goed wegblijven. Geluid is prima, rolstoelmogelijkheden en een invalidentoilet.

Beoordelingen filteren!

Giechelen nog wat en dan hoor je ze praten nou is dit het eind ik snap het niet hoor zegt de ander ja maar er zat ook niet echt veel verhaal in.
  • Beoordeeld op 18 november Beoordelingen filteren.
  • Inloggen met Facebook Twitter Google Microsoft.

HET PATHÉ FILMDINER

Beoordeeld op 18 november via mobiele applicatie Mooie biscoop. Aan het Buitenhof vind je daarnaast diverse horecagelegenheden waar voor ieder wat wils te vinden is.

Datum van activiteit: maart Zijn de prijzen voor deze plek of activiteit budgetvriendelijk? Beoordeeld op 12 december via mobiele applicatie Pathé is fijn, sommige bezoekers gedragen zich slecht. Kun je net zo goed wegblijven.

  • Bedank Thom L.
  • Winkelwagen 0.

Tijd van het jaar. Dank je wel. Beoordeeld pathe den haag parkeren 12 december via mobiele applicatie Path is fijn, sommige bezoekers gedragen zich slecht. Datum van activiteit: maart Datum van activiteit: december Beoordeeld op 29 oktober via mobiele applicatie Prima Path.

Pathé Rembrandt Utrecht

F° C°. Als je wil praten tijdens een film zet gewoon thuis een DVD op. We konden zo de zaal binnenlopen, zonder dat ons kaartje werd gecontroleerd of wat dan ook logisch, want de film was al begonnen en dan zet je natuurlijk niemand meer voor de deur, maar toch ; wat natuurlijk een goede les biedt voor de volgende keer.

John Lee Hooker. Uitstekend 5. Praktische informatie Openingstijden Extra informatie. Beoordeeld op 11 maart via mobiele applicatie Groot. Het personeel is doorgaans niet vriendelijk.

Download gratis onze app

TripAdvisor is ingelicht. Sinds het aandoen van Kira Muratova tijdens het IFFR kan ik helaas ook mededelen dat een huilende baby in de zaal schijtirritant is.

Kaartverkoop De ticketverkoop van Pathé Buitenhof kan via de automaten in de foyer. En dat betekent onder andere dus dat je je mond moet houden tijdens de film.

Ook zijn er zalen uitgerust met het IMAX systeem. Bekijk alle 69 hotels in de buurt Bekijk pathe den haag parkeren 1. Vind het zelf storend dat mensen hun voeten op de stoelen voor hen leggen, op zich niet zo'n groot probleem maar als je dan in de rij ervoor zit trillen die stoelen mee.

Beoordeeld op 29 oktober via mobiele applicatie Prima Path. Ik ben ook niet zo'n held wat dat betreft maar als ik het dan probeer heb ik meestal direct zoiets. Maar daar is zeer veel verzet tegen. Taal Nederlands, pathe den haag parkeren. Ook parkeren kan vlak bij.

Goedkoop parkeren bij Pathé Tuschinski

Mooie bioscoop die goed bereikbaar is met openbaar vervoer. De randstad rail stopt onder de bioscoop. Waarschijnlijk omdat ze bij Pathé Spuimarkt er standaard vanuit gaan dat er iets van overlast zal plaats vinden. Bedank Klaveren.

Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen! Ook na de film bent u snel buiten. Waar je ook naartoe gaat, je kunt van een goede filmervaring uit gaan.

  • Ariënne 06.09.2019 16:32

    Wie zijn wij?