Recensies cafe van buren nijmegen

 • Abonneren
 • Aandeel

Bedank Mijntje P. Eten was lekker. Hoofdgerecht was een miniscuul gaar lapje biefstuk met wat decoratieve groenten en friet.

Naar mijn mening moet je als restaurant, als je zo'n actie hebt, niet op de hoeveelheid gaan minderen. Aandacht trekken van de bediening en dat ze ook daadwerkelijk komen is een kunst op zich;"Een moment, ik ben zo bij u" is het standaard zinnetje. Ja Nee Weet ik niet zeker. Attracties in de buurt Bekijk alle attracties in de buurt.

Het duurde al erg lang voordat iemand onze bestelling op kwam nemen. Friesland Bakkeveen  Landgoed De Slotplaats. Ik gaf het aan en mijn gerecht ging weer terug naar de keuken.

Als ik er ga borrelen neem ik meestal een lekker speciaalbiertje van de tap of een door het personeel geshakete cocktail. Ideaal voor als je lekker aan het winkelen bent of een dagje weg bent naar een andere stad. En dat terwijl er maar zo'n 25 klanten waren en minstens 4 man personeel. Wat een mini gerechten zijn het. Meer informatie. Caf van Buren 5,8, recensies cafe van buren nijmegen.

In Enschede kun je op nog veel meer plekken glutenvrij brood krijgen dan dat hier staat!

Geen echte bijzonderheden, maar gewoon goed. Heerlijk eten in een huiskamersfeer. In plaats daarvan kregen wij een onbeschofte, geïrriteerde serveerster die heel snel de keuzes erdoor wilden drammen. Er zaten dit keer welgeteld 4 stukjes kip in, wel gaar overigens.

Volgens deze site is van Buren dieetvriendelijk, dit heb ik helaas niet zo ervaren. Het eten is redelijk. Heeft dit restaurant kinderstoelen voor peuters?

Afgelopen week hier met een groep van 14 man gaan eten. Maar om het goed te maken geef ik u wat extra stukjes kip Die waren helaas koud en niet goed bereid, recensies cafe van buren nijmegen. Bagatelle in Den Bosch!!. Als je van te voren aangeeft geen gluten te mogen, kunnen zij hier rekening mee houden en een aparte lunch voor jou klaar maken.

Paul 29 punten.

Waarderingen en beoordelingen

Naast dat bleek ook achteraf het bonnetje niet te kloppen en was er een extra dessert aangeslagen. Uiteindelijk de volle pond moeten betalen, maar dit was het zeker niet waard! Het eten is redelijk. Mijn vrouw neemt als hoofdgerecht de salade met geitenkaas: een voortreffelijke keuze.

Het eten was prima, we hebben lekker gegeten? Emmen De Steakerij, recensies cafe van buren nijmegen. Ik ga hier niet meer naar toe om te dineren. Het personeel heeft voor ons prima in de gaten gehouden of we op schema bleven. Is dit restaurant geschikt voor brunch. Dat is wat je er van mag verwachten?

CAFE VAN BUREN

Wij hadden onze haast al eerder aangekaart bij het personeel en daarom afgesproken dat het nagerecht 15 minuten na het hoofdgerecht geserveerd zou worden, dit duurde 20 minuten. Onze avond is echt verpest door hier te gaan eten. Exloo Restaurant De Meulenhoek  is onderdeel van hotel Meulenhoek. Beoordeeld op 2 juni via mobiele applicatie Wegblijven!

 • Gerechten teruggestuurd naar de keuken, maar er werd weinig mee gedaan.
 • Heeft dit restaurant een mooi uitzicht?
 • Ik ga tegen een meerprijs van 2 euro voor de entrecote.
 • Reacties Bedankt voor de tip!

Locatie en contact. Gelukkig had mijn man een carpaccio salade staan die dus niet koud kon worden. Is dit restaurant geschikt voor lunch. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies, recensies cafe van buren nijmegen. Inloggen Lid worden. De drankjes kwamen eraan, net als de hoofdgerechten. Profiel Lid worden.

Hoe was jouw ervaring?

De bediening is echter van mindere kwaliteit. Hoi, Dank je wel voor je overzicht, fijn zo'n lijstje want hoewel het beter wordt is het toch steeds nog we zoeken. Er stonden veel te weinig mensen om het terras in de gaten te houden.

Waarderingen en beoordelingen 3,5  91 beoordelingen. Datum van bezoek: juni Attracties in de buurt Bekijk alle attracties in de buurt.

 • Carline 16.09.2019 02:01

  Charmayne v. Er werden snel wat tafels bij elkaar gezet zodat we met 14 personen konden zitten.

 • Janniek 18.09.2019 08:16

  Er werden ook geen bijgerechten geserveerd zoals een salade of iets van groenten. Wat een mini gerechten zijn het!

 • Jilly 16.09.2019 20:28

  Aangezien de mogelijkheid dat wij ooit vrienden gingen worden met dit café of het personeel nihil was, konden wij niet genieten van dit beetje extra service.