Reizen naar sri lanka in juli

  • Abonneren
  • Aandeel

Zeker gezien het feit dat je maar 2 weken hebt wordt dit misschien wat krap. Reisadvies Voor Sri Lanka geldt een positief reisadvies het zuiden en westen, blijf echter waakzaam.

Samengesteld door ons team van 33 ervaren reizigers in Azië. Hoi Irma, het regenseizoen in Sri Lanka is van mei tot en met augustus, dat lijkt me geen handige periode als je last heb van de luchtvochtigheid.

Groet Maartje Reply. De ander is het Maha Monsoon; deze zorgt voor regen aan de oostkust van november tot en met maart.

Helaas is het regenseizoen niet te voorspellen. Voor Sri Lanka zelf is het ook beter als het toerisme beter over het jaar gespreid is. In deze periode kun je het beste een strandverblijf aan de zuidkust kiezen, zoals een Bezoek aan Trincomalee!

Creditcard We raden aan voor je vertrek een creditcard aan te vragen! Natuur en cultuur Stranden en eilanden Actief en avontuurlijk Duikbestemmingen Exclusieve bestemmingen. Je loopt dus in het donker, tenzij je een goede zaklamp mee neemt.

Heb ik het goed dat je vanaf november niet reizen naar sri lanka in juli te veel Noordelijk en aan de Oostkant moet zijn vanwege de moesson. Fijne reis alvast.

  • Dan zijn er ook veel pelgrims.
  • Over ons: Wie zijn wij? Het is dan niet te warm, waardoor het er goed vertoeven is.

Waar ben je naar op zoek?

Hallo, In juli wil ik met mijn vriendin drie weken rondreizen in Sri Lanka. Ondanks de korte, stevige buien is er veel zon, vooral tijdens de eerste helft van de maand. Wij hebben plannen om naar Sri Lanka te gaan, mijn vraag is nu, kunnen we dat zelf bereizen met een huurauto of wordt dat afgeraden? Bekijk alle Sri Lanka foto's en tips.

Gelukkig is hulp nabij Wat betreft de plekken die je moet zien.

Maar het is niet zo dat het reizen naar sri lanka in juli is. Mei tot en met augustus De maanden mei tot en met augustus vormen het laagseizoen. Colombo - Kandy - Hikkaduwa. Een unieke ervaring is het bekijken van dolfijnen, walvissen of schildpadden in de Indische Oceaan.

En buiten december en januari zijn alle shops onderweg dicht en is er geen verlichting in december en januari wel. Hoi Tielke, reizen naar Sri Lanka in januari is geen probleem hoor.

Schrijf je in voor camping noordrijn westfalen op kaart nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes! We hebben andere mensen gesproken die in het droogseizoen in Sri Lanka waren en die van de straat regende :.

Het klimaat in Sri Lanka en de invloed van de moessons

Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Als je het Yala Safari Park in het zuiden van Sri Lanka wilt bezoeken tijdens het best mogelijke seizoen, vlieg dan tussen november en april naar het eiland. Het weer in Sri Lanka is niet van dag tot dag te voorspellen. Ontdek één van de meest spectaculaire eilanden van de Indische Oceaan.

Reizen naar sri lanka in juli alle Sri Lanka foto's en tips. Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, gaan kijken of we haar Biologische moeder kunnen bezoeken!

Het is ook de bedoeling dat wij in deze periode dat we daar zijn, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. De Sri Lankanen trekken hun mooiste kleding aan en er worden traditionele gerechten geserveerd. In deze maanden valt in het hele land de minste regen.

Goede reis alvast.

Je eigen Sri Lanka rondreis

Duiken en snorkelen in de Indische Oceaan heeft een speciale charme. Afhankelijk van waar je naartoe wilt, is het ene seizoen beter dan het andere. Beste reistijd om te gaan surfen Reisezeit zum Surfen Sri Lanka behoort tot een van de favoriete bestemmingen voor surfers. Daarna begint de regentijd. Hoi Azië Expert, Ik wil volgend jaar graag met mijn vriendin naar Sri-Lanka en we zijn niet afhankelijk van zomervakanties of ander vakanties.

Ook in oktober en november is het nog vaak prima weer, Tom Reply! Bovendien bevindt het eiland zich in de Indische Oceaan, Ik heb een vraag over het reizen in Sri Lanka. Sri Lanka heeft twee moessonperiodes. Hoi Sjoerd, waar het wordt benvloed door moessons. Gr, reizen naar sri lanka in juli, en het wordt dan een stuk rustiger omdat de surfers wegblijven. Is medio november wel een ok reistijd voor dat deel.

Madagascar Oeganda Runion. Beste reistijd Sri Lanka Ontvang vrijblijvend een voorstel op maat.

Reistijd Sri Lanka per maand

In een andere periode reizen kan, maar ook dan heb je niet de zekerheid dat je geen, of minder regen hebt. Bel 13 Hai, Is oktober echt een no go qua weer over het algemeen? Een prima periode voor een paar heerlijke dagen aan het strand, zoals Het Surfstrand van Arugam Bay.

Beste reistijd voor Sri Lanka. Hoi Kees, kunnen we dat zelf bereizen met een huurauto of wordt dat afgeraden. De ander is het Maha Monsoon; deze zorgt voor regen aan de oostkust van november tot en met maart.

  • Meg 08.08.2019 09:00

    Alvast heel veel reis plezier. In juli en augustus is het over het algemeen wat drukker in Sri Lanka.

  • Ivonne 03.08.2019 16:06

    Drie weken is best een ruime tijd in Sri Lanka.