Restaurants oostvoorne aan zee

  • Abonneren
  • Aandeel

Geselecteerde filters. Vervolgens de entrecote van de houtgrill met grove ratatouille en geroosterde aardappel. Ik vroeg naar de lunchkaart waarop zij mede deelde dat ze geen eet-bestellingen meer aannam.

Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. De traditionele pasta's en verder niet veel vegetarische fantasie. Bedank ludot Daarom des te meer reden om nog een keer terug te keren. Inloggen Lid worden. Geselecteerde filters. Klinkt allemaal apart, maar het sterappeltje was in een woord verschrikkelijk, een snotterig sterappeltje?

Uitenbroek 13 punten? Restaurant Jagershuis Het. Alle talen? Ook vertelde dat we voortaan beter kunnen reserveren want het is iedere zondag druk.

Heerlijke coquilles, maar s'avonds het verrassings menu gewoon te duur voor de kwaliteit.

Restaurant aan Zee op 15 november Restaurants in de buurt Bekijk alle 19 restaurants in de buurt.

Alles wordt heel leuk en origineel opgediend. Toplocatie, het terras buiten zou wat gezelliger kunnen zijn met wat meer tafeltjes voor vier personen. Pure smaakjes en pure producten, niet meteen een wow gevoel maar een redelijke start. Bespaar geld.

Ja Nee Weet ik niet zeker. Hebben hier al enkele malen naar tevredenheid gegeten.

  • Een dessert met een gepocheerd sterappeltje, hondsroossorbet en sabayon van rozijnenlikeur. Vervolgens de entrecote van de houtgrill met grove ratatouille en geroosterde aardappel.
  • Restaurant Paviljoen de Duinrand.

Bedank anniek. Wij komen zeker nog een aantal malen terug. Ja Nee Weet ik niet zeker. Corinne Meijer. De bediening is netjes, eens maar nooit weer! Helaas, vriendelijk maar wel een beetje 'sloom'! Het terras zat erg vol maar we vonden een mooi plekje voor ons tween.

Expo Unicum. Na een aantal mindere verhalen van vrienden toch gaan eten in aan Zee. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Strandweg 1, CW Oostvoorne Nederland.

Op '16 zijn wij bij Restaurant Aan Zee getrouwd. Waardering van reizigers. Zeeweg Bedank Solton ? Regionaal Oostvoorne. De bediening is netjes, vriendelijk maar wel een beetje 'sloom'.

Deel nog een ervaring voordat je gaat.

Meer informatie

Bedank Arja J. Wat is 'aan zee' een prachtig en uniek vormgegeven restaurant en wat een bijzondere locatie! Na een aantal mindere verhalen van vrienden toch gaan eten in aan Zee.

Brasserie Lime. Dit alles was ons al van tevoren verteld, maar wilden het toch even zelf uitproberen. Matig 9. Joop 11 punten! De boksoy was er niet. Vreselijk 6. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe restaurants oostvoorne aan zee.

Contactgegevens

Uitstekend Heel storend vind ik de lange wachttijden voor je word geholpen, ook terwijl het niet echt druk is. Het terras zat erg vol maar we vonden een mooi plekje voor ons tweeën.

We hadden een bon gekregen dus wij dachten daar gisteren zondag even een broodje te gaan eten en iets te drinken. Beoordelingen. Keukens: Europeesrestaurants oostvoorne aan zee, maar wilden het toch even zelf uitproberen. Dit alles was ons al van tevoren verteld, niet de fabrikant.

  • Keenan 27.08.2019 19:56

    Beoordeeld op 13 april via mobiele applicatie Wandeling met aansluitend hapje en drankje. De bediening lijkt nog wat peper nodig te hebben.

  • Parsa 28.08.2019 02:33

    Een verrassende ervaring.