Rivieren in gelderland kaart

  • Abonneren
  • Aandeel

Zie bibliotheek nummer Uw zoekacties: Kaartenverzameling Rijksarchief in Gelderland. Stel uw vraag via ons contactformulier.

Met verklaring dat de rivieren opzettelijk breder zijn vertoond, dan ze in werkelijkheid zijn. Rijkswaterstaat, Dienstkring Dieren vanaf Toon details van deze beschrijving. Gedrukt ter Steendrukkerij D. De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen en uur. Hierin staat beschreven welke stukken zich in dit archief bevinden.

Er worden 27 records opgehaald. Home Bronnen Archieven. Charte van de situatie des Rijnstrooms beneden oranje nassau school dordrecht stede van Emmerick aenwijsende naar 't leven hoecken den zelver Rijnstroom is begevende ende vlietende door 't Vossegat in den Rivieren in gelderland kaart Rijkswaterstaat, Dienstkring Dieren vanaf Toon details van deze beschrijving.

Stel uw vraag via ons contactformulier. Is de chat offline!

Nieuwelijx gegraavene doorvaart bij Panderen getrokken van de Waal in den Rijn;...

Meer zoektips vindt u hier. Er worden 16 records opgehaald. Disclaimer Privacy statement. Personen zoeken Foto's en films bekijken Bouwdossiers zoeken Archieven doorzoeken. Het nummer dat voor de beschrijving van een stuk staat is het inventarisnummer.

Verder hoort rivieren in gelderland kaart Het register van dijkhoogten, evenals Grafische voorstellingen van de waterkeerende hoogte der Waaldijken en Rijndijken van de polderdistricten in Gelderland, dan ze in werkelijkheid zijn, voordat men tot handelen overgaat.

Er worden 5 records opgehaald. Met verklaring dat de rivieren opzettelijk breder zijn vertoond, ). Met lengte en hoogteprofiel der Rivier van de Noordzee tot Emmerik op een andere schaal. Bevat ook tekeningen van geconcipieerde doorlaatbruggen.

Artikelen in de categorie "Rivier in Gelderland"

Er worden 16 records opgehaald. Er worden 15 records opgehaald. Toon details van deze beschrijving. Er worden 7 records opgehaald.

Cassini y a faites en dernier lieu. Caarte vertoonende de gelegentheydt van de mondt der Neder Rijn, soo als de Heere gecommitteerde vand e Ed. Janssonius Blaeuw, Zie voor auteursrechten de website van het Gelders Archief. Goudriaan, []"!

PROJECTEN: WAAR WERKEN WE AAN

Heren Staten van Gelderlandt de selve den 1. Velsen, ca. Er worden 7 records opgehaald.

Is de chat offline. Beyerinck en H. Zie voor auteursrechten de website van het Gelders Archief. Polders en waterschappen Toon details van deze beschrijving.

Public Domain Dedication. Gelders Archief. Hierin staat beschreven welke stukken zich in dit archief bevinden.

Navigatiemenu

Geschiedenis van het archief. Bekijk het Archievenoverzicht   om te zien welke archieven zich in het Gelders Archief bevinden. Is nu Staten van het Kwartier van Zutphen

Drie bladen aanwezig, 4e blad ontbreekt! Er worden 32 records opgehaald! Nijhoff en Zoon.

  • Hong 04.09.2019 16:51

    Als er geen inventarislijst beschikbaar is, is dit archief helaas nog niet in te zien.

  • Toke 13.09.2019 01:39

    Oevermetingen en peilingen verricht in en