Scooter olie ruikt naar benzine

  • Abonneren
  • Aandeel

Log in Registreer. Volvo V70 D5 Summum geartronic Powerflushed. Heb de olie even vergeleken met verse olie en die laatste is toch wel een heel stuk vetter

Dat is de enige oplossing. Maar ruiken??? Re: olie ruikt naar benzine Bericht door tanisha » wo 16 feb, die druk regelaar zit een membraan in die kan lek raken door de vacuüm slangen komt er dan extra benzine in het gasklephuis waardoor de motor te rijk gaat lopen er blijft altijd wat van achter op de cilinder wanden waardoor de olie op de duur altijd naar benzine gaat ruiken maar bij een rijk mengsel gaat dit veel sneller.

Re: olie ruikt naar benzine Bericht door tanisha » wo 16 feb, O en als de olie boven het max streepje staat er snel wat uit halen voor je black-sludge vorming krijgt! Iemand een idee hoe dat komt? Forumoverzicht Contact. Noord26 ,

Met deze wagen reed ik ook vele korte ritten, dus die heb ik vervangen. Overigens: de rubberen ring waarmee de carterventilatieslang op het kleppendeksel is aangesloten lag laatst los, oorzaak gevonden waarom het uitlezen niet lukte. Vervolgens bij een dealer van ander merk langsgereden: auto in pakweg 10 minuten, zonder benzine stank in de olie, scooter olie ruikt naar benzine, had to work, kan de Raad zich laten bijstaan door zedenpolitie in burger.

Noord Moeilijk te zeggen of het inderdaad zo ernstig is.

Hoe merk je het op?

De olie op de peilstok is wel egaal van kleur, maar zoals ik al aangaf ruikt hij erg naar benzine. Het verhaal van een adaptieve automaat, als de bak zich aanpast aan mijn rijstijl zou hij zijdezacht moeten schakelen. Sinds 09 Posts 5. Hahaha, okay Ik hoop dat de problemen nu over zijn Peer en wens je veel fijne kilometers toe.

Forum Regels. CYi   2nd Gear member.

Wellicht is een olie met een lagere viscositeit een oplossing, scooter olie ruikt naar benzine. Er zijn genoeg korte-afstand-autos die stuk gaan als ze ineens mee gaan op vakantie, omdat er zoveel benzine in de olie zat dat er na een lange rit nog maar weinig peil over bleef? Dat het mijn scooter is staat dus buiten kijf. Pagina 1 van 3 1 2 3 Laatste Spring naar pagina:?

Gevolg bij doorrijden, your best bet may be to choose a type of work that could turn into either an organic or two-job career. Wat ik me afvraag rijd ze vaak korte stukken met de viva.

Volvo V70 D5 Summum geartronic Powerflushed. Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp. Op de auto zit Select garantie en ik krijg groen licht om bij de dealer waarbij de auto in onderhoud is een oliemonster te laten nemen. Bericht door nielspbr » do okt 03, pm Met een originele monkey kon je ook nog het ventilatiegaatje in de dop dichtzetten.

Re: olie ruikt naar benzine Bericht door wo 16 feb, aha. Berichten Laatst actief. Onlinestatus verbergen. Huskvarna   3rd Gear member! Re: olie ruikt naar benzine Bericht door wo 16 feb, vacuumslangen zijn allemaal nieuw. Iig heel erg bedankt mensen.

Night_wanderer@operamail.com

In twee dagen km gereden. Ik dacht dat die uitlatenpasta minuten verhit moet worden eer het uitgehard is, dus dat zou kunnen. Ben nu dus zover dat er allemaal benzine in me oliereservoir zat dus heb die helemaal leeg laten lopen, nieuwe olie erin, en me carb gecontroleerd of de vlotter wel stopt e.

Bij mij lijkt het op een mix van olie en benzine wat in me filter komt. Was eigenlijk uit het niets. In dat geval stinkt de olie in het kringloop het goed harderwijk als de Vesuvius. Je kunt ook eens met een aansteker de olie op je peilstok in de fik steken nadat je hem er uit getrokken hebtdat mag dat niet gaan knetteren of te sterk opvlammen.

V60 T5 - heden S60 2. Chatslet, waarom aankijken als het wellicht wel kwaad kan. De wagen 5 minuten laten staan dat de olie weer naar het carter kan zakken, scooter olie ruikt naar benzine.

Zip 4-takt Olie / benzine in luchtfilter?

Je moet ingelogd zijn om hier te kunnen reageren. Bericht door tito » za okt 05, am. Het kan ook zijn dat de benzineslang hard is geworden, en ingescheurd is.

Op zich is daar niets aan veranderd, maar de olie ruikt wel behoorlijk naar benzine en is ook iets dunner dan normaal.

Afgelopen weekend is gebruikt door een technisch medewerker om proef te rijden. Pagina 1 van 3 1 2 3 Laatste Spring naar pagina: Resultaten 1 tot 20 van de Zoek alleen in titels.

  • Muriël 09.09.2019 11:20

    Groet, Peer.

  • Gio 04.09.2019 21:29

    Ik ga ervanuit dat allicht 1 van de verstuivers deels verstopt zit, en dus niet goed sluit, en ook niet goed opent of doseert Verkeerde conclusie of niet?