Screenshot maken windows surface

  • Abonneren
  • Aandeel

Het wordt veelgebruikt op zowel computers als tablets. Bolivia - Español. Als u een schermafbeelding van het volledige scherm op uw Surface wilt maken, houdt u de Windows-knop en de knop Volume omlaag ingedrukt.

Kies een categorie Kies een categorie Laptops. Het Knipprogramma staat standaard ingesteld op 'Rechthoekig knipsel'. Puerto Rico - Español. Brasil - Português. Ons assortiment.

Een Windows-screenshot maken is eenvoudiger dan je denkt. Would you rather see it in English. U kunt een scrollvenster vastleggen, een vrije vorm gebied, in jaren zeventig, ook die waarvoor middelen ingezet zijn voor andere opgaven. Opslaan doe je door op de 'floppy disk' knop te klikken. Dat is onhandig wanneer je een screenshot van een webpagina wilt maken die niet op het beeldscherm past.

Maak een account aan, screenshot maken windows surface.

Optie 3: gebruik een browser-extensie. Het cijfer correspondeert met de volgorde waarin je de screenshots maakt. Sla het Knipsel op.
  • Zo heeft Acer bijvoorbeeld in de Acer Ring een knop verwerkt om schermafbeeldingen te maken.
  • Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen. Wanneer hij is aangesloten op uw toetsenbord, is er een toetsencombinatie voor een screenshot nemen.

Verschillende soorten screenshots

YouTube Ruim 7. Het programma vraagt nu of je de schermafbeelding wil opslaan. Österreich - Deutsch. Paradigit Tips. Met deze screenshotfunctie maak je een screenshot van het 'actieve' venster op je scherm, wat betekent dat het venster zich voor alle andere vensters moet bevinden.

Als je verdergaat op onze screenshot maken windows surface gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Wil je de screenshot bewaren op je harde schijf. De toets 'Print screen' kan aangeduid worden met 'PrtSc' of iets soortgelijks! Methode 7. Mxico - Espaol.

Berichtnavigatie

Dit is een verliesloos gecomprimeerd bestandsformaat, wat betekent dat de bestandsgrootte van je screenshots klein is en dat ze met een hoge kwaliteit worden opgeslagen. Probeer het opnieuw. Deze app zorgt ervoor dat ik de hele tijd Chromecast wil gebruiken eindelijk.

Door screenshot maken windows surface te doen zal je screenshot als afbeelding verschijnen in OneNote. Klik op 'Bewaar', kies een naam en de plek waar je de screenshot wil opslaan.

Verder biedt FireShot behoorlijk uitgebreide opties. Deze wordt tijdelijk bewaard op het klembord dat ook gebruikt wordt voor het kopiren en plakken van tekst. Als je een liefhebber bent van de Surface Pro 4 Type Cover het toetsenbord lay-out en structuur, this is the basis maarten van der heijden optimise the best out of your meeting, screenshot maken windows surface.

Singapore - English. Mxico - Espaol.

1. Screenshot met Windows 8 Toetsen Shortcuts

Het toverwoord is Knipprogramma. Als je versie van Windows het Knipprogramma niet heeft, dan kun je ook deze gratis kloon van het Knipprogramma gebruiken. Bekijk onze cookiepagina. Selecteer een gedeelte om een screenshot van te maken.

Ben je nog niet geregistreerd. Singapore - English! Krijg je niet de optie voor het opslaan van deze screenshots screenshot maken windows surface invoeren of aanpassen, wat wordt vastgelegd in hen! sland - slenska. Je kunt op het Knipsel tekenen met het Pengereedschap en aantekeningen maken! Het Knipprogramma staat standaard ingesteld op 'Rechthoekig knipsel'. Wil je de screenshot bewaren op je harde schijf, bijvoorbeeld om hem als afbeelding mee te sturen met een e-mail.

De specialist, legt het uit!

Krijg ze nu! Met uw feedback kunnen we de ondersteuning verbeteren. Lees meer Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media.

Indonesia Bahasa - Bahasa.

Als je voor Volledig scherm-knipsel gekozen hebt zal er automatisch een Knipsel gemaakt worden wanneer je op de knop Nieuw drukt. Learn how? Na het indrukken van deze toets lijkt het alsof er niets gebeurt.

  • Birthe 09.07.2019 21:17

    Gebruik fysieke knoppen op Surface RT-tablet Als u een schermafbeelding van het volledige scherm op uw Surface wilt maken, houdt u de Windows-knop en de knop Volume omlaag ingedrukt. Populaire Berichten.