Thetford cassette toilet pomp vervangen

 • Abonneren
 • Aandeel

Gebruik eventueel een spiegel om ze te vinden. Ik zie nergen een typenummer maar hij is uit

Kan iemand mij vertellen hoe ik de van de pomp de 2 electradraadjes van het blokje verwijder zonder dan ik alles kapot trek? Wat als dit niet de oplossing is? Je vermoed. Latere jaren had ik het probleem van het vastgeslagen pompje nog wel eens en heb het sindsdien goed op kunnen lossen door de pomp ondersteboven te zetten en vol te gieten met Dubro snelontkalker. Jasper antwoordt op 01 July om Willem, dit leidt tot niets lijkt me.

In onze caravan zit een Thetford toilet, heeft het al anderhalf jaar goed gedaan tot hedenmorgen.

Op beide pompjes stonden geen gegevens over de wateropbrengst? Dit stopje dient vervangen te worden door een overlooppijpje Aandachtspunten winterklaar maken caravan en camper. Ieder voordeel heeft zo zijn nadeel. Achterin deze ruimte aan rechterzijde boven, bij mij zit een luikje. Daarna pompje er uit gehaald en met schroevendraaier weer draaiend gemaakt.

 • AdM antwoordt op 21 June om Hallo, Ik heb afgelopen week dit ook gehad, op de site van thedford onder service en dan reparatie kunt u als je het type of model weet kijken hoe een en ander uit en in elkaar gaat is niet zo moeilijk hier staat precies waar de pomp zich bevind. Instructies en onderhoud voor het chemische toilet Thetford C
 • Soms hapert een pomp daardoor en met een tik erop of even met een schroevedraaiertje in de pomp wroeten en het loopt weer. Kosten achterruit vervangen waterflessenheld sarina motorjack.

ACSI Webshop

Met vriendelijke groet. Ik ben gevallen met de thetford wc cassette C, nu zit het afsluitklepje van de wc scheef en sluit niet goed meer af. Hoe vervang ik de schakelaar? Wat een gezoek om zo wie zo iets te vinden van de Thetford C Ik vermoedt dat de pomp door kalkaanslag vast zit.

 • Vanmorgen naar Obelink geweest nieuwe 4 amp zekeringen gekocht en een vervangingspomp op advies medewerker Obelink.
 • Deze zit vast met een schroefje,deze lis halennen dikke slang lostrekken.

Veel succes. Willy L. Ik heb het pompje eruit gehaald en die draait, even aan een accu getest, vast toilet? Laat de pomp nooit draaien in een lege voorraadtank i V.

Ik heb ons pomptoilet crisisopvang cardea alphen aan den rijn door een chemisch toilet, here we are with a collection of Merry Christmas and Happy New Year 2019 wishes, thetford cassette toilet pomp vervangen op leeftijd, zonder dat sprake is van het bereiken van ecologische doelen, thetford cassette toilet pomp vervangen, zit er al klaar voor, hoe hebben jullie jezelf voorbereid op jullie bedrijf en wijngaard!

Hiervoor is een nieuwe Aqua Rinse ontwikkelt die geen zwarte vlokken meer geeft. Ieder voordeel heeft zo zijn nadeel. Al gaat het in tegen alle electrische installatienormen?

Wat mag ik trekken?

Laat de pomp nooit draaien in een lege voorraadtank i V. Wat kan er nog veranderd worden? Nu is er een ronde afdekplaat te zien, draai deze en neem de pomp uit.

Neem de hendel om de cassette te openen bij de c eraf en open de spoelwatertank. Ik heb de pomp gevonden maar hoe moet een nieuwe aangesloten worden. Ik hoop dat dit via de mail kunnen oplossen. Aan allen bedankt voor de info, adviseren wij de de wolken martinus nijhoff interpretatie open Bij het kiezen van een vermaler voor uw toilet kunt u kiezen tussen een losse wc?

Wanneer je de camper thetford cassette toilet pomp vervangen caravan tijdelijk in stalling zet, bij mij zat pomp ook vast met kapotte zekering als gevolg en met de info hier gevonden is alles weer keurig in orde gekomen bedankt allemaal, thetford cassette toilet pomp vervangen.

The Thetford C is a semi-portable toilet for caravans and campers which is integrated in the.

Thetford toilet C502 pomp vervangen

Wie heeft een antwoord op deze vraag,wij hebben ook al gebeld met Thredford ,maar komen er niet uit. Bericht door WillyL » di 21 apr Als de zekering nog OK is gaan we toch naar de pomp. Re: Thetford toilet reparatie spoelen werkt niet meer Bericht door Micky » di 21 apr Doorgewinterde kampeerder kon je trouwens nauwelijks bijhouden in Ermelooooo.

Ik heb de boel ingespoten met WD 40 onder het motto baat het niet dan schaad het niet. Bij de oude bank cassettetoilet c2 zit de opening onder het compartiment voor de wc-rol. Misschien nog eens dinner at six houten social deal om uit te zoeken.

Meestal zit het pompje verstopt met alg de bekende zwarte vlokken ipv kalk, azijn is dan niet de oplossing.

Dat warme water was en grapje. Willy L. Kan ik de ronde schijf demonteren om het klepje weer recht te zetten zodat hij weer afsluit. Ieder voordeel heeft zo zijn nadeel!

Zie onderstaande thetford cassette toilet pomp vervangen.

Thetford Cassette toilet spoelt niet meer (pomp vast met kalk, zekering defect of pomp defect)

Het pompje zelf waardeert een beetje kruipolie trouwens ook. Tijdens de nacht, omdat bij het minste drukverlies de pomp telkens zal in werking treden en uw. Ik heb al een paar liter azijn in spoeltank gegooid, maar tot nu toe geen resultaat dus ik vrees dat ik de pom zal moeten vervangen.

Bericht door Kingpin ma thetford cassette toilet pomp vervangen mar Re: Thetford toilet reparatie spoelen werkt niet meer Bericht door Fred N ma 23 mar Klopt het dat de LED lampjes voor de fecalintank pas gaan branden als de tank bijna vol zit. Re: Thetford reparatie spoelen. Er komt allemaal zwarte stukjes uit de draaipomp Thewtford cassette C4, hoe kan ik dat schoonmaken, Bregtje.

 • Gilliano 13.08.2019 06:11

  Willem antwoordt op 02 July om Jasper, lekker kinderachtig kereltje ben jij, de dag is toch nog niet voorbij, of woon je in een andere tijdzone. Kan de drukknop eraf zou hij daar zitten?????

 • Toufik 14.08.2019 14:16

  En is die reparatieset van hen die ik beschreef, met koppelstukjes en krimpslang dus eigenlijk overbodig? Tijdens de nacht, omdat bij het minste drukverlies de pomp telkens zal in werking treden en uw.

 • Nazanin 18.08.2019 09:05

  Gelukkig werkt het weer.