Tot wanneer gratis ov kind

  • Abonneren
  • Aandeel

Dan kun je ook het studentenreisproduct aanvragen. Heeft uw kind al een eigen OV-chipkaart?

Wanneer stopzetten? Kids Vrij is eenvoudig online aan te vragen en moet vervolgens nog bij een NS-Kaartautomaat opgehaald worden. Mijn kind heeft geen recht meer op Kids Vrij. Wij hebben stadpassen met groene stip Ik vraag mij af of wij met de stadspas hier korting op ov kunnen aanvragen. Kinderen zonder persoonlijke ov-chipkaart kunnen overigens nog steeds voordelig met de trein reizen.

Ook als je nog geen 18 bent.

Het is ook mogelijk om het op een ov-chipkaart te laden maar dus niet verplicht? Doe je niveau 3 of 4, dan heb je maximaal 7 jaar recht op het reisproduct. Wat moet ik doen. Het abonnement sluit u af op jaarbasis. Je hebt je studiefinanciering stopgezet.

Uitgebreide informatie.

Je hebt recht op een OV-jaarkaart, of zoals instanties het noemen: het studentenreisproduct, als je studiefinanciering krijgt. U kunt Kids Vrij gratis bestellen als uw kind een eigen OV-chipkaart heeft.
  • Lees er meer over o p de site van het Studentenreisproduct.
  • Je hebt je studiefinanciering stopgezet.

2 gedachten over “Kinderen en de ov-chipkaart. Hoe zit dat?”

De meest voorkomende reden hiervoor is dat je je studentenreisproduct nog niet gekoppeld hebt aan je persoonlijke OV-chipkaart. Voordelen van dit abonnement Kinderen reizen gratis met u mee Ook geldig tijdens de spits Ook geldig bij andere treinvervoerders Kinderen reizen ook naar België en Duitsland gratis mee. RegioJet: Vanaf juni van Wenen naar Boedapest. GVB in Amsterdam heeft trouwens wel een speciale dagkaart voor kinderen. Dienstregeling per seconde gepland met langere goederentreinen.

Rover: Werken aan spoor moet klantvriendelijker 13 aug Dan wordt reizen met dus tot wanneer gratis ov kind duur. Het abonnement is alleen geldig bij een meereizende persoon van 12 jaar of ouder, die in het bezit is van een geldig vervoerbewijs. Je mag je studentenreisproduct een vast aantal jaren gebruiken en die periode is voorbij. Voor natuurlijk zwanger worden met pcos meeste opleidingen is dit in totaal 5 jaar.

Laatste nieuws Derden partijen kunnen treinkaartjes en abonnementen verkopen en samenstellen. Vanaf 4 jaar is een persoonlijke ov-chipkaart voor kinderen het handigst, tot wanneer gratis ov kind.

Met een persoonlijke ov-chipkaart kun je in vergelijking daarmee dus veel geld besparen.

Volg ons op:

Heeft uw kind al een persoonlijke OV-chipkaart? Heeft uw kind nog geen persoonlijke OV-chipkaart? RegioJet: Vanaf juni van Wenen naar Boedapest.

Reactie Naam E-mail. Doe je langer over je opleiding, dan krijg je nog maximaal 1 jaar een studentenreisproduct. Abonnementen Kids Vrij. De meest voorkomende reden hiervoor is dat je je studentenreisproduct nog niet gekoppeld hebt aan je persoonlijke OV-chipkaart.

Binnen 1 week ontvangt u de OV-chipkaart, kunnen we uw voorkeuren niet opslaan, simply because.

Plan je reis

Meer informatie over het studentenreisproduct vind je op  www. Het abonnement is ook geldig bij andere treinvervoerders. Rover: Werken aan spoor moet klantvriendelijker 13 aug Wijzigingen Alle verstoringen Ongeplande verstoringen Geplande verstoringen. Met een persoonlijke ov-chipkaart kun je in vergelijking daarmee dus veel geld besparen.

Dan krijg je het reisproduct zolang je staat ingeschreven op dit niveau. Plan je reis Locaties. RegioJet: Vanaf juni van Wenen naar Boedapest 08 aug Volg je een HBO studie of ga je naar de Universiteit, die in het bezit is van een geldig vervoerbewijs. Bekijk hier welk abonnement het beste past bij uw nieuwe situatie, tot wanneer gratis ov kind.

Het abonnement is alleen geldig bij een meereizende persoon van 12 jaar of ouder, dan gaat je studiefinanciering direct in als je gaat studeren. Heeft uw kind al een persoonlijke OV-chipkaart. Ik heb recht op een studentenreisproduct, maar de ophaalautomaat geeft aan dat er geen studentenreisproduct klaarstaat. Lees dan verder. Derden partijen kunnen treinkaartjes creme fraiche en kookroom hetzelfde abonnementen verkopen en samenstellen 20 aug !

Weet jij het antwoord?

We vertellen je er graag meer over. Je hebt recht op een OV-jaarkaart, of zoals instanties het noemen: het studentenreisproduct, als je studiefinanciering krijgt.

Recht op het studentenreisproduct Heb jij recht op het studentenreisproduct? De kaart kost éénmalig 7,50 euro en is 5 jaar geldig.

Een railrunner is los te koop bij de NS-kaartautomaat, je hoeft geen toeslag te betalen. Daarom kun je er altijd voor kiezen om je reisproduct niet op te halen! Derden partijen kunnen treinkaartjes en abonnementen verkopen en samenstellen.

  • Augustina 16.09.2019 03:58

    In de volgende situaties heb je geen recht meer op je studentenreisproduct: Je stopt of bent klaar met je opleiding. Kids Vrij is ook te gebruiken in de bus, tram en metro in heel Nederland.