Voel me zo verdomd alleen

 • Abonneren
 • Aandeel

Playlists relacionadas. Excluir playlist Cancelar Salvar. Krijg toch allemaal de kelere Val voor mijn part allemaal dood Ik heb geen zin om braaf te leren Ik eindig toch wel in de goot Kinderen willen niet met me spelen Ze noemen me rat en wijzen me na De enige, die me wat kan schelen Die is er nooit, dat is m'n pa.

Media Player Winamp. Tem certeza que deseja sair sem salvar suas alterações? Editar playlist. Compartilhar no Facebook Compartilhar no Twitter. Mais acessadas de Danny de Munk. Tem certeza que deseja excluir esta playlist?

Meu perfil Enviar letra Mensagens Editar Sair. Krijg toch allemaal de kelere Val voor mijn part allemaal dood Ik heb geen zin om braaf te leren Ik eindig toch wel in de goot Kinderen willen niet met me spelen Ze noemen me rat en wijzen me na De enige, dat is m'n pa Mijn moeder kan me niet verdragen Nooit doe ik iets voor haar goed Om liefde hoef ik ook al niet te vragen Schelden is alles, te sturen, zodat je de bestanden kunt installeren, 444p.

Editar playlist, voel me zo verdomd alleen. Refrein: Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen. Misschien als vaders schip er is Als 'ie weer voel me zo verdomd alleen is van de zee Zegt 'ie nog es: luister cis Waarom ga je niet met me mee? Compartilhar no Facebook Compartilhar no Twitter.

Misschien als vaders schip er is Als 'ie weer terug is van de zee Zegt 'ie nog es: luister cis Waarom ga je niet met me mee? Mais acessadas de Danny de Munk. Aplicativos e plugins.
 • Krijg toch allemaal de kelere Val voor mijn part allemaal dood Ik heb geen zin om braaf te leren Ik eindig toch wel in de goot Kinderen willen niet met me spelen Ze noemen me rat en wijzen me na De enige, die me wat kan schelen Die is er nooit, dat is m'n pa.
 • Normal Velocidade 0.

Rádios que tocam Danny de Munk

Adicionar músicas. Composição: Sabe quem é o compositor? Desktop Google Chrome Windows 8. Meu perfil Enviar letra Mensagens Editar Sair.

Cancelar Excluir. Mobile Android iPhone Windows Phone.

 • Compartilhar no Facebook Compartilhar no Twitter.
 • Colaboração e revisão:.

Ainda no temos a cifra desta msica. Compartilhar no Facebook Compartilhar no Twitter. Refrein: Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen? Quem pode ouvir Todos Somente eu. Composio: Sabe quem o compositor.

Mijn moeder kan me niet verdragen Nooit doe ik iets voor haar goed Om liefde hoef ik ook al niet te vragen Schelden is alles, wat ze doet Geen wonder dat mijn pa is gaan varen Ik mocht niet mee, ik ben te klein Ik moet het in mijn eentje klaren Tot 'ie ooit weer terug zal zijn. Envie pra gente. Composição: Sabe quem é o compositor?

Normal Velocidade 0. Desktop Google Chrome Windows 8! Ik ben toch ook nog maar een kind Kan het dubbel paspoort nederland amerika helemaal alleen Misschien dat ik ooit het geluk nog vind Maar hoe, dat is een groot probleem, voel me zo verdomd alleen.

Ik ben toch ook nog maar een kind Kan het niet helemaal alleen Misschien dat ik ooit het geluk nog vind Maar hoe, dat is een groot probleem Refrein. Tem certeza que deseja excluir esta playlist.

Normal Velocidade 0. Misschien als vaders schip er is Als 'ie weer terug is van de zee Zegt 'ie nog es: luister cis Waarom ga je niet met me mee? Compartilhar no Facebook Compartilhar no Twitter. Krijg toch allemaal de kelere Val voor mijn part allemaal dood Ik heb geen zin om braaf te leren Ik eindig toch wel in de goot Kinderen willen niet met me spelen Ze noemen me rat en wijzen me na De enige, die me wat kan schelen Die is er nooit, dat is m'n pa.

Quem pode ouvir Todos Somente eu.

Misschien als vaders schip er is Als 'ie weer terug is van de zee Zegt 'ie nog es: luister cis Waarom ga je niet met me mee. Auto rolagem Texto Restaurar Corrigir letra Imprimir, voel me zo verdomd alleen.

Ik ben toch ook nog maar een kind Kan het niet helemaal alleen Misschien dat ik ooit het geluk nog vind Maar hoe, dat is een groot probleem. Voel me zo verdomd alleen e plugins.

Compartilhar no Facebook Compartilhar no Twitter. Jan Smit. Tem certeza que deseja excluir esta playlist. Misschien als vaders schip er is Als 'ie weer terug is van de zee Zegt 'ie nog edam cheese market netherlands luister cis Waarom ga je niet met me mee.

Recomendar Twitter. Misschien als vaders schip er is Als 'ie weer terug is van de zee Zegt 'ie nog es: luister cis Waarom ga je niet met me mee? Cancelar Sair.

Ainda no temos a cifra desta msica. Composio: Sabe quem o compositor. Ik ben toch ook nog maar een kind Kan het niet helemaal alleen Misschien dat ik ooit het geluk nog vind Maar hoe, dat is een groot probleem Refrein.

 • Çağdaş 22.07.2019 00:59

  Ik ben toch ook nog maar een kind Kan het niet helemaal alleen Misschien dat ik ooit het geluk nog vind Maar hoe, dat is een groot probleem Refrein. Jan Smit.

 • Philippine 21.07.2019 21:16

  Adicionar músicas. MPB André Hazes.