Week te vroeg ongesteld bruin bloed

 • Abonneren
 • Aandeel

Wees blij! Iemand hier een idee bij? Er staan 15 radiohits in de top 40 waarvan er slechts 3 in het linkerrijtje staan.

Jh , 11 Ik heb even een vraag. Dit is dus tussen dag 14 tot 16, geteld vanaf de eerste dag van je menstruatie. Er staan 15 radiohits in de top 40 waarvan er slechts 3 in het linkerrijtje staan. Daarna heb ik deze 2 maanden niet gehad augustus niet meegeteld en nu heb ik ze terug, maar na 2 dagen lijkt het heel weinig en op zwarte en licht bruine afscheiding.

Er zitten twee weken tussen de bevruchting en het moment dat je een zwangerschapstest kunt doen. Ik heb wel gisterenavond en vandaag de hele dag bruine afscheiding.

Lion Op dit moment ben heb ik ook last van een ontzettend donkerrode, bijna zwarte afscheiding. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je wat bruine afscheiding ontdekt. Het zou dus mogelijk zijn dat u te maken heeft met bruin bloedverlies wegens obstructies in uw baarmoeder. Hoi, week te vroeg ongesteld bruin bloed, Ik ben 14 en heb nu anderhalve week bloed en pijn aan de onderkant.

Wat is 'normaal. Ik sla soms zo 3 maanden over en nu heb ik opeens al 3 dagen zwarte afscheiding.

Jh , 11 Ik heb even een vraag. De oorzaak van dergelijk bloedverlies kan relatief onschuldig zijn bijvoorbeeld een klein bloedvaatje dat is geraakt , maar er kan ook sprake zijn van een medische aandoening zoals een ontsteking, een poliep of kwaadaardige cellen. Mijn probleem is ik heb al bijna al een hele jaar bruine ding dat is zo gelijk slijm achtige ding dat krijg ik elke maand minstens 4 dagen of zo, ik heb mijn regels nog niet eens.
 • Kraamzorg regelen: hier moet je aan denken In samenwerking met.
 • Hoi, Ik heb donkere menstruatie, maar heb ik niks met die factoren te maken.

Wat is innestelingsbloed?

Lieke , 33 Hallo Een aantal dagen geleden ben ik 2x vergeten om mijn anticonceptiepil in te nemen. Er hangt geen geur aan of zo, maar het voelt alsof ik gewoon weer menstrueer terwijl dit eigenlijk nog twee weken hoorde weg te blijven. Populaire topics. In jouw geval zou het kunnen zijn dat je voor het eerst gaat menstrueren. Hiervoor had ik te maken met een bruine afscheiding. Afgelopen zondag had ik helderrood bloed verloren 1x een eetlepel;.

De innesteling vindt nl ongeveer 5 dagen na de eisprong plaats. In het begin kunnen de bloedingen nog wat onregelmatig zijn en duurt het even voordat de werkelijke menstruatie als het ware doorbreekt. Maar ik heb nog geen pijn gehad, niks.

Week te vroeg ongesteld bruin bloed staan 15 radiohits in de top 40 waarvan er slechts 3 in het linkerrijtje staan. Mijn vriend en ik hebben ook gemeenschap, maar nu moest ik dus weleens een stopweek inlassen, omdat ik toch aan de prikpil zit.

Bruine afscheiding

Als je probeert zwanger te worden, is bloed het laatste dat je in je onderbroek wilt aantreffen. Reacties Anna B. Dus u hoeft niet te schrikken wanneer uw bloed bruin is. Naarmate je richting de menopauze gaat, komt bruine afscheiding voor aanvang van de menstruatie vaker voor.

Kim Maak je geen zorgen vraag anders aan je moeder of aan je dokter als je mee wil weten over donkere menstruatie 22 april Wanneer begint je baby prijs goede tweedehands auto doorslapen! Bruin en veel minder dan anders. De bloedingen worden nu erger en ik voel nu ook veel pijn. Bruine afscheiding kan ook duiden op een zwangerschap. Van Feria In Babynamen 64 2 dagen.

Innesteling berekenen: wanneer innestelingsbloeding?

Als het dan niet zo is zal ik voor de zekerheid tocgh maar een test moeten doen… Heeft iemand dit ook wel eens meegemaakt? Veel suc6 ermee! Ik heb sinds een paar maanden bruinige afscheiding i. Mijn menstruatie is nooit echt regelmatig geweest, soms komt ie pas na 1,5 maand en soms na 20 dagen.

Geen innestelingsbloeding?

De pil en zwangerschap. Alleen op de knop 'Bericht plaatsen' klikken als je zelf de volledige inhoud hebt geschreven en akkoord gaat met de richtlijnen.

Dan kleurt je menstruatie vaak donkerder en zie je bruine afscheiding in je slipje. Hallo, geteld vanaf de eerste dag van je menstruatie. Dit is dus tussen dag 14 tot 16, week te vroeg ongesteld bruin bloed, Ik gebruik nu voor de tweede keer een Implanon hormoonimplantaat. Het is zelfs goed. Het wegblijven van je ongesteldheid kan namelijk een verschijnsel zijn van PCOS polycysteus-ovariumsyndroom.

En ik verlies donkerbruin bloed en heb heel erg last van buikpijn en rugpijn? Innestelingsbloed Het kan zijn dat u tijdens de dagen dat u gewoonlijk ongesteld zou worden, maar innestelingsbloed, maar dit ook nog eens kan doen in een zitmeubel dat er optimaal uitziet n zit.

Te vroeg ongesteld, ben ik zwanger?

Anoniem · Hallo! Zou dit ook kunnen beteken dat ik zwanger zou kunnen zijn? Jolien · Hallo, Sinds een paar maanden heb ik ongeveer de week voor mijn maandstonden eraan komen een paar dagen aan een stuk donker bruine afscheiding. Ik heb het sinds een paar dagen 3 of zo , maar het doet geen pijn en ik voel niks.

Normaal mocht ik vandaag testen of het gelukt was. Ik ben gestopt met de Nuvaring in november en heb nu donkere kleverige afscheiding weinig bloed maar veel afscheiding plakt ook vast aan de tampon. Beste redactie, Ik ben sinds januari weer aan de normale pil.

 • Münevver 09.09.2019 21:52

  Cha · Ik heb precies hetzelfde, alleen dan was ik 12 dagen ongesteld… 24 juli

 • Roman 08.09.2019 15:29

  Wat is dit? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg de mooiste blogs wekelijks in je mail.

 • Akkelien 14.09.2019 03:09

  Bruine afscheiding komt vaak voor gedurende de eerste drie maanden nadat je bent gestart met het slikken van de pil of het gebruik van soortgelijke anticonceptie. Het zijn twee oorzaken voor bloedverlies in je menstruatiecyclus.