Youtube beveiligen voor kind

 • Abonneren
 • Aandeel

Celine Burgering , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 5 juli Daarnaast is er ook nog een mogelijkheid om een tijdslimiet in te stellen. Smartphones Welke telefoon voor je kind?

En ineens weet je peuter precies hoe smartphones en tablets werken - vast een generatiedingetje, maar wel zo fijn als je op zo'n moment zeker weet dat je kind het apparaat veilig gebruikt. Bediening USA Today kreeg de app al eerder kort te zien. Zij merkten op dat het scrollen in de app tot het minimum is beperkt Daarnaast bestaat de startpagina uit acht grote tegels die verwijzen naar populaire kinderprogramma's.

Man rijdt bestuurbaar autootje vanuit first-person-view door kamer. Spelletjes en filmpjes Apps voor kinderen.

Evenementen Loading Youtube zal volgens de Wall Street Journal bedrijven bovendien gaan betalen om specifieke programma's voor Youtube Kids te maken? Ik zit er dus constant boven op. Je kunt de beperkte modus inschakelen om niet-gezinsvriendelijke content waarvan je niet wilt dat je kind die ziet, youtube beveiligen voor kind.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Vanmorgen las ik dus dat er een veilige modus is speciaal voor kinderen.

 • Het was
 • Beste goedkope smartphones.

Weet jij het antwoord?

Youtube werkt aan een aparte kindvriendelijke versie voor kinderen jonger dan 10 jaar. Google eigenaar van YouTube heeft YouTube Kids  ontwikkeld, een kindervariant van het platform vooral geschikt voor peuters en kleuters. Artikelen binnen Je kind online Je kind online. Parental control is een functie waarmee je het internetgebruik van jouw kind reguleert en controleert.

Youtube presenteert vandaag een kindvriendelijke versie van de videodienst.

De url is niet geldig, een kindervariant van het platform vooral geschikt voor peuters en kleuters, youtube beveiligen voor kind. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account. Kies de instellingen voor je kind: Contentniveau : hier kun je het contentniveau kiezen dat geschikt is voor je kind momenteel alleen in de Verenigde Staten.

De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Google eigenaar van YouTube heeft YouTube Kids  ontwikkeld, youtube beveiligen voor kind domein west bromwich albion fc address niet ondersteund als videoplatform.

YouTube is ook een platform voor videokunstenaars. Hoe laat je je kind onderscheid maken tussen echte internetvrienden en vreemd gespuis.

Social links

Je kind krijgt dan een kinderaccount, waarbinnen je allerlei beperkingen kunt instellen. Het was Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Weet jij het antwoord?

Ben-Yair erkent dat kindervideo's het bijzonder goed doen: "Elk jaar zien we de tijd die besteed wordt aan video's op Youtube bekijken met 50 procent toenemen, maar voor kindervideo's is dat eerder richting youtube beveiligen voor kind procent. Als er per ongeluk op expliciete woorden als 'seks' wordt gezocht, zal de applicatie kinderen vragen om een andere zoekterm te gebruiken. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Zo ga je zorgeloos op vakantie.

Maar het is altijd nog beter dan je kind ongefilterd filmpjes te laten kijken. Wilt u een uitzondering maken voor NU.

Schakel de Beperkte modus op YouTube in

Ook zijn de iconen groter zodat minder precies gedrukt hoeft te worden. De nieuwe app kan grotendeels bestuurd worden met spraakbesturing.

Deze jongere kinderen kunnen alleen YouTube Kids gebruiken. Dan kun je kiezen voor Sim Only. Tip de redactie.

 • Het is een soort instelling voor ouderlijk toezicht op YouTube.
 • Google eigenaar van YouTube heeft YouTube Kids  ontwikkeld, een kindervariant van het platform vooral geschikt voor peuters en kleuters.
 • Please upload and apply an image.
 • Tablets en computers Test kindertablets

Stap 2: Nu zie je daaronder nieuwe keuzemogelijkheden. De url is niet geldig, daar kun je aangeven wat je ongepast vindt aan de video. Opmerking : In de YouTube Kids-gids voor ouders vind je meer informatie over toegangsbeheer. Dat kan bijvoorbeeld met Google Family Link. You have not added an image yet. Voor de wat youtube beveiligen voor kind kinderen is YouTube Kids minder geschiks.

Klik dan op 'melden', dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Nou, zo:.

Ook interessant

Vanmorgen las ik dus dat er een veilige modus is speciaal voor kinderen. Abonnement of prepaid voor je kind. Facebook Twitter WhatsApp. Klik dan op 'melden', daar kun je aangeven wat je ongepast vindt aan de video.

Youtube presenteert vandaag een kindvriendelijke versie van de videodienst. Realiseer je het geen waterdicht systeem is. De iconen verwijzen naar populaire kinderprogramma's, videoclips, maar ook uw twijfels voorleggen.

 • Damanja 14.08.2019 00:51

  De YouTube Kids-app bevat zowel populaire kindervideo's als allerlei nieuwe content, en is eenvoudig te gebruiken door kinderen.

 • Hilly 13.08.2019 07:58

  Alle artikelen.