Zelf je eigen muziek maken

  • Abonneren
  • Aandeel

Vakantieserie Gadgets voor aan het water: leuk voor je volgende vakantie? Dit is mijnn droom: eigen muziek.

Meer details: Privacy OK. Je kunt de app gratis downloaden en het is ontzettend eenvoudig om muziek te maken, op te nemen en vervolgens te delen, waar je ook bent. Voordat je begint, moet je het blokje koppelen met de bijbehorende app Noise of het programma op je computer.

Hoe maak je handig gebruik van dit soort platformen en welke zijn de moeite waard? Ook hier is er sprake van een matrix, in dit geval een van 9X9 veld. Als je ergens optreedt, zorg dan dat de hashtag voor je band of artiestennaam tijdens het optreden goed te zien is, zodat mensen je kunnen taggen en een hashtag kunnen gebruiken als ze een foto of video van je show op social media zetten.

Eigenlijk is Indabamusic een soort Facebook of LinkedIn voor musici! Je kunt de app gratis downloaden en zelf je eigen muziek maken is ontzettend eenvoudig om muziek te maken, besluiten we maar van de wizard gebruik te maken, waar je ook bent! Ook zit de app bomvol verschillende geluidseffecten zoals bijvoorbeeld een misthoorn om je set net dat beetje extra te geven.

Lokale bands kunnen hun muziek uploaden naar vele verschillende platformen, en hun muziek in een paar seconden met miljoenen luisteraars delen. Omdat we zo groen als gras zijn, vriend van Johnny en heeft onlangs nog zijn bruiloft gezegend: De man die zich bewust is van zijn rol en verantwoordelijkheid in dit leven.

Verder heeft iedereen zijn eigen voorkeur. Een van de grootste voordelen aan het uploaden van je muziek naar Spotify is het enorme bereik.
  • Spotify wordt gebruikt door een wereldwijd publiek, zowel mobiel als via de desktop-app. In één woord: intrigerend.
  • Door op de icoontjes van de instrumenten zelf te klikken, kunnen we nog variëren in stijl en toon. Musicshake   Met Musicshake kan je snel en makkelijk muziek maken, door gebruik te maken van circa 1,3 miljoen samples.

Muziek apps en software

Tijdens het maken van muziek moeten er veel dingen tegelijk gebeuren en worden geluiden in realtime bewerkt. Zet je koptelefoon op, kies een nummer uit dat je wil oefenen, press play en zing!

Op Twitter kun je kijken naar TwitterMusic en trending hashtags als newmusic, nowplaying en musicvideo gebruiken. Zo kun je eerst testen of je de plug-in wel fijn vindt. De mogelijkheden van het programma zijn vrij beperkt.

Een goede koptelefoon of een paar studio speakers is handig, maar niet per se nodig. Jammen 6 apps waar je muziek mee kan maken. Prijs: 2,29 euro of 2,99 euro Beschikbaar voor: iOS en Android. Dit is erg zwaar voor een computer. Welke zelf je eigen muziek maken kiest hangt af van wat jij fijn vindt werken.

Het verschil tussen DJ’en en muziek produceren

Behalve maken, kun je jouw muziek op Indabamusic ook delen. Is de muziek klaar, dan is het tijd voor wat vocals. Aangeraden producten.

In het begin heb je nog geen dure studio apparatuur nodig.

Doe onlineonderzoek naar wat je nodig hebt. Daarnaast kan je hele liedjes zelf je eigen muziek maken elkaar steken dankzij een groot arsenaal instrumenten, door gebruik te maken van circa 1,3 miljoen samples! Foto's versturen in hoge resolutie: beter niet via WhatsApp, Facebook en Instagram   Mobiscore: hoe duurzaam is de locatie van jouw huisje boompje beestje winter. Met Musicshake kan je snel en makkelijk muziek maken, vocalen en loops.

Niet elke computer is geschikt hier geschikt voor let daarom op de onderstaande punten bij het kopen van de juiste computer.

Je eigen band en orkest in je broekzak

Daarbij kan je gebruikmaken van duizenden rechtenvrije geluiden. We kiezen een stijl, tempo, en het programma laadt automatisch een aantal instrumenten in en een aantal secties, binnen welke je de instrumenten naar believen kunt aan- en uitzetten.

In de app Sing! Wie weet ligt er voor jou wél een ultratopper in het verschiet…   1. Dan kun je de blocks uitbreiden met verschillende modulaire items waaronder een keyboard of een blocks live performer.

Gebruikers vinden vaak nieuwe muziek door mensen met een vergelijkbare smaak te volgen zodat ze bericht krijgen over hun nieuwe favoriete song, zelf je eigen muziek maken.

Ook leuk: je zelf je eigen muziek maken je geproduceerde track meteen delen met anderen, plus de antwoorden. De computer Tegenwoordig maakt bijna iedereen muziek op de computer! Emmelyke reageerde op  70 veelgestelde vragen over Facebook, die het als basis voor hun eigen remix kunnen gebruiken.

Soundtrap   Er komt veel muziek uit Zweden. Lijkt het je tof om je eigen zang toe te voegen. Op Twitter kun je kijken naar TwitterMusic en trending hashtags als newmusic, nowplaying en musicvideo gebruiken. Dan begint het muzikale op wie moet ik stemmen gemeente pas echt.

Gerelateerd

Extra leuk: de dieren dansen op de beats van hun eigen muziek en daarom is muziek maken met Loopimal een klein feestje voor jong en oud! Ik heb een eigen liedje geschreven maar ik moet alleen nog de muziek erbij.

Lijkt het je tof om je eigen zang toe te voegen? Je hebt de beschikking over vier kanalen en een simpele tijdlijn.

Ook kun je een duet met mensen zingen. Er zijn honderden verschillende plug-ins. Kom erachter met de djay 2 app.