Boot van nederland naar ierland

 • Abonneren
 • Aandeel

Havenplaatsen Cork Dublin Rosslare. De volgende ochtend begin je uitgerust aan het vervolg van je reis naar Ierland en kun je kiezen voor één van de vijf routes om met de boot naar Ierland te reizen.

Van Cairnryan Schotland, Verenigd Koninkrijk. Het gehele jaar door valt er neerslag verspreid over de dag in korte krachtige buien. Naar Heysham Engeland, Verenigd Koninkrijk. Aan de zuidkust groeien onder invloed van een warme golfstroom exotische planten en palmbomen. Uw vakantie begint al aan boord van onze ferries. Ierland heeft twee havenplaatsen die te bereiken zijn vanuit Engeland, namelijk Dublin en in het zuiden Rosslare.

Er zijn diverse  overtochten naar Ierland. Stena Line. Naar Piombino Itali. Op deze manier is het niet nodig om eerst Engeland te passeren, maar komt u direct comfortabel en uitgerust aan vanuit het vasteland van Europa? Retour Enkele reis Vertrek op Open Ticket.

Alle rechten voorbehouden. Naar Troon Schotland, Verenigd Koninkrijk. Wilt u via Schotland naar Noord-Ierland dan zou een goede optie bijvoorbeeld zijn eerst de lange nachtdienst van IJmuiden naar Newcastle te pakken met daarna een korte overtocht van Cairnryan naar Belfast of Larne.
 • Naar Roscoff Bretagne, Frankrijk. Reis comfortabel naar Noorwegen met uw camper op de Stena Line ferry.
 • E-mail algemene reisinformatie: info.

Ferry routes

Waarna je Groot Brittannië hebt doorkruist neem je in het westen de aansluitende overtocht naar Ierland waarna je de rondreis hier start. Recente Opdrachten. Onthoud mij Wachtwoord vergeten? Naar Douglas Man eiland , Verenigd Koninkrijk.

Naar Cork Ierland. In Frankrijk zijn er meerdere bestemmingen die je vanaf Engeland kunt bereiken. Beste deals.

Wat u moet weten als u met uw hond of kat boot van nederland naar ierland Ierland reizen wilt. Er zijn 3 veerboot routes tussen Frankrijk en Ierland, met een gecombineerde 8 afvaarten per week!

Boekingsgegevens bewaard. Wilt u dat wij contact opnemen op een tijdstip dat het u goed uitkomt. Passagiers Hoeveel passagiers? U ziet op de kaart hieronder welke mogelijkheden u heeft.

Reis met de ferry naar Engeland

Boekingsgegevens bewaard. Beste deals. Vijf routes over de Ierse Zee Stena Line biedt maximale flexibiliteit bij het bepalen van je reis naar Ierland. Het gevarieerde landschap en de rijke cultuur maken Frankrijk tot een ideale vakantiebestemming.

Wrong version. Profiteer van alle voordelen door het hebben van een Stena Line account. No special control added Roscoff - Rosslare.

Naar Calvi Corsica, Frankrijk! Roscoff - Cork.

Eerst met de boot naar Engeland

Douglas - Dublin. Naar Marseille Frankrijk. Liverpool Birkenhead naar Belfast Veerboot.

 • Het hangt uiteraard helemaal af van welk deel van Ierland u wilt bezoeken en of u nog van plan bent delen van Groot-Brittannië te betrekken in uw rondreis.
 • Profiteer van alle voordelen door het hebben van een Stena Line account.
 • Van Poole Engeland, Verenigd Koninkrijk.
 • Vaccinaties zijn niet nodig voor Ierland.

Reizen met uw huisdier. Ierland beschikt over een uitstekend wegennet zodat u het land uitstekend per auto kunt verkennen. Naar Bejaia Algerije. Een van deze landen is Belgi. Misschien verrassend, maar een overtocht naar het noorden van Spanje is ook te maken vanuit Zuid-Engeland. Login met uw reserveringsnummer. Naar Rotterdam Europoort Nederland. Brittany Ferries Prijsaanvraag.

Nieuwsbrief: aanbiedingen, acties en meer

Overtochten naar Zweden. Naar Le Havre Normandië, Frankrijk. Misschien verrassend, maar een overtocht naar het noorden van Spanje is ook te maken vanuit Zuid-Engeland.

Eenmaal in Engeland heeft u de keuze uit maar liefst vier routes over de Ierse Zee. Chat met ons. Welkom aan boord.

 • Tahira 10.10.2019 03:15

  Onthoud mij Wachtwoord vergeten? Hutaccommodatie Hoek van Holland-Harwich - Prijzen per hut per enkele reis.

 • Lucius 13.10.2019 13:51

  Naar Skikda Algerije.