Harry potter and the chamber of secrets

  • Abonneren
  • Aandeel

Fizzing with magic and brimming with humour, this inspired reimagining will captivate fans and new readers alike, as Harry and his friends, now in their second year at Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry, seek out a legendary chamber and the deadly secret that lies at its heart.

Goed geschreven, zoals eigenlijk elk boek wat ze schrijft, en het Engels is totaal niet moeilijk te begrijpen.

Dit mislukt echter als Harry, met de hulp van een Fenix en een zwaard, de basilisk verslaat en het dagboek vernietigd. Een echt collectors item. Als ze naar de Wegisweg reizen om schoolboeken en andere benodigdheden te halen gebruiken ze Brandstof , iets wat Harry nog nooit eerder heeft gedaan. Qua hoeveelheid illustraties moet deze versie wel onderdoen voor de geïllustreerde versie van de steen der wijzen en dat is enigszins teleurstellend, maar al bij al blijft het een prachtig exemplaar dat zeker een plaatsje in de boekenkast verdiend en ideaal is om bij weg te dromen.

De jongen die Harry volgt kon net als Harry met slangen praten. Meer weten over? Maar dat hoort er ook wel een beetje bij.

Zou Mooi geweest zijn moest de kaft bedrukt zijn met de tekeningen die op de papieren omslag staan. ErwinvanB Spijkenisse 6 september Camping met zwembad bij schoorl raad dit product aan. Geschreven bij Harry Potter 2 - Harry Potter and the Chamber of Secrets Ik vind persoonlijk de kaft van de kindereditie afschuwelijk lelijk dus ik heb alle boeken in de volwasseneditie?

Een paar van de kleinere verhaallijnen uit het boek zijn weggelaten uit de film, harry potter and the chamber of secrets, maar dat was noodzakelijk om tijd te besparen.

Mijn Path├ę

Er bestaat maar 1 woord voor ALLE bijna alle 7 komt nog delen. Een mooi cadeau en aanwinst voor iedere boekenfan! Hoewel het verhaal al lang bekend is, vanwege zowel de 'normale' boeken als de filmreeks, is dit boek toch wel heel bijzonder.

Het zijn niet zomaar "kinderboeken", het is ware literatuur. Dit dagboek vertelt Harry wat er destijds gebeurde.

Ik begrijp nu veel beter waarom er bepaalde dingen in de films gebeurden, omdat ik de achtergrond erover weet. Betrokkenen Auteur J? Fantasierijk Meeslepend verhaal Spannend.

Mitchell van den Dungen Bille. Na het eerste deel gelezen te hebben moest ik gelijk het tweede deel hebben. Kan iemand mij misschien uitleggen wat het verschil is tussen die jeugd en volwassenen uitgaven?!

Luisterfragment

Vilijn laat Harry zien dat de Kamer vijftig jaar geleden is geopend door Rubeus Hagrid , die vervolgens van school is gestuurd. Dobby waarschuwt hem om niet terug te gaan naar Zweinstein Hogwarts , maar Harry wil dit niet beloven.

Fantasierijk Grappig prijs. Altijd al verliefd geweest op de Harry Potter boeken, maar wilde graag een mooie nette versie.

Het neemt je mee in de wereld van harry, maar aan de andere kant wel alles wil oplossen, deze vond ik echter minder. SoeMel 2 december Ik raad dit product aan. Ik heb ook het spel via Bol, zie hiervoor verder figuur 4 en 5.

Jandepan Brussel 31 oktober Ik raad dit product aan. Deze film was zeker net zo top als het eerste deel.

Recensie(s)

JasperPons De Lier 17 maart Ik raad dit product aan. Fantasierijk Meeslepend verhaal. MissAbels 31 oktober Ik raad dit product aan. Drummenno 10 oktober Ik raad dit product aan.

De cover hoewel paperback is stevig en van goede kwaliteit, en is voorzien van een prachtige illustratie. Spannend Grappig Leerzaam Fantasierijk Mooi vormgegeven, harry potter and the chamber of secrets.

Het eerste volgen ze op, ook al is Ron niet zo gek op spinnen. NielsG 1 februari. Carin 26 februari Ik raad dit product aan.

Dat dit niet het plan van de producent was bleek wel toen de derde film ruim anderhalf jaar daarna werd uitgebracht. DutchStranger96 20 juni Ik raad dit product aan.

Films :. Ik ken het boek al van voor tot achter, maar deze uitgave maakt t nog wat mooier! ErwinvanB Spijkenisse 6 september Ik raad dit product aan.

Tessapauwels 15 augustus Ik raad dit product aan. That's why I bought this for my girlfriend who needed this for her collection. These audio tapes from Cover to Cover are read by Stephen Fry. Alleen maar positief: spannend, grappig en leerzaam.

  • Marrigje 08.10.2019 01:33

    Taraa Kerkrade 30 juni Heel fijn om zinnen en paragrafen te kunnen arceren zonder een boek te "verpesten".