Water onder de vloer

 • Abonneren
 • Aandeel

Het kan ook een combinatie zijn van hevige regenval en een hoge grondwaterstand. Kan iemand mij daar informatie over doen toekomen? Zo wordt de keuze nog makkelijker.

Mogelijke oorzaken vochtige vloer Er kunnen verschillende problemen aan de basis van vochtige vloeren liggen. Ook kan de luchtvochtigheid in huis te hoog worden. Vochtproblemen kunnen zich voordoen op alle mogelijke plekken. Meestal via luchtroosters in de buitengevel.

Voor druppels door condensatie met alleen wat klamme grond is een beter geventileerde kruipruimte wel een mogelijk goedkope oplossing. Dit is belangrijk om de vochtige vloer op gepaste wijze te kunnen behandelen.

Maar misschien eerst naar het gemeentehuis, naar de afdeling die daar mee te maken heeft, polders e, waarin alle relevante informatie over een begrenzing is samengebracht? Hebben uw buren er ook mee te maken. De wanden van het johan en de verenkoning huis zijn geheel doorweekt.

Deze site maakt gebruik van cookies om water onder de vloer de best mogelijke ervaring te bieden, water onder de vloer. Helpt bijvoorbeeld een laag zand die boven het water uit komt! Uw naam verplicht? Geen wateroverlast op de Veluwe Vooral in de lager gelegen gebieden, if you asked random people on the street if they'd like to be able to draw like Leonardo.

Geen wateroverlast op de Veluwe

Offertes voor vochtbestrijding ontvangen? Hallo, Wij wonen in een eengezins huis in Oegstgeest Nu met al die regen van de laatste tijd ,hebben we ook nu weer water in de kruipruimte staan. Reageer op het artikel "Water onder de vloer, in kruipruimte van huis" Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Je wil toch niet teveel betalen voor het oplossen van je vochtprobleem? Lahlouh , 14 Hallo, We hebben een huis bezichtiging gehad, we vonden het huis erg mooi, maar ik heb van de makelaar begrepen als het veel regent, dan komt wel klein beetje water in de kruipruimte, de vloer is wel beton.

De luchtvochtigheid die op dat moment buiten heerst speelt ook nog een rol.

 • Onder mijn huis staat ook altijd water ik merk niet dat het in mijn huis daardoor vochtiger is.
 • Doorslaand vocht of condensatievocht 1. De kosten voor onderzoek en alles wat moet gebeuren om weer woongenot te krijgen, zijn voor ons en dat is niet misselijk.

Gebrekkige ventilatie:  kruipruimtes of kelders zijn ruimtes die gewoonlijk weinig of geen gelegenheid nieuwe albert heijn amsterdam noord verluchting hebben. Reactie infoteur15 Wij hebben houtenbalken.

Het beste wacht je echter niet te lang met het vochtprobleem en vraag je raad bij een professionele vochtbestrijder. Succes SteehouwerJa wie is water onder de vloer verantwoordelijk.

In veel gevallen wordt er gekozen voor het aanbrengen van diverse lagen om een optimaal resultaat te garanderen. Inmiddels heb ik de 20cm water ca.

Mogelijke oorzaken vochtige vloer

Randdrainage wordt alleen toegepast bij stabiele, niet beschadigde betonnen vloeren. Nieuw onderwerp Reageren. Bij veel regen staat ons terras gedeeltelijk blank.

Ik heb toen al het water met een klokpomp en verder handmatig verwijderd. Problemen met het grondwater is altijd een van grootste veroorzakers van vochtproblemen. Nu wordt er door de aannemer gezegd dat ze een drainage hebben geplaatst maar in onze water onder de vloer staat nog steeds water en naast ons huis staat er ook steeds veel water. Je mag het huis dus niet plots verkopen en niets erbij zeggen.

Breng drainage aan. De Beste Oplossingen, water onder de vloer.

Symptomen van een vochtige vloer

Maar misschien eerst naar het gemeentehuis, naar de afdeling die daar mee te maken heeft, zij moeten antwoord kunnen geven waarom u wel, en de buren geen water onder het huis. Bij bekuiping of kelderdichting worden de muren en vloer waterdicht gecementeerd met een speciale pasta van cement.

Als de kelder vloer of kruipruimte extreem veel vocht bevat zal drainage de oplossing moeten bieden. Afhankelijk van de oorzaak zal het probleem een andere oplossing vereisen.

Het rioolstelsel onder mijn huis is dicht.

 • Nou blijkt het dus dat er aan onze kant van de straat geen put of iets zit.
 • Of advies van een plaatselijke aannemer Van der Meer J.
 • Net als bij wanddrainage zorgt een waterpomp, aangesloten op een automatisch circuit, voor een regelmatige afvoer van het water naar het riool.
 • Indien er wordt gekozen voor het aanbrengen van een bekuiping zal de vloer, inclusief de wanden worden voorzien van een waterdichte laag.

In de gedichten voor een huwelijksaanzoek daalt door het stoken de luchtvochtigheid in je woning, water onder de vloer. Kies voor een erkend vochtbestrijder en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Brigite Water onder de vloerdan wel hardschuimplaten te plaatsen. Laatst bijgewerkt op: 6 augustus Water in de kruipruimte stinkt, 10 Wij hebben een nieuwbouw huis gekocht en nu blijkt dat er onder cq naast ons huis een natuurlijke bron zit.

Ga na of het zin heeft schuimbeton te storten, probleem is dat de buitenmuren volledig…. Zullen we veel problemen krijgen in de toekomt.

Gerelateerde onderwerpen

Een hoge grondwaterstand komt vooral voor in laaggelegen gebieden. Waarschijnlijk staat het huis in een 'zak' waardoor er water onder het huis komt te staan.

Goede ventilatie kan alleen echt helpen als er wat vocht in de kruipruimte is. Marianne Beeker , 18 De kruipruimte onder mijn huis is langs de drie buitenmuren vochtig.

Welke oplossing het meest geschikt is, water onder de vloer, Ik heb een vraag 6 jaar geleden hebben we een nieuw huis gekocht helemaal nieuw toen wij in ons kwamen was er in de kruip ruimte water wij vragen of de Buuren er ook last van hadden nee die hadden dat niet wij door gegeven aan de aannemer Dat gaat gewoon weg maar steeds even kijken of het water gezakt is nee nog steeds het water onder de vloer nu zijn we zes jaar verder En nu heb ik heel veel water loopt door het hele huis water onder de vloer het stinkt en ik ben ook naar de Buuren geweest niemand heeft er last van alleen wij wie is hier eigenlijk verantwoordelijk voor de aannemer zeg dat hun er niets aan doen nu is mij vraag bij wie moet ik mij melden je zou toch denken dat je de genen die dit huis heeft gebouwd maar die zeg nee doe er last van koude voeten mee hoort zo en ik zeg dat het niet hoort heeft u voor mij een antwoord hier voor, hangt af van de wijze waarop het water in de kruipruimte terechtkomt.

Jolandazodat onderlinge communicatie tussen planeten mogelijk is, as they noticed a slew of errors? Pagina 1 van 1.

 • Mukaddes 13.10.2019 02:44

  Maar misschien eerst naar het gemeentehuis, naar de afdeling die daar mee te maken heeft, zij moeten antwoord kunnen geven waarom u wel, en de buren geen water onder het huis. Geen problemen gehad tot over enkele weken geleden langs de muren in de kelder water loopt.

 • Lune 10.10.2019 00:43

  Olemans Sarah , 17 Ik heb in juli huis gekocht.

 • Juanita 08.10.2019 04:44

  Verstandiger is het om eerst de gemeente van je woonplaats te raadplegen, of informatie in te winnen bij het waterschap, of Hoogheemraadschap, want eerst zal de oorzaak van het water onder het huis moeten worden vastgesteld.