Aantal inwoners nieuwland amersfoort

  • Abonneren
  • Aandeel

Huurwoningen worden verdeeld in 1 woningen in bezit van een woningcorporatie of andere instelling. Verweduwd: De burgerlijke staat verweduwd ontstaat na ontbinding van een huwelijk of geregistreerd partnerschap door overlijden van de partner. Aantal inwoners op de kaart Wijk 24 Nieuwland Kaart van Wijk 24 Nieuwland met het aantal inwoners per buurt in

Zie de tabel met definities van de brondata op deze pagina voor de volledige definitie. Dichtheid per km2 van bevolking, adressen en auto's Dichtheid per km2 Heel even geduld alsjeblieft Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Hierdoor is de wijk blijvend verstoken van een centrale ontmoetings- en activiteitenplek.

Download alle informatie over Amersfoort: Download een schat een informatie voor de gemeente Amersfoort. Provinciale Staten verkiezingen 20 maart , uitslag Amersfoort.

En 2 huurwoningen in eigendom van bedrijven, particulieren en beleggers. Demografie In Schothorst woonden Amersfoort Wijken en buurten in Amersfoort? Gemiddeld energieverbruik per woning per jaar in Wijk 31 Vathorst de Laak. De kolom "Score" toont de verschil score aantal inwoners nieuwland amersfoort op basis hiervan berekend is.

Inwoners Nieuwland

Personen die gescheiden zijn van tafel en bed worden tot de gehuwden gerekend. De donut grafiek toont het geslacht van de bevolking, vrouw of man. En 2 huurwoningen in eigendom van bedrijven, particulieren en beleggers.

Gemiddeld energieverbruik per woning per jaar in Wijk 31 Vathorst de Laak. Daarnaast zijn diverse andere bronnen gebruikt. Het sociaal minimum is het wettelijk bestaansminimum zoals dat in de politieke besluitvorming is vastgesteld.

  • Daarnaast zijn diverse andere bronnen gebruikt. De kolom "Verschil NL" toont wat gemiddeld in Nederland de afwijking van het gemiddelde voor dit onderwerp is.
  • De kolom "Verschil NL" toont wat gemiddeld in Nederland de afwijking van het gemiddelde voor dit onderwerp is.

Download alle informatie over Amersfoort: Download aantal inwoners nieuwland amersfoort schat een informatie voor de gemeente Amersfoort! De kolom "Waarde NL" toont de gemiddelde google apps verwijderen van huawei voor dit onderwerp voor heel Nederland?

Dichtheid per km2 van bevolking, adressen en auto's Dichtheid per km2 Heel even geduld alsjeblieft Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat. Bijvoorbeeld: 1 : Als er relatief veel vrouwen in zijn, dan zijn er automatische weinig mannen.

Informatie over deze wijk in de gemeente Amersfoort

Alle overige woningen worden beschouwd als onbewoond. De vergelijking is uitgevoerd met de meest recent beschikbare gegevens per onderwerp.

Bovenstaand 'taart diagram' toont de gegevens voor Nederlanders die zelf in het buitenland zijn geboren met ten minste één in het buitenland geboren ouder "eerste generatie allochtoon" en voor personen die zelf in Nederland zijn geboren en ten minste één in het buitenland geboren ouder hebben "tweede generatie allochtonen". Meer Adverteren.

Wijk 19 Hoogland telt 8. Burgerlijke staat - Wijk 24 Nieuwland Heel even geduld alsjeblieft Migratie ranglijsten Bekijk ook de ranglijsten van gemeenten met het hoogste en laagste percentage autochtonen in Utrecht of Nederland: Migratie ranglijsten Meeste autochtonen gemeenten Nederland Meeste autochtonen wijken Nederland Hoe hoog mag een schutting zijn aan de voorkant autochtonen buurten Nederland Meeste autochtonen Utrecht Meeste autochtonen Utrecht Meeste autochtonen Utrecht Meeste allochtonen gemeenten Nederland Meeste allochtonen wijken Nederland Meeste allochtonen buurten Nederland Meeste allochtonen gemeenten Utrecht Meeste allochtonen wijken Utrecht Meeste allochtonen buurten Utrecht.

De toegangswegen van de wijk hebben de namen van fictieve poorten, vergelijkbaar met hoe vroeger straten aan aantal inwoners nieuwland amersfoort naam kwamen.

Klik hier om in te schrijven, aantal inwoners nieuwland amersfoort. De dreef door de wijk heet hier de Poortersdreef. Dit zijn de onderwerpen die sterker van het Nederlandse gemiddelde afwijken dan de gemiddelde afwijking in Nederland.

Verdeling huishoudens en huwelijkse staat Nieuwland

De naam Amersfoort wordt 2 keer gebruikt: voor de gemeente en voor de woonplaats Amersfoort. De tabel toont de meest recent beschikbare gegevens voor Wijk 31 Vathorst de Laak voor meer dan onderwerpen! Nieuwland is een wijk in het noorden van de Nederlandse stad Amersfoort , die is gebouwd als zogenaamde Vinex -wijk.

Blijf op de hoogte. Het relatieve verschil is berekend als "verschil score". Wijk van Amersfoort? Wijk 19 Hoogland telt aantal inwoners nieuwland amersfoort totaal bedrijfsvestigingen?

Hierbij zijn alle waarden van laag naar hoog gesorteerd. Wijk 19 Hoogland heeft een totale oppervlakte van hectare, waarvan land en 1 water hectare is 1 km 2! Alle uitslagen.

Onderzoeken

Thuis Beeld van Schothorst in cijfers. De bouw startte in Woningen naar bouwjaar: Het bouwjaar is het jaar waarin een pand, waarin een woning zich bevindt, oorspronkelijk is opgeleverd. Download alle informatie over Amersfoort: Download een schat een informatie voor de gemeente Amersfoort.

De tabel op het tweede tabblad "Regio's" toont de waarden voor de top 5 kenmerken per regio. Brongegevens laatst gewijzigd AlleCijfers De kolommen van de tabel tonen de reken-stappen om tot de top 5 te komen: De kolom "Waarde" toont de waarde per onderwerp voor Amersfoort, aantal inwoners nieuwland amersfoort.

  • Jo-Anne 22.08.2019 13:00

    Winkelcentrum Schothorst levert een ruim basispakket aan commerciële diensten voor de wijkbewoners, waaronder twee supermarkten, Big Bazar, Zeeman, een kapper, groenteman, modezaak, slijter, buurtcafé, opticien, Chinees restaurant, twee drogisterijen en twee snackbars. Een van de straten is vernoemd naar een lokaal appelras, gekweekt en geteeld op landgoed Coelhorst : de Coelhorsterappelgaarde.